Na back to business, mert nagyon keveset játszottam a hónapban. Ma sikerült egy egész tűrhető session (amikor befejeződik a meccs, egész jó asztalok jönnek össze). Immár szolid 1BI pluszban vagyok NL30-on is. Statokat majd akkor teszek be először, ha meglesz a 10k hand NL30-ról. Igen még 10k sincs, ebből nagyjából sejthető, hogy mennyit sikerült játszani júniusban.
Azért a sikerhez ez is kellett:
[POKERHANDREPLAYS]2043761[/POKERHANDREPLAYS]
Szerencsés-e vagyok? :D
nehéz turn call :)
azért szépen legyorsultad :P
GL
Szerencsés-e vagyok? :D
De még mennyire!
3waypot ilyen flop 3bet?De bátraké a győzelem!
Gratulálok hatalmas hand!
Value maximalizálás fish ellen :D
Egy kellemes hand a tegnap esti session-ből :D
Mivel fish (51/14) ezért bármi, amivel ad egy reraise-t, azzal a push-t is adja.
[POKERHANDREPLAYS]2051225[/POKERHANDREPLAYS]
Sok hasonlo jo ellenfelet a sessionokhoz :D:D
Mivel fish (51/14) ezért bármi, amivel ad egy reraise-t, azzal a push-t is adja.
Mákos
Amikor az imidzs dolgozni kezd
A ma reggeli session alatt nem volt túl sok asztal, így nem lehetett csak a fish-eket hajkurászni. Beültem hát, és maradtam is egy olyan asztalon, ahol kizárólag reg-ek ültek. Mindenki 22/18 körüli stat-tal, 5-ös 3bet-tel, 70-80 foldtosteal-lel. Gondoltam megnézem mit tudok kezdeni, ez éppen jó alkalom, hogy kipróbáljak egy kis agró játékmódot, hamár úgyis sokat tanulmányoztam a 3bet pot-okban megfelelő játékmódot a DC videókban. Nagyon maniac azért nem voltam, 28/25-öt játszottam 9-es 3bet-tel ezen az asztalon.
Az agró imidzsnek köszönhetően "elég jól kifizettek"
Ez a három hand ugyanaz az ellenfél ellen volt, az 1. hand mindjárt a session eleje felé, a 2. és 3. a vége felé. A 3. után azonnal kiült :D addigra már nagyon tilt-en lehetett.
A statjai egyébként 22k hand alapján: 22/17, 3bet 5%, fold to 3bet 65%. A 23k hand alapján fél beülő mínuszban van, de mielőtt összeakadtunk, még 2BI pluszban volt, szóval kb. breakeven lehet a hónapban.
1. Hand
Itt még semmi readje nem volt rólam (nekem 23k hand róla), kb. a session 10. handje lehetett. A flop-olt set-et próbáltam valami "kreatív" line-al kifizettetni, hátha valami agró donk-nak néz, de sajnos itt még túl óvatos volt riveren.
[POKERHANDREPLAYS]2054244[/POKERHANDREPLAYS]
2. Hand
Ismét egy hatos set (sőt full) ellene :D Ez már a session vége felé volt, dolgozott az agró imidzsem. Mondjuk így is elég idióta move volt a részéről, még vakharcban is. Itt már tiltre tehettem valószínűleg a sok 3bet-tel.
[POKERHANDREPLAYS]2054242[/POKERHANDREPLAYS]
3. Hand
Itt elszakadhatott a cérna nála, nem hitte el a színt. Ez után a hand után azonnal kiült. Kicsit sajnáltam. Mármint, hogy kiült. :)
[POKERHANDREPLAYS]2054241[/POKERHANDREPLAYS]
Bár kicsi növelte ez a játékmód a varianciát, de mivel a monstereimet mindig kifizették, így szerencsére 4BI-es stack-el sikerült kiülni.
Fish ellen kevés a full
A képhez ez a hand is hozzátartozik persze. Ez egy másik asztal. Az ellenfél egy 43/4-es fish. Ellene nyilván nincs esélyem bwin-en :D
[POKERHANDREPLAYS]2054253[/POKERHANDREPLAYS]