Az 1/2 pot bet esetén elég, ha 33%-ban dobnak, és már nullás.
Bwin-en gyakori a monotone board :D
A 4. asztalon is 3 treff 2 kőr volt, csak váltott, mire printscreen-t nyomtam
Úgy látom, sikerült megszeretned bwint :) Csak 10$om van ott, lehet, érdemes lenne kamatoztatni? GL a folytatáshoz. Ne engedd magad teljesen elbutulni.
- ezt pontosan hogy számoltad ki? Köszi!
Úgy látom, sikerült megszeretned bwint :) Csak 10$om van ott, lehet, érdemes lenne kamatoztatni? GL a folytatáshoz. Ne engedd magad teljesen elbutulni.
Bwin bazmeg
Asszem elkönyvelhetem póker karrierem eddigi legszerencsétlenebb napját. A grafikonon az már nem látszik, de azért sikerült KK-val AA-ba is nézni. Allin-t nem igazán nyertem, még a flopolt set-em sem tartott ki az overpár ellen.
Most megvacsizok, pihenek egyet, és utána olyat csinálok, amit most nem lenne szabad. Nekiülök, és reggelig grindelni fogok. Reggelre vagy szintet léphetek végre, vagy nullázom a bankrollom, ha így adja tovább.
Na kihomorítottam minimális pluszra a napot
Az biztos, hogy nem ez a nap lesz a legjobb pókeres élményem. Most asszem, elteszem magam aludni, mert "kicsit" megerőltető volt a mai nap.
Hali!
Korábban írtad blogodban: "Macko1: 3bet call IP: AK, esetleg AQs, bármilyen kézbepár, ha még megvan a 20-as szorzó a setmining-ra, OOP: csak a kézbepárokkal IP-hez hasonló feltételekkel. Azért az alapvető stratégia, hogy nem call-olok OOP 3bet-et."
- ez a 20-as szorzó setminingra mit takar? Mitől függ hogy megvan-e még?
thx!
Kocka lesz ma videó? :)