ez a leosztás kb. NL10-n is megállná a helyét :)
sok ilyet még!
Gl! :)
Egyelőre jól adja az NL200 is, jól sikerült a szintlépés időzítése. Most sajnálom, hogy jövő héten nem tudom tolni mert elutazom.
Az NL200 eddig 13bb/100, a hónap meg lassan rekordgyanús. Ha visszajöttem, lesz még másfél hetem, belehúzok, remélem az rng-t sem cserélik le addig.
Széép!
Mennyiben más nl200on a játék?
Nem nagyobb a variancia az agrobb regek miatt?
Széép!
Mennyiben más nl200on a játék?
Nem nagyobb a variancia az agrobb regek miatt?
Elképzelhető, hogy a rollom nem fogja kibírni a varianciát 200-on. A reggekkel nincs sok bajom, de a fisek olyan szinten gamblerek, hogy iszonyat ingadozások vannak. Ma reggel odáig jutottam, hogy leanyáztam egy fisset chatben, miután pf OOP callolta a 4betemet 87s-del és hát igaza volt, mert nálam hiába volt AA, neki flop-on is és turn-ön is volt egy 7-ese.
A rekord nyerő hónapot már majdnem lenulláztam, de egyelőre nem lépek vissza mert kellemes soft tilten vagyok, szóval ma délután felveszem az Isildur feliratú bézbólsapkámat, és a seggére verek a maradék rollomnak :D
EDIT: mielőtt valaki félreértené, ez csak amolyan helyzetjelentés volt, aki kurvának megy ne sírjon, ha meg akarják dugni.
Elképzelhető, hogy a rollom nem fogja kibírni a varianciát 200-on. A reggekkel nincs sok bajom, de a fisek olyan szinten gamblerek, hogy iszonyat ingadozások vannak. Ma reggel odáig jutottam, hogy leanyáztam egy fisset chatben, miután pf OOP callolta a 4betemet 87s-del és hát igaza volt, mert nálam hiába volt AA, neki flop-on is és turn-ön is volt egy 7-ese.
A rekord nyerő hónapot már majdnem lenulláztam, de egyelőre nem lépek vissza mert kellemes soft tilten vagyok, szóval ma délután felveszem az Isildur feliratú bézbólsapkámat, és a seggére verek a maradék rollomnak :D
EDIT: mielőtt valaki félreértené, ez csak amolyan helyzetjelentés volt, aki kurvának megy ne sírjon, ha meg akarják dugni.
leanyáztam egy fisset chatben
Igy csináltad:?
csenteri: SAIKONBASZAM MEG AZ ANYAD SZAJAT
Dealer: csenteri folds
Ö román volt.
Kitartás, fordulni fog előbb-utóbb :)
Azért az nem lehet semmi, amikor már te is anyázol :D Mert nálam ez szinte na
legalább magyarul tetted? úgy feltehetőleg még meg sem "sértetted" a lelkét :opi rutin, de te legendásan jó tilttűrő vagy, ha jól emlékszem.[/QUOTE]
Igy csináltad:?
csenteri: SAIKONBASZAM MEG AZ ANYAD SZAJAT
Dealer: csenteri folds
Ö román volt.