ha nem K a river akkor is call??
Nice hand.
Mivel még nem játszottam Ongame-n, ezért kérdezném, hogy ezek a handek standardek ott vagy a Te spewy imagednek köszönhetőek inkább?? Én Boss-on tolom, de a jó rakeback miatt azért itt elég sok a reg és esküszöm nem láttam ennyi ilyen handet hónapok óta, csak max a nagy fishektől, de azokból meg elég kevés van már:(((
NH. Milyen statokkal játszott az ellen?
Nice hand.
Mivel még nem játszottam Ongame-n, ezért kérdezném, hogy ezek a handek standardek ott vagy a Te spewy imagednek köszönhetőek inkább?? Én Boss-on tolom, de a jó rakeback miatt azért itt elég sok a reg és esküszöm nem láttam ennyi ilyen handet hónapok óta, csak max a nagy fishektõl, de azokból meg elég kevés van már:(((
NH. Milyen statokkal játszott az ellen?
Szolid hónapot sikerült zárni
Ismét nem játszottam sokat, de azt legalább kedvvel csináltam. Az első fele NL50 a második fele meg NL100. Az NL100-as postflop játékom eléggé csapkodó volt, és valahogy a lapok sem akartak jönni, így a 7,75 bb/100-ra nem panaszkodhatok végül. Bár jobb lett volna, ha 100-on adja jobban az 50 helyett.
Grat, jo ez a winrate. ;)
Grat, jo ez a winrate. ;)
Írtam is neki, hogy tényleg jobb, ha nem játszik ha ennyire tilten van.
De miéééér'??? :D:D
Tudom, vannak akik ennyi BI-t, vagy többet 1 session alatt nyernek, nem 1 egész hónapban. :D