Csak egy szóköz kell és lehet angolul is nyomni a chat-et Ongame-en:)
Én kénytelen voltam elhagyni Ongame-et, mert nem bírta a gyomrom az ilyen halakat és teljesen tilt-re kerültem mindig. Kitartás és inkább tilt control, mint az Isildur sapi!
Csak egy szóköz kell és lehet angolul is nyomni a chat-et Ongame-en:)
Én kénytelen voltam elhagyni Ongame-et, mert nem bírta a gyomrom az ilyen halakat és teljesen tilt-re kerültem mindig. Kitartás és inkább tilt control, mint az Isildur sapi!
Na, session indul.
Isilduros sapka felrakva, soft tilt élesítve, ide nekem a fisseket filézni.
ps.: Ha a közeljövőben kocka22 néven regisztrál valaki és "stacker"-t keres, vagy ne adj isten 50$-t kér a pénzcsere topicban, akkor kezdjetek gyanakodni :D
ps.: Ha a közeljövőben kocka22 néven regisztrál valaki és "stacker"-t keres, vagy ne adj isten 50$-t kér a pénzcsere topicban, akkor kezdjetek gyanakodni :D
OK, akkor majd kipróbálom a szóközös verziót. Egy darabig ment úgy, hogy elrontod a szavakat, de most már azt is kiszűri, hogy "fokking rtard" :D
Amúgy nem kell innen elmenekülni, csak BR kell hozzá, és jól lehet hasítani hosszú távon.
Na, session indul.
Isilduros sapka felrakva,
Lehet h én vagyok a tudatlan, de az milyen?
Á, én már letettem Ongame-ről és azóta nyugodtan alszok.
i diot fsh, meg ilyenek nekem működtek:) De Tommy Angelo megmondta, hogy human being-ként kell őket tekinteni....
Lehet h én vagyok a tudatlan, de az milyen?
Na nem lett busto szerencsére, túlélte a rollom a ma délutáni csapkodást, pedig gyúrtam rá keményen.
Session graf
Kicsit sok még az idegeimnek ez a nagy ingadozás minden sessionben, lehet meditálnom kell mindegyik után :) Mondjuk a rake az pörög durván, legalább abból lesz egy kis fix stabilizációs alap.
Elrettentés képpen: a teljes NL200 eddig