játszottam ma is, hihetetlen, hogy milyen emberek ellen buktam be 100 dolcsit.... 67/12, meg ilyenek, K2-vel adja az elég komoly raiset, s leszalad neki 2 db 2-es.....
no hát azért összességében nem volt rossz a buko ellenére, párszor adtam meg hülyeségeket, kifizettem az összes setet, fullt.
már lassan készülődnöm kel.
Azon az asztalon amin együtt játszottunk pedig jól mentél.
Jó nyaralást!
Még a nyaralásod előtt egy gyors kérdés. ;)
Mennyibe került a kocsid a vételárán felül, ha nem titok? Úgy értem mennyi volt az átírás és az esetleges egyéb elkerülhetetlen járulékos költségek a vétellel kapcsolatban.
Valami hasonló "csotrogányt" akarok majd venni belátható időn belül, de annyiért nincs kedvem a nevemre venni az autót, amennyi a vételára. Viszont az üzembentartói témától meg kicsit idegenkedek, bár kétségkívül sokat nem kockáztatnék egy 150 körüli régi Clioval vagy Fiattal, ha egy idő után be is buknám valami oknál fogva, mondjuk egy örökösödési huzavona okán, ha esetleg a névleges tulaj ne adj' Isten beadja a kulcsot.
huuha...pontosan nem emlékszem, de 60ért vettem a kocsit, s közel annyi volt az átíratás is. itt megtudod nézni pontosan:
Magyarország.hu
kell ugye ha jól emlékszem eredetiségvizsgálat, amiközel egy 20as volt, 6-6k HUF az uj törzskártya plusz forgalmi, meg az átiratás is 20k felett volt.
én még csináltattam zöldkártyát, plusz műszakit, de ezt ugye csak egy adasvetel miatt nem kell :D.
akkor sok volt, én nem bántam meg, hogy a nevemen van. mondjuk a srác nem is nagyon ment volna bele másba, s meg is értem, mert ő most angliában dolgozik, s ha bármi gebasz lenne, az nagyon macerás.
huuha...pontosan nem emlékszem, de 60ért vettem a kocsit, s közel annyi volt az átíratás is. itt megtudod nézni pontosan:
Magyarország.hu
kell ugye ha jól emlékszem eredetiségvizsgálat, amiközel egy 20as volt, 6-6k HUF az uj törzskártya plusz forgalmi, meg az átiratás is 20k felett volt.
én még csináltattam zöldkártyát, plusz műszakit, de ezt ugye csak egy adasvetel miatt nem kell :D.
akkor sok volt, én nem bántam meg, hogy a nevemen van. mondjuk a srác nem is nagyon ment volna bele másba, s meg is értem, mert ő most angliában dolgozik, s ha bármi gebasz lenne, az nagyon macerás.
Nem hiszem el....
Ezért nem nyerek versenyt.
átlag 4szeresével voltam CL, erre jön ez... ha behuzom, torony magas CL lehettem volna...
Hihetetlen......
nem hiszem el... nagy nehezen plusszba hozom a dolgokat, erre 200 hand alatt elrepül 7 BI....
hogy a rákba lehetek ekkora balfék????
no mindegy, majd rendbe hozom ezt is.....
nem kicsit voltam underdog, vagy minek hívják :)))
bár tudom, már a preflop megadás is hatareset...
$0.1/$0.2 No Limit Holdem
5 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG tanguis ($20.68)
CO GerTimmey ($19.90)
BTN chelseatezzy ($38.05)
SB clednest ($43.14)
BB Hero ($20.30)
Pre-flop: ($0.30, 5 players) Hero is BB :Jc: :Jd:
tanguis raises to $0.80, GerTimmey raises to $3, 2 folds, Hero calls $2.80, tanguis calls $2.20
Flop: :Js: :8s: :Qs: ($9.10, 3 players)
Hero checks, tanguis checks, GerTimmey bets $7.50, Hero raises to $17.30, tanguis raises to $17.68, GerTimmey calls $9.40
Turn: :Ks: ($60.98, 3 players)
River: :3h: ($60.98, 3 players)
Final Pot: $60.98
tanguis shows: :As: :6s:
GerTimmey shows: :Qc: :Qd:
tanguis wins $59.98 ( won $39.30 )
GerTimmey lost -$19.90
Hero lost -$20.30
én simán dobom a JJ -t pre flop visszahívásra, de még a QQ -t is. Az a baj hogy sokszor futok ilyenkor AA,KK -ba. Ha flop elött csak megacc azzal azt éred el hogy ha nem szetesecc a flopon akkor el kell dobnod, és ott van az a kisértés is hogy kicsi és szines flopot kapsz akkor nehéz dobnod.
Egyébként flopon betoltam volna én is, flop szetet sose dobok :)
Bár multkor elgondolkodtam w2p hozzászólásán is hogy próbáljuk alacsonyan tartani a potot ilyen flopnál hogy olcson jussunk mutatásig, hát nemtom NL50 -en annyira gyenge a játékosállomány hogy én allin szoktam menni flopolt szettel.
Most az a bizonyos szerv másik végén voltál:) Jó érzés az ilyen