kocka21
Válasz lourker kommentjére
2010. szept. 5. 23:57

Szia

Az adott terem adott limitje engem is érdekelne, ha nem nagy gond tudnál küldeni nekem is egy privit hogy hol érdemes keresgélni.

köszi

Amíg nincs 30 fórum hozzászólásod, addig nem lehet neked PM-et küldeni.

kocka21
Válasz kocka21 kommentjére
2010. szept. 6. 0:01

A ma esti session-ben megszületett az eddigi legnagyobb pot-om:

[POKERHANDREPLAYS]2307471[/POKERHANDREPLAYS]

Az ellenfélnek 4 körül volt a 3bet-je, így szinte biztos voltam benne, hogy overpár van nála. Mivel 200bb deep-en vagyunk, ezért szerintem ilyenkor jobb a bet/3bet allin line, mint a c/r, mert c/r-nek mindig nagyobb a FE-je, esetleg még eldobja az overpárját, mivel mégiscsak 200bb deep a parti.

yoofej
2010. szept. 6. 0:16

Az ellenfélnek 4 körül volt a 3bet-je, így szinte biztos voltam benne, hogy overpár van nála. Mivel 200bb deep-en vagyunk, ezért szerintem ilyenkor jobb a bet/3bet allin line, mint a c/r, mert c/r-nek mindig nagyobb a FE-je, esetleg még eldobja az overpárját, mivel mégiscsak 200bb deep a parti.

Ha mondjuk egy 7% feletti 3bet-tel rendelkezo ellenfel 3betel, akkor is megadtad volna OOP kozepes/kis parral a visszaemelest? Eleg szuken van itt meg az implied odds a setre es akkor mar nem is lehet ennyire leszukiteni a ellenfel 3bet range-t.

BTW szep pot, mielobb nagyobbat. :)

kocka21
Válasz yoofej kommentjére
2010. szept. 6. 0:51

Ha mondjuk egy 7% feletti 3bet-tel rendelkezo ellenfel 3betel, akkor is megadtad volna OOP kozepes/kis parral a visszaemelest? Eleg szuken van itt meg az implied odds a setre es akkor mar nem is lehet ennyire leszukiteni a ellenfel 3bet range-t.

BTW szep pot, mielobb nagyobbat. :)

4$-t kellett megadni, és 86$ volt a hátralevő effektív stack, így a 20-as szorzó megvolt. Valóban, ha egy 7% feletti 3bet-elő lett volna az ellenfél, akkor már nem feltétlenül jó a call, mert így sem lesz meg a megfelelő implied odds valószínűleg. Akkor azon múlt volna, hogy postflop mennyire agró, milyen egyéb read-em van róla.

Harvey
2010. szept. 6. 2:10

Na, már számonkérés van. :) Ma lesz, remélem utolérem magam.

Pont akkora esett a 30. szülinap, azóta iszom:)

Littlemage
Válasz Harvey kommentjére
2010. szept. 6. 3:23

A hetesek ;) Nice pot!

kocka21
Válasz Littlemage kommentjére
2010. szept. 6. 20:16

A mai session is igen helyesre sikerült

Úgy látom, best session evör. A roll egy huszáros hajrával így durván átvitte a 3k-s májlsztónt.

Ezzel NL50 összesítve 10bb/100 immár, és EV-ben is helyreállt a rend.

Upswing rulez. Mindenkinek hasonló jókat!

borg1r
2010. szept. 6. 20:31

A mai session is igen helyesre sikerült

Úgy látom, best session evör. A roll egy huszáros hajrával így durván átvitte a 3k-s májlsztónt.

Ezzel NL50 összesítve 10bb/100 immár, és EV-ben is helyreállt a rend.

Upswing rulez. Mindenkinek hasonló jókat!

Hány beülővel is fogsz feljebb lépni?

Littlemage
2010. szept. 6. 20:32

Nice :).

mrj
Válasz Littlemage kommentjére
2010. szept. 6. 20:32

milyen passzív.
Alig betelsz néha :)

Élő ügyfélszolgálat