SCOOP 22-os eventen sikerült 21k főből az előkelő 3900 körüli helyet megszerezni. AQ-val emeltem elölről 20bb körüli stackkel, a CO rámpush-solta 50bb-vel, calloltam és nem sikerült lejavulni a KK-t. No nagyon nem bánkódtam, így legalább nem kell éjjel fennmaradnom és kiesnem majd hajnalban 30-40$ nyereménnyel.
A CG viszont jól adta, és immár welcome back NL100.
Egy welcome hand topic élesztőnek. Asszem nem kicsit voltam speewy mai is :D
$0.50/$1 No Limit Holdem
5 Players
Stacks:
UTG Player7 ($99.63)
CO Player8 ($100.50)
BTN Hero ($157.44)
SB Player10 ($103)
BB Player4 ($31.63)
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is BTN :kh: :4d:
Player7 raises to $3, Player8 calls $3, Hero raises to $12, 2 folds, Player7 folds, Player8 calls $9
Flop: :5s: :ah: :jh: ($28.50, 2 players)
Player8 bets $6, Hero raises to $18, Player8 calls $12
Turn: :9h: ($64.50, 2 players)
Player8 bets $12, Hero goes all-in $127.44, Player8 folds
Final Pot: $203.94
Hero wins $200.94 (net +$43.50)
Player7 lost $3
Player8 lost $42
A hónap egyelőre egész tűrhetően alakul
Szia Kocka!
Ha jól számolom itt kb 25% FE-re van szükséged a 0-ás játékhoz, ami azért elég jó. Kb milyen ranget teszel itt a kezébe, amit igy játszik? Szerinted dob itt ászt?
ui: ez nem egy kötekedős kérdés akar lenni, frankón kiváncsi vagyok, mivel épp önfejlesztek :D
GL!
Szia Kocka!
Ha jól számolom itt kb 25% FE-re van szükséged a 0-ás játékhoz, ami azért elég jó. Kb milyen ranget teszel itt a kezébe, amit igy játszik? Szerinted dob itt ászt?
ui: ez nem egy kötekedős kérdés akar lenni, frankón kiváncsi vagyok, mivel épp önfejlesztek :D
GL!
Némelyik hand már Littlemage-i magasságokba emelkedik itt... :)
nagyon szép az a non sd vonal, respect!
Player8 itt egy fish volt, preflop a 3betet callota kb. any pockettel és any2 suited lappal.
Némelyik hand már Littlemage-i magasságokba emelkedik itt... :)
nagyon szép az a non sd vonal, respect!
Ez alapján mivel magyarázod a K4o 3-betet? Itt most balanszoltad vagy polarizáltad a ranged, blöff volt vagy value?
Ma toltam az első sessiont az új Ongame klienssel. Az addig OK, hogy sokkal gyorsabb lett, mert Flash-ről átírták Javara, de így, hogy nem lehet rá még saját modot telepíteni katasztrófa játszani. Az első órában folyamatosan sitoutra kerültem valamelyik asztalon, pedig csak 4-en tolom egyszerre. Teljesen nit lett a játékom, 23/18 lett a session 3,9-es 3bettel. Lehet, hogy pont ezért sikerült összemákolnom 3 BI-t, mert wp-re nem nagyon volt időm :)
Remélem mielőbb lesz hozzá valami normális mod, mert így nagyon gáz lesz. :(
Ehhez persze rengeteg dolognak kell összejönnie, nem feltétlen az ilyen hand-ek alapján jó, ha tanul valaki, mert ez már túlzottan speewy, én is inkább csak elrettentés képpen tettem be. :)[/QUOTE]
Hát sikerült az elrettentés,de persze neked megvan az edge-d a limiten úgyhogy szép read!GL