na végre,drukkk!
A késő esti session-ben még összehoztam egy keveset. Már csak szűk 2,5BI, és meglesz az NL50.
Eddig így néz ki az augusztus
Kicsit bele kell húznom, hogy meglegyen legalább 20k hand azért augusztusban is.
GL GL! Gyere, gyere, egyedül nem bírok velük :D Várjuk a vidit is :D Mostanában nem nagyon látlak kommentelni, valami fontos melóba vagy? Vagy a családdal lazulsz?
GL GL! Gyere, gyere, egyedül nem bírok velük :D Várjuk a vidit is :D Mostanában nem nagyon látlak kommentelni, valami fontos melóba vagy? Vagy a családdal lazulsz?
Néha azért szeret a bwin rng :D
Mivel a preflop 4bet után úgyis any turn-ön betoltam volna ezért csak call-oltam flop-on, hátha a balomon levő fish is jön tovább, és nem is tévedtem.
[POKERHANDREPLAYS]2224823[/POKERHANDREPLAYS]
Hali!
Szép pot NL30on:P!
Énis letölöttem azt a 9GB-nyi videót amit itt felsoroltál a topicodban. Egyenlőre még csak a Baby Steps-et toltam le, de naponta megnézek egyet, abban a sorrendben ahogy te is írtad még anno. Te hol jársz egyébként? Melyik videó volt a leghasznosabb számodra? A sorrend változatlan vagy ma már másképp haladnál a videókon? Ezzel a nem kevés videóval kb. milyen limitet verünk még? Gondolom bwin NL30as mezőnye felett hatalmas edge-ünk lesz:D.
Jah és hány BI-nél lépsz NL50re?
Hali!
Szép pot NL30on:P!
Énis letölöttem azt a 9GB-nyi videót amit itt felsoroltál a topicodban. Egyenlőre még csak a Baby Steps-et toltam le, de naponta megnézek egyet, abban a sorrendben ahogy te is írtad még anno. Te hol jársz egyébként? Melyik videó volt a leghasznosabb számodra? A sorrend változatlan vagy ma már másképp haladnál a videókon? Ezzel a nem kevés videóval kb. milyen limitet verünk még? Gondolom bwin NL30as mezőnye felett hatalmas edge-ünk lesz:D.
Jah és hány BI-nél lépsz NL50re?
a 3.6os emelésre nem túl kicsi a 8as 4bet?
a 3.6os emelésre nem túl kicsi a 8as 4bet?
Köszi