Nem baj, megnézzük! Legfeljebb az első HSz-emben lefishezlek :D
Na persze! Ezt a videót nehéz lesz megúsznom. Kellett nekem felelőtlenül ígérgetni. :)
Oktató videóra azért ne számítsatok, legfeljebb valami, kocka21 bwin NL30-on fisseskedik típusúra. :)
jopárszor énis tönkre mentem ma PS-en de le***om, majd megfordul :))) hosszutáv a lényeg!!! HOSSZUTÁV!!!!!!!!
grat,én is várom a fejleményeket és sok sikert 50-re!
Üdv!
Látom történt némi változás a non-sd vonalad jellegében. Korábban - ha jól emlékszem - azt írtad, hogy azért probálod meg nullszaldó körül tartani, mert bár tisztában vagy, hogy nem ez a legprofitábilisabb játék itt a bwin mikrotéten, de készülsz a feljebbi limitekre, és szeretnél fejlődni. A kérdésem, hogy azóta megváltozott ez az elgondolásod, vagy minek köszönhető a változás?
Köszi
grat
Hajra 50-en es meg feljebb. ;)
Grat és GL NL50re!! Mennyi idő alatt ment le 50k hand 4asztalon?
Nem baj, megnézzük! Legfeljebb az első HSz-emben lefishezlek :D
Üdv!
Látom történt némi változás a non-sd vonalad jellegében. Korábban - ha jól emlékszem - azt írtad, hogy azért probálod meg nullszaldó körül tartani, mert bár tisztában vagy, hogy nem ez a legprofitábilisabb játék itt a bwin mikrotéten, de készülsz a feljebbi limitekre, és szeretnél fejlődni. A kérdésem, hogy azóta megváltozott ez az elgondolásod, vagy minek köszönhető a változás?
Köszi
Grat és GL NL50re!! Mennyi idő alatt ment le 50k hand 4asztalon?