Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

wilddrew
Válasz Littlemage kommentjére
2008. júl. 4. 14:08

Én csináltam olyat, hogy 2 asztal NL100, 1 NL200 és mégegy NL400.

tök jó volt, mert az NL400ra jobban kellett figyelnem, így a többi asztalon is csökkent a hülyeség-ráta :)

Overcome85
Válasz wilddrew kommentjére
2008. júl. 4. 21:41

Ez a KJ akció elég meleg volt!
Lehetett volna nála AJ, 9x de le is jöhetett volna a flush de ez persze nem ok de szerintem egy kicsit laza lépés volt az all in!
Mindenesetre szép kassza!

GL

Littlemage
Válasz Overcome85 kommentjére
2008. júl. 4. 23:20

Lehet megszűnt a jóvilág? :(

nos... hát este még leültem játszani... kár volt.... a délelőtti session 95%-át elosztogattam. volt rossz játék is, meg badbeat is, meg KK vs. AA... Gondoltam pihenek egyet, aztán játszok még, megpróbálok visszahozni belőle valamennyit. de érzem, hogy már fáradt vagyok, úgy hogy ezt elkönyvelem. RB-estül azért Így is megvan majd egy beülő plusz a napra. Holnap Sopronba megyünk, lesz valami kisvasut, meg borospincék, s erre is rá kell azért pihenni. volt fesztivált most kihagyjuk sztem. Ottalvás lesz, meg vasárnap valami kis kirándulás.

Terrorka
2008. júl. 6. 14:11

Szeva LM, lenne 1 kérésem és 1 kérdésem. a kérés az lenne hogy szükségem lenne az eddig lejácott NOIQ -s handjeidre PAHUD miatt, összezipelve zsebebalazs@gmail.com -ra kérném :D aztán majd én is adom ha letoltam pár 10e -t.
A kérdés pedig az lenne hogy havonta több vip szintet is lehet lépni? tehát fellépek 3-ra és honap közepén kérem hogy VIP 1 -ről rakjanak át VIP 3-ra.
Nagyon köcc. egyébként DrunkeeChef néven tolom.

Littlemage
Válasz Terrorka kommentjére
2008. júl. 6. 21:11

Hát nekem nem engedték, mondjuk annyira nem is erőltettem. de amint olvastam, volt aki többször lépett szintet egy honapban. Én 2 lépcsőben lettem 6-os. először a 4est léptem meg. sztem picit jobban manageled a dolgot, menni fog.

"A kérdés pedig az lenne hogy havonta több vip szintet is lehet lépni? tehát fellépek 3-ra és honap közepén kérem hogy VIP 1 -ről rakjanak át VIP 3-ra."

mondjuk ez értelmezésem szerint egyszeri szintlépésnek felel meg.

Tehát pontosan így gondolom: Havonta csak egyszer lehet szintet lépni, de akkor egyszerre akár többet is. Ill. kis lobbyzással akár havonta többször is.

HH-k??? :)))) A verejtékes munkám gyümölcsét szeretnéd??? :))) jókat akarsz röhögni a fisheskedéseimen??? :)))) 84k-ról lenne szó kb. Min. sörben lehet licitálni :))) Nagyon hasznos, van jónéhány mániákus 3betelő :)))

Terrorka
2008. júl. 7. 8:08

HH-k??? :)))) A verejtékes munkám gyümölcsét szeretnéd??? :))) jókat akarsz röhögni a fisheskedéseimen??? :)))) 84k-ról lenne szó kb. Min. sörben lehet licitálni :))) Nagyon hasznos, van jónéhány mániákus 3betelő :)))

pont azt néztem hogy győri vagy, nejem győrben született, aposék ott élnek, 2-3 hetente szoktunk menni, amikor neked is jo összeülhetnénk pár sörre :)
az ajánlatom 10k hand / 1 sör :D
a HH -kat nem kell konvertálni? nekem a PT rosszul olvassa be... bár anno a titannal nem volt ilyen probléma. asszem befektetek 1 holdem managerba, itt az ideje.

Littlemage
2008. júl. 7. 9:26

Oksi, üljünk ösze valamikor :). Ne de ez már több beszélgetéses sörözés lesz, mert ugye nem lerészegedni akarunk, s ugye nem kis adatról van szó, s ezt az 1 sör/10k aerányos is gondolkodok :D :D :D Amugy HM-ből asszem nem lehet azt megcsinálni még, hogy csak ebből a teremből, vagy csak ezutani datumu lejátszot handeket exportálj. így kb. azt tudom csinálni, hogy összecsomagolom az xml fileokat, s azt felteszem vlahova, s letöltöd. Ebben lesz minden, CG, NL25-NL200-ig, meg tournamentek is.
amikor elkezdtem játszani, próbáltam én is a PT-be is beimportálni, de valami gikszer volt. Importálódott be valami, de aztan amikor elemztem volna őket (elsősorban azt akartam volna megnézni, hogy a rakek hogy alakulnak), akkor picit káoszosnak tűnt (negatív, teljesen valószínűtlen rakek, meg többszörös nyereséget mutatott, mint ami valójában volt). így aztan nem is nagyon erőltettem, s már csak HM-et használok. Bizti van valami megoldás rá, lehet updateni kell, vagy nem tudom, de már nem foglalkoztam vele. Ugye elvileg a PT2 már letűnőben lesz, hisz itt a PT3/HM.

bojanika
2008. júl. 7. 13:23

A megoldás a PT update. Volt ugyanis az iPoker-es hálózatban egy kis változás, ami a HH-kat érinti, emiatt nem mutat korrekt számokat a PT.

Terrorka
Válasz bojanika kommentjére
2008. júl. 7. 16:14

A megoldás a PT update. Volt ugyanis az iPoker-es hálózatban egy kis változás, ami a HH-kat érinti, emiatt nem mutat korrekt számokat a PT.

köcc már jol olvassa be.
LM jöhetnek a handek, csomagold össze azt vagy tölsd fel vhova vagy email is jo. előre is köcc. előreláthatólag 2 hét mulva megyünk győrbe, majd egyeztetünk.

Littlemage
2008. júl. 7. 16:24

köcc már jol olvassa be.
LM jöhetnek a handek, csomagold össze azt vagy tölsd fel vhova vagy email is jo. előre is köcc. előreláthatólag 2 hét mulva megyünk győrbe, majd egyeztetünk.

oks, de ez elég nagy file lesz, lehet csak holnapra lesz meg.

Élő ügyfélszolgálat