mrj
Válasz kocka21 kommentjére
2010. jún. 26. 23:14

A ma reggeli session alatt nem volt túl sok asztal, így nem lehetett csak a fish-eket hajkurászni...

az első kettőben a turnön sosem callolok, normálisabb ellenfelek ellen sok river lesz ami megüli az actiont, de a turnön még berakták volna.

kocka21
Válasz mrj kommentjére
2010. jún. 27. 19:54

A hétvége elég szerényre sikerült :D

Már nagyon rég volt ilyen hot run. Persze ehhez kellet a hihetetlenül sok idióta, akik alulról tolták be a stackjüket, és csak néha mákoltak le, sőt összességében 1,5BI-nel EV fölött nyertem.

Itt egy érdekesebb screenshot a ma délutáni session-ből. A stack méreteket érdemes nézni :)

Egész jól néz ki eddig a havi eredmény. Ezt most már jó lenne hold-olni legalább hó végéig.

kocka21
Válasz mrj kommentjére
2010. jún. 27. 19:55

az első kettőben a turnön sosem callolok, normálisabb ellenfelek ellen sok river lesz ami megüli az actiont, de a turnön még berakták volna.

Jaja, ebben igazad van. Annyira megörültem a setnek/fullnak, hogy nem gondoltam rá, hogy jöhet neki sok scary card river-re.

JociBalboa
2010. jún. 27. 22:30

A hétvége elég szerényre sikerült :D

Már nagyon rég volt ilyen hot run. Persze ehhez kellet a hihetetlenül sok idióta, akik alulról tolták be a stackjüket, és csak néha mákoltak le, sőt összességében 1,5BI-nel EV fölött nyertem.

Itt egy érdekesebb screenshot a ma délutáni session-ből. A stack méreteket érdemes nézni :)

Egész jól néz ki eddig a havi eredmény. Ezt most már jó lenne hold-olni legalább hó végéig.

"Megöljelek vagy megöleljelek :)"

nice job!!! és Hold :)

yoofej
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. jún. 28. 8:22

Szep! A befektetett munka meghozta a gyumolcset. :) Csak igy tovabb!

csicsi
Válasz mrj kommentjére
2010. jún. 28. 8:32

Az első handhez annyit hogy szvsz nem nagyon tetszik ez a line. Vagy turnon raiselnék, vagy checkelném a rivert, ezzel a line-al gyakorlatilag a homlokodra írtad hogy nut közeli lapod van, normális ellenfél még egy K-val sem fog kifizetni. Lásd top 2vel csak callolt.

thomas0318
2010. jún. 28. 15:17

Na back to business, mert nagyon keveset játszottam a hónapban. Ma sikerült egy egész tűrhető session (amikor befejeződik a meccs, egész jó asztalok jönnek össze). Immár szolid 1BI pluszban vagyok NL30-on is. Statokat majd akkor teszek be először, ha meglesz a 10k hand NL30-ról. Igen még 10k sincs, ebből nagyjából sejthető, hogy mennyit sikerült játszani júniusban.

Azért a sikerhez ez is kellett:

[POKERHANDREPLAYS]2043761[/POKERHANDREPLAYS]

Szerencsés-e vagyok? :D

Ehhez engedd meg hogy postoljam egy handemet :) hogy neha a quad is keves ;) ilyenbol kellene egy szakajtoravalo, de ez csak ritkan csurran cseppen, de meg kell becsulni oket!

[POKERHANDREPLAYS]2051220[/POKERHANDREPLAYS]

kocka21
Válasz thomas0318 kommentjére
2010. jún. 28. 15:24

Ehhez engedd meg hogy postoljam egy handemet :) hogy neha a quad is keves ;) ilyenbol kellene egy szakajtoravalo, de ez csak ritkan csurran cseppen, de meg kell becsulni oket!

[POKERHANDREPLAYS]2051220[/POKERHANDREPLAYS]

Hehe! No igen :D

kocka21
Válasz csicsi kommentjére
2010. jún. 28. 15:29

Az első handhez annyit hogy szvsz nem nagyon tetszik ez a line. Vagy turnon raiselnék, vagy checkelném a rivert, ezzel a line-al gyakorlatilag a homlokodra írtad hogy nut közeli lapod van, normális ellenfél még egy K-val sem fog kifizetni. Lásd top 2vel csak callolt.

Abban bíztam, hogy így nagyon donk-nak néz (éppen, hogy beültem ahhoz az asztalhoz), blocking bet-nek, vagy valami gyík blöffnek nézi az emelésem, és rám emel. Utólag én is azt mondanám, hogy a river c/r jobb lett volna.

mrj
Válasz csicsi kommentjére
2010. jún. 28. 15:30

így van. Nálam 80-90% turn RR, a maradék river ch/r. A lead river nagyon gay, és messze nem a legnagyobb EV.

Élő ügyfélszolgálat