Hány beülővel is fogsz feljebb lépni?
milyen passzív.
Alig betelsz néha :)
A mai session is igen helyesre sikerült
Úgy látom, best session evör. A roll egy huszáros hajrával így durván átvitte a 3k-s májlsztónt.
Ezzel NL50 összesítve 10bb/100 immár, és EV-ben is helyreállt a rend.
Upswing rulez. Mindenkinek hasonló jókat!
HOOOLD!!! :)
Osszesen hany hand ment le eddig 50-en?
Egyelőre 13k, így néz ki eddig az NL50: NL50 statok
Elég jó session lett úgy látom, 80bb/100... az nem gyenge
Az ellenfelek miatt, vagy egy upswing miatt hoztál ilyen winrate-et?
Gondolkozok a Stars elhagyásán én is, mert csak az 50bb-s asztalokon van elég fish. Gondolom te nem bántad meg a teremváltást.
GL a továbbiakban is!
Ez eddig tenyleg szep. :)
Pozicios statokat be tudnad majd rakni?
Itt kérdezek rá. Ongame teremrol lévén szó :).
Amiota frissitettem a HM-et, azota nem mutatja a party utan az ellenfelek lapjait a HUD, ha muckolja a játékos. régebben emlékeim szerint mutatta. Nektek is? Van erre gyogymod? Köszi.
jó lenne tudni, hogy busted draw-t, total bloff-t fogtam, vagy dominaltam a jatekosokat.
Itt kérdezek rá. Ongame teremrol lévén szó :).
Amiota frissitettem a HM-et, azota nem mutatja a party utan az ellenfelek lapjait a HUD, ha muckolja a játékos. régebben emlékeim szerint mutatta. Nektek is? Van erre gyogymod? Köszi.
jó lenne tudni, hogy busted draw-t, total bloff-t fogtam, vagy dominaltam a jatekosokat.
Én is frissítettem az 1.11.05 beta 7-re, mert Pola azt mondta, hogy azzal már jó, de nekem sem mutatja a muck-olt hand-eket. Mindig a bwin hand history gombjával nézem meg.
a handhez:
nem lett volna jobb végig csak megadni? így minden air-jét dobja, viszont tovább blöffölhet velük. ha meg cooler (van 1 párja:D), akkor úgyis bekerül.