Bwin bazmeg
Asszem elkönyvelhetem póker karrierem eddigi legszerencsétlenebb napját. A grafikonon az már nem látszik, de azért sikerült KK-val AA-ba is nézni. Allin-t nem igazán nyertem, még a flopolt set-em sem tartott ki az overpár ellen.
Most megvacsizok, pihenek egyet, és utána olyat csinálok, amit most nem lenne szabad. Nekiülök, és reggelig grindelni fogok. Reggelre vagy szintet léphetek végre, vagy nullázom a bankrollom, ha így adja tovább.
fel a fejjel, hosszútáv, value.
- köszi, eddig csak az Ed Miller könyvet szereztem be. Ez a "Harrington on Cash Games" ?
OMG! Bwinen SEMMIKÉPP NE TEDD!!!!!!
Tegnap végre ismét sikerült bemákolni 5 BI-t (na jó szebben: fat value bet-elni top párral fishek ellen river overbet allin formájában :)). Ez önmagában persze nem nagy dolog, de ez egyben azt jelenti, hogy elérkezett a "történelmi" pillanat, amikor SH-n is pluszba fordult az all time winnings-em.
Mivel éppen megkaptam az FD bónusz első részletét, ami kompenzálta a BR áthelyezésnél az USD -> HUF -> USD konverzión elszenvedett veszteséget, és azt a pénzt, amit a PSOP event-ekre költöttem happening jelleggel, így néhány $-ral túlszárnyalva a novemberi BR csúcsomat 850$ fölé ment a BR-om.
Ezzel gyakorlatilag megvan végre a BR az NL20-as szintlépéshez. A nagy bwin-es varinacia miatt még bizonytalan vagyok, hogy a 42 BI elég-e vajon a szintlépéshez, lehet, hogy a héten még maradok egy kicsit NL10-en, hogy további tartalékot gyűjtsek.
Így néz ki a teljes bwin-es produktum eddig.
PS-en és bwin-en együtt már most megvan erre a hónapra is a +20 BI bónuszok nélkül, így végülis nincs okom panaszra.
HOOOOLD! Bátorsággyűjtés szintlépésre. Special thanks to mrj mégegyszer! (egy másik topic-ban szóvá tették, hogy mit arcoskodok itt az eredményeimmel, azt, hogy kinek köszönhetem, meg meg sem említem).
Szintlépésről kinek mi a véleménye?
Én lépnék a helyedbe 20-ra, aztán ha úgy látod, hogy nagyon nem adja, visszalépsz, ennyi. Viszont ha lelkileg megvisel 1-1 Bi bukása 20on akkor semmikép sem javasolnám.
Amúgy grat!
Tegnap végre ismét sikerült bemákolni 5 BI-t (na jó szebben: fat value bet-elni top párral fishek ellen river overbet allin formájában :)). Ez önmagában persze nem nagy dolog, de ez egyben azt jelenti, hogy elérkezett a "történelmi" pillanat, amikor SH-n is pluszba fordult az all time winnings-em.
Mivel éppen megkaptam az FD bónusz első részletét, ami kompenzálta a BR áthelyezésnél az USD -> HUF -> USD konverzión elszenvedett veszteséget, és azt a pénzt, amit a PSOP event-ekre költöttem happening jelleggel, így néhány $-ral túlszárnyalva a novemberi BR csúcsomat 850$ fölé ment a BR-om.
Ezzel gyakorlatilag megvan végre a BR az NL20-as szintlépéshez.
fellépnék, és mivel nl20-on pontosan ugyanolyan a mezőny mint 10-en, nem is lépnék vissza addig amíg 20BI-nt el nem vesztettem.
(egy másik topic-ban szóvá tették, hogy mit arcoskodok itt az eredményeimmel, azt, hogy kinek köszönhetem, meg meg sem említem).
Én lépnék a helyedbe 20-ra, aztán ha úgy látod, hogy nagyon nem adja, visszalépsz, ennyi. Viszont ha lelkileg megvisel 1-1 Bi bukása 20on akkor semmikép sem javasolnám.
Amúgy grat!
Hatalmas gratula! Örülök a sikerednek!
Ha érzed magadban az erőt, próbáld meg a szintlépést! Ha nem is úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd legalább megpróbáltad!
Sok sikert!!