húha
ez jópofa lesz. Itt mindenki a harrington kocka féle változatát várja.
Ez nem egy egy handelemzős írás. Nincs benne szó flop/turn/river játékról, ha jól emlékszem a pozíció egyszer van leírva a tizenx oldalas anyagban, az hogy 3bet meg egyszer sem...
amit én írok az sem konkrét partikról szól, sem arról hogy milyen a nyerő játék adott limiten vagy szituációban.
húha
ez jópofa lesz. Itt mindenki a harrington kocka féle változatát várja.
Ez nem egy egy handelemzős írás. Nincs benne szó flop/turn/river játékról, ha jól emlékszem a pozíció egyszer van leírva a tizenx oldalas anyagban, az hogy 3bet meg egyszer sem...
amit én írok az sem konkrét partikról szól, sem arról hogy milyen a nyerő játék adott limiten vagy szituációban.
no offense, de ha nem pre játékról, nem flop játékról,nem turn játékról és nem river játékról van benne szó akkor miről ?:D
tableselect? music select? egészséges életmód?
ha jól emlékszem a pozíció egyszer van leírva a tizenx oldalas anyagban,
PEdig az legutóbb is jól sikerült, amikor kocka a pozíciókról magyarázott :D
no offense, de ha nem pre játékról, nem flop játékról,nem turn játékról és nem river játékról van benne szó akkor miről ?:D
tableselect? music select? egészséges életmód?
Vasárnap óta egyáltalán nem játszottam, mivel az esti session-ök helyett írtam szolgalmasan, hogy elkészüljön az anyag.
Ma kipihenten és legfőképpen pókerre kiéhezve vetettem magam az asztalokra.
Ezt sikerült művelni: mai statok
Ofkorsz rekord nap. A havi winrate-et is helyretette szépen.
Mindenkinek hasonló jókat, vagy még ennél is jobbat! Én meg egy HOOOLD-al is beérném.
Vasárnap óta egyáltalán nem játszottam, mivel az esti session-ök helyett írtam szolgalmasan, hogy elkészüljön az anyag.
Ma kipihenten és legfőképpen pókerre kiéhezve vetettem magam az asztalokra.
Ezt sikerült művelni: mai statok
Ofkorsz rekord nap. A havi winrate-et is helyretette szépen.
Mindenkinek hasonló jókat, vagy még ennél is jobbat! Én meg egy HOOOLD-al is beérném.
kocka for president :D
GL
Grat a naphoz!
Ha van időd nézz rá a mailjeidre plz!
köszi