Szóval így akarod megúszni a NL30as videót? :) Írogatsz mindenféle használati útmutatót, és még szintet is lépsz csak hogy ne kelljen megcsinálni?!? Szép! ;-)
Hát, én most kenyszerbol probalgatom az NL100-at, de szvsz, ha 50en ilyen eredmenyes vagy, s ami fontos, hogy nem tiltelsz, b+callolsz-pusholsz feleslegesen (tudtommal), akkor siman vered ezt a szintet is.
persze az elejen ne 35/30-al told :)
Szóval így akarod megúszni a NL30as videót? :)
Mikor 50-re léptem, akkor bezzeg te paráztál :)
Szóval így akarod megúszni a NL30as videót? :) Írogatsz mindenféle használati útmutatót, és még szintet is lépsz csak hogy ne kelljen megcsinálni?!? Szép! ;-)
Hát, én most kenyszerbol probalgatom az NL100-at, de szvsz, ha 50en ilyen eredmenyes vagy, s ami fontos, hogy nem tiltelsz, b+callolsz-pusholsz feleslegesen (tudtommal), akkor siman vered ezt a szintet is.
persze az elejen ne 35/30-al told :)
- mostmár jó lesz az NL50-en is, szvsz.
én nem paráztam, csak téged paráztattalak:)
Most tényleg nem értem, hogy mi a problémád ezzel a 35/30-cal?! Azért mert te nit vagy és csak AA-val,
na meg legfeljebb KK-val játszol, meg nem hallottál még arról, mi az a light 3bet, attól még nem biztos, hogy az a jó. :D
go NL1000 te vagy az isten!
Összekeversz valakivel :D :D
Megvol az első session NL100-on.
Nem indult túl fényesen, mert pl. az egyik fish úgy gondolta, hogy jó ötlet J9o-val 4betelni engem, én meg 35bb deep-en úgy döntöttem, hogy 5bet push-olok rá AJ-vel, de végül neki lett igaza, mert jött a 9-es.
Volt még egy-két ilyen valószerűtlen bukta fish-ek ellen, és már majdnem -1,5BI-ben voltam. Már az járt az eszemben, hogy na basszus lehet, szopóval indul az NL100. Végül aztán megjavultak a dolgok, és sikerült nyerni.
Persze mindez atom standard, és NL50-en még az említésre érdemes session-ök közé sem került volna be, de a szintlépés utáni első session-ben azért érzékenyebb az ember, ha mindjárt az elején széjjel mákolják.
Az elején egyébként nem akartam hinni a szememnek. A regek persze jobbak, és ellenük igyekeztem is kerülni a játékot (ahogy látom NL100-on a regek már inkább kerülik egymást, ha stack-elődik az utolsó fish az asztalnál, általában egyből fel is bomlik az asztal), de a fish-ek valami hihetetlenül fogalmatlanok. Ilyenekre utoljára még bwin-en is csak NL10-ről max NL20-ról emlékszem. De az NL50-es fish-ek már sokkal értelmesebbek voltak, mint amilyeneket most 100-on láttam. AK7xx boadon J5-tel call-ol flop-on és turn-ön is OOP úgy hogy semmilyen draw-ja sincs, durva.
Szóval ha csak fish hunting-ból meg lehet itt élni, akkor nem lesz gond. Ha a regekkel is kell majd küzdeni, akkor meglátjuk, azt még nem nagyon sikerült felmérni.
Na nem fosom tovább a szót: itt az első session krónikája számokban
Semmit nem jelent, de a lényeg, hogy legalább nem bukóval indult a 100.
Ami a statokat illeti nem értem, hogy miért ilyen magas a WTSD. Talán a mindennel calloló fishek miatt, és hogy legtöbbször weak voltam, hogy riveren ellőjjem a 3rd barrelt.
Hajra, jo latni, hogy pluszos lett a legelso sessionod az uj limiten:) Jo lesz az , ne feljel kocka...