Akkor már éppen jöttem vissza a nagy bukóból. Azon az asztalon volt 1-2 gigafish, akik tolták át szépen. Kár, hogy előtte már szétmákoltak néhány asztalon.
Teszek egy próbát, hátha jó hatással lesz a játékomra. Egész hétvégén nem fogom megnézni a HM-ben, hogy állok éppen, és session közben sem kattintok a saját stat-jaimra, nehogy meglássam nyerőben, vagy bukóban vagyok-e. Egyszerűen igyekezni fogok, hogy egész hétvégén hozzam az A játékomat. Legközelebb vasárnap éjjel fogom megnézni a HM-et, amikor befejeztem az utolsó hétvégi session-t. Majd beszámolok itt az eredményekről és tapasztalatokról, na meg persze arról, hogy megálljt tudtam-e parancsolni a kíváncsiságomnak.
A kliensen se nezd meg az egyenleged :D Bar ongamen defaultban rejve vagyon :) GL!
A kliensen se nezd meg az egyenleged :D Bar ongamen defaultban rejve vagyon :) GL!
Amugy sztem ez nem annyira nagy problema, csak nem szabad betegesen allandoan az egyenleget nezni session kozben
jatek kozben valamenyire ugyis erzed, hogy mi az allas.
Kész vicc, szinte mindig elkerüljük egymást az asztaloknál és amikor találkozunk, akkor rittig 10/8-at (*) tudok hozni az asztalnál ahol vagy (te meg 38/35/33-at) és persze amikor kapok egy lapot (68s és társai), akkor tolod a 3betet, zseniális :D Mire elkezdtem volna light 4betelni addigra behalt az asztal :D
Félre ne érts nem sírni akarok vagy rád utazni, csak már nagyon kivi vagyok élőben, hogy hogy tolod ;)
Kész vicc, szinte mindig elkerüljük egymást az asztaloknál és amikor találkozunk, akkor rittig 10/8-at (*) tudok hozni az asztalnál ahol vagy (te meg 38/35/33-at) és persze amikor kapok egy lapot (68s és társai), akkor tolod a 3betet, zseniális :D Mire elkezdtem volna light 4betelni addigra behalt az asztal :D
Félre ne érts nem sírni akarok vagy rád utazni, csak már nagyon kivi vagyok élőben, hogy hogy tolod ;)
Na ez érdekes lesz :) tényleg baromi aggrón tolod. Én most kezdtem el feszesebben 18/12/22 Agg% 28 kicsit passzívnak érzem és a 3bet 3,8.
kocka21: Nem titkolom, egy pár helyen már így is leírtam. alikuli. Brutál játékot játszasz, grat hozzá!
kocka21: Nem titkolom, egy pár helyen már így is leírtam. alikuli. Brutál játékot játszasz, grat hozzá!