paulbig
Válasz kocka21 kommentjére
2010. aug. 18. 0:32

Nem baj, megnézzük! Legfeljebb az első HSz-emben lefishezlek :D

lac1nho
Válasz kocka21 kommentjére
2010. aug. 18. 1:20

Na persze! Ezt a videót nehéz lesz megúsznom. Kellett nekem felelőtlenül ígérgetni. :)

Oktató videóra azért ne számítsatok, legfeljebb valami, kocka21 bwin NL30-on fisseskedik típusúra. :)

ne szerénykedj, felnézek/ünk rád! :))

lac1nho
Válasz lac1nho kommentjére
2010. aug. 18. 1:36

jopárszor énis tönkre mentem ma PS-en de le***om, majd megfordul :))) hosszutáv a lényeg!!! HOSSZUTÁV!!!!!!!!

tylerhungary
Válasz lac1nho kommentjére
2010. aug. 18. 3:03

grat,én is várom a fejleményeket és sok sikert 50-re!

ALCU01
Válasz tylerhungary kommentjére
2010. aug. 18. 7:35

Üdv!

Látom történt némi változás a non-sd vonalad jellegében. Korábban - ha jól emlékszem - azt írtad, hogy azért probálod meg nullszaldó körül tartani, mert bár tisztában vagy, hogy nem ez a legprofitábilisabb játék itt a bwin mikrotéten, de készülsz a feljebbi limitekre, és szeretnél fejlődni. A kérdésem, hogy azóta megváltozott ez az elgondolásod, vagy minek köszönhető a változás?

Köszi

yoofej
Válasz ALCU01 kommentjére
2010. aug. 18. 8:57

grat

Hajra 50-en es meg feljebb. ;)

Tomesz001
Válasz yoofej kommentjére
2010. aug. 18. 9:10

Grat és GL NL50re!! Mennyi idő alatt ment le 50k hand 4asztalon?

kocka21
Válasz paulbig kommentjére
2010. aug. 18. 9:43

Nem baj, megnézzük! Legfeljebb az első HSz-emben lefishezlek :D

Na várj csak te fisss! :D

kocka21
Válasz ALCU01 kommentjére
2010. aug. 18. 9:49

Üdv!

Látom történt némi változás a non-sd vonalad jellegében. Korábban - ha jól emlékszem - azt írtad, hogy azért probálod meg nullszaldó körül tartani, mert bár tisztában vagy, hogy nem ez a legprofitábilisabb játék itt a bwin mikrotéten, de készülsz a feljebbi limitekre, és szeretnél fejlődni. A kérdésem, hogy azóta megváltozott ez az elgondolásod, vagy minek köszönhető a változás?

Köszi

Erről a kérdésről már írtam akkor is, amikor nagyon rápörögtek sokan erre a témára, hogy a nonsd viszintesben tartása nem cél, hanem csak az eredménye a játékstílusomnak, a cél mindig a vastag zöld vonal maximalizálása. Nagy változás nem történt a játékomban, bár nyilván apró változások folyamatosan vannak, mert sok oktató videót nézek és cikket olvasok. A nagy törés akkor volt, amikor múlt hónap közepén nagyon sok cooler-be futottam, és ez sajnos hatással volt a játékomra. Egy 4-5k hand erejéig kicsit weak lett a játékom, ott indult meg lefelé a nonsd. Ezt így lelkileg helyre kellett tenni magamban, és utána visszaálltak a stat-jaim. Egyébként a nonsd inkább akkor szokott viszintes lenni nálam, ha upswingben is vagyok, és nem kell folyamatosan turn-ön nagy pot-okban dobálnom.

kocka21
Válasz Tomesz001 kommentjére
2010. aug. 18. 9:53

Grat és GL NL50re!! Mennyi idő alatt ment le 50k hand 4asztalon?

155 óra, ami kb. 2,5 hónap alatt ment le, mert júniusban nagyon keveset tudtam játszani. Június 5-én játszottam az első NL30-as session-t.

Élő ügyfélszolgálat