Szia
Az adott terem adott limitje engem is érdekelne, ha nem nagy gond tudnál küldeni nekem is egy privit hogy hol érdemes keresgélni.
köszi
A ma esti session-ben megszületett az eddigi legnagyobb pot-om:
[POKERHANDREPLAYS]2307471[/POKERHANDREPLAYS]
Az ellenfélnek 4 körül volt a 3bet-je, így szinte biztos voltam benne, hogy overpár van nála. Mivel 200bb deep-en vagyunk, ezért szerintem ilyenkor jobb a bet/3bet allin line, mint a c/r, mert c/r-nek mindig nagyobb a FE-je, esetleg még eldobja az overpárját, mivel mégiscsak 200bb deep a parti.
Az ellenfélnek 4 körül volt a 3bet-je, így szinte biztos voltam benne, hogy overpár van nála. Mivel 200bb deep-en vagyunk, ezért szerintem ilyenkor jobb a bet/3bet allin line, mint a c/r, mert c/r-nek mindig nagyobb a FE-je, esetleg még eldobja az overpárját, mivel mégiscsak 200bb deep a parti.
Ha mondjuk egy 7% feletti 3bet-tel rendelkezo ellenfel 3betel, akkor is megadtad volna OOP kozepes/kis parral a visszaemelest? Eleg szuken van itt meg az implied odds a setre es akkor mar nem is lehet ennyire leszukiteni a ellenfel 3bet range-t.
BTW szep pot, mielobb nagyobbat. :)
Na, már számonkérés van. :) Ma lesz, remélem utolérem magam.
A hetesek ;) Nice pot!
A mai session is igen helyesre sikerült
Úgy látom, best session evör. A roll egy huszáros hajrával így durván átvitte a 3k-s májlsztónt.
Ezzel NL50 összesítve 10bb/100 immár, és EV-ben is helyreállt a rend.
Upswing rulez. Mindenkinek hasonló jókat!
A mai session is igen helyesre sikerült
Úgy látom, best session evör. A roll egy huszáros hajrával így durván átvitte a 3k-s májlsztónt.
Ezzel NL50 összesítve 10bb/100 immár, és EV-ben is helyreállt a rend.
Upswing rulez. Mindenkinek hasonló jókat!
Nice :).
milyen passzív.
Alig betelsz néha :)