kocka21
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. júl. 18. 0:26

ööö
te kocka21 vagy aláhuzás nélkül nem?

Nem, mert kavartam valamit, amikor hoztam létre, és ez lett. Már nem emlékszem miért.

lac1nho
Válasz kocka21 kommentjére
2010. júl. 18. 1:02

Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl akkor az én mai sessionom, elég lol asszem 4 hand alatt tönkrementem, de tiltből felálltam és kihoztam kb egálra,lol, durva handek voltak.

kocka21
Válasz lac1nho kommentjére
2010. júl. 19. 11:18

Eljött az igazság pillanata!

Július első fele

Na akkor most lehet dícsérgetni a nonSD-t :D :D :D

Most már megvan NL30-on is a kötelező 10BI-es downswing (na jó, csak 9,3BI, de még lehet fokozni :) )

Szóval egyelőre BE tolom a hónapot bónuszért :) Majd írok ma blogot is a részletekkel.

hosocske
2010. júl. 19. 11:38

a végén van egy elég csúnya és nagyon meredek esés (kb 6Bi) abba tilt is volt, vagy csak töményen jöttek a szopók?

gl:)

kocka21
Válasz hosocske kommentjére
2010. júl. 19. 11:50

a végén van egy elég csúnya és nagyon meredek esés (kb 6Bi) abba tilt is volt, vagy csak töményen jöttek a szopók?

gl:)

Szopó volt minden mennyiségben (3-as allin bukása favoritként, meg hasonlók). Már írom a blog-ot, abba majd külön berakom a nagy bukó sorozatot a végéről, hogy kiderüljön volt-e tilt, vagy csak standard szívás.

kocka21
2010. júl. 21. 9:29

Úgy tűnik, végre ismét kevésbé szopat a bwin, sőt még talán kompenzálni is akar, mert hétfőn és kedden is volt 1-1 straight flush-öm. :)

A statok is újra egészségesek végre. Visszatért a 27/23, 6,7-es 3bet, és a bőven 30 feletti aggr%.

Zooltán
2010. júl. 21. 12:44

Úgy tűnik, végre ismét kevésbé szopat a bwin, sőt még talán kompenzálni is akar, mert hétfőn és kedden is volt 1-1 straight flush-öm. :)

A statok is újra egészségesek végre. Visszatért a 27/23, 6,7-es 3bet, és a bőven 30 feletti aggr%.

Soha hosszabb bukó szériát!

kocka21
Válasz Zooltán kommentjére
2010. júl. 23. 2:43

Úgy tűnik még mindig rajtam van a szopató flag. Ma -8BI-ben is jártam, a vége "csak" - 4BI lett. Már mínuszos a hónap. Nem lesz ez így jó. NL50 fényévekre.

JociBalboa
2010. júl. 23. 2:55

Úgy tűnik még mindig rajtam van a szopató flag. Ma -8BI-ben is jártam, a vége "csak" - 4BI lett. Már mínuszos a hónap. Nem lesz ez így jó. NL50 fényévekre.

áááh nem ezt gondoltam amikor beültem hozzád :(
kb 3 binnel ültél két szponzor társaságában.

Gl és fel a fejjel!

kocka21
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. júl. 23. 3:02

áááh nem ezt gondoltam amikor beültem hozzád :(
kb 3 binnel ültél két szponzor társaságában.

Gl és fel a fejjel!

Akkor már éppen jöttem vissza a nagy bukóból. Azon az asztalon volt 1-2 gigafish, akik tolták át szépen. Kár, hogy előtte már szétmákoltak néhány asztalon.

Élő ügyfélszolgálat