Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

bravesoul
Válasz Littlemage kommentjére
2008. júl. 9. 17:18

Te látnok vagy? ;)

remélem...

Littlemage
Válasz bravesoul kommentjére
2008. júl. 9. 21:36

hát.... hogy mekkora béna vagyok... +3.5 BI plusszból csináltam 6 dolcsi pluszt kb. 160 hand alatt... így még mindig minuszos a mai nap...

gondoltam legyen meg a 210 plusz, s akkor a kitűzött 300-nak megvan a fele.

Littlemage
2008. júl. 9. 21:41

hi-hi :) Most 19 BI maradt a BR-omon, meglátjuk mire megyek vele :) (ugye bennrragadt az MB-n 900, s így ki kellett menekítenem másik 800-at), leharmadoltam a BR-om :D

bihaimo
2008. júl. 9. 22:26

Kitartás! Nekem is minuszos a nap -100$ nem nagy szám, de nagyon rosszul tud esni:-)
Soha nem érem el az NL50-et:-)

Littlemage
Válasz bihaimo kommentjére
2008. júl. 9. 22:58

Próbálok kitartani :)

a napokban olvastam ezt ledermantól:

"Ha lejön egy pár és egy flush draw azzal nemcsak megadunk, hanem visszaemelünk!
A logika mögötte, h szinte semmilyen lap ellen nem állsz rosszabbul, tehát nem nagyon bánkodsz, ha megadják (ha visszaemelnek, akkor szinte mindig call, mosolyogva:) ). De legtöbbször nem lesz semmi az ellenfeleknél (főleg, ha mániákusként játszanak és össze-visszaemelnek, ahogy írod), és kénytelenek lesznek dobni.

A megadás azért nem jó, mert csak akkor van 50%od, ha mindkét kártyát láthatod, és ezt a megadásssal nem érheted el, mivel, akik szeretnek emelni, valószínűleg a turnön sem tartoztatják magukat + nincs ott az esély, h már a flopon el vidd a nagy kasszát. (+még egy zárójeles ok: ha látják, h ilyenekkel is képes vagy visszaemelni, akkor kevésbé hisznek majd neked, amikor settel fogsz visszaemelni.)"

ezt csak félig-meddig csináltam, s nem tudatosan. de ezzel is bővítem a fegyvertáram ;) köszi lederman :).

amugy most találtam rá a gyorsválasz dologra 1 év forumozás utan. de mi a különbség a gyors válasz és a válasz között, ugyanugy jelenik meg, csak nem kell a gyors valasznál oldalbetöltésre várni. mindegy, használni fogom :)

Terrorka
2008. júl. 10. 8:31

flash és sorhuzoval egyébként poziciobol én általában visszaemelek mégpedig 2 ok miatt
1. Ha csak cbetelt vagy közepes lapja van akkor dobni fogja
2. Ha jo lapja van és megadja akkor is elgondolkodik a turnön és valszeg nem fog hívni mivel nagy erőt mutattál és kapsz 1 szabadlapot a riverre

Terrorka
Válasz Terrorka kommentjére
2008. júl. 10. 9:19

LM látom a központi racén is fenn vagy, kb mennyi rakét gyüjtöttél eddig juliusban?

Littlemage
2008. júl. 10. 9:47

LM látom a központi racén is fenn vagy, kb mennyi rakét gyüjtöttél eddig juliusban?

Én nem találom magam, s tegnap sem találtam. viszont ThxLittleFish fenn van, ő elég brutálul nyomja. Még zoleee-t is leelőzte, pedig ő NL400-on tolja, bár tudom, hogy mostanaban nem játszott sokat.
amugy nem tul sokat, kb. 500-at, most épp fagy a HM-em :)

Terrorka
2008. júl. 10. 9:56

ThxLittleFish nem te vagy??
még 1 kérdés, van ez a loyality bonusz NoIQ -n amit péntekeknként adnak.
ez tulajdonképpen 1 rb? illetve kapsz róla vmi mailt vagy üzit hogy mennyi volt?

Littlemage
2008. júl. 10. 10:01

ThxLittleFish nem te vagy??
még 1 kérdés, van ez a loyality bonusz NoIQ -n amit péntekeknként adnak.
ez tulajdonképpen 1 rb? illetve kapsz róla vmi mailt vagy üzit hogy mennyi volt?

nem, én INeedUrChipsFish vagyok :)

igen, az RB. VIP1-esen kb 20-25%, 6-oson 35%. mailt nem kapsz róla, péntek du. látod a webes felületen.

ThxLittleFish rake termelését nem tudom pontosan, s ha tudnám se mondanám meg, de az enyémet kb. 3-al szorozd meg :D :D, s valószínű így is kevés lesz :)

Élő ügyfélszolgálat