Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

pindrokk
Válasz Littlemage kommentjére
2008. júl. 25. 10:30

Nincsen flushod :). Bár az én omaha tudásom nagyon csekély de azt tudom , hogy kézből kell 2 lapot felhasználni a boardból pedig 3-at. Neked így két párod van, neki pedig nagyobb két pár.Javítsatok ki ha tévedek

Littlemage
Válasz buktar kommentjére
2008. júl. 25. 10:31

Itt volt mindened, csak flush nem! :)

a francba.... megint elfelejtettem, hogy 2 lapot kötelező felhasználni.....

mekkora lúzer vagyok, s még reklámozom is :D :D :D

hanyagolom én ezt az omahat még PLO2-n is :D :D :D

Terrorka
2008. júl. 25. 10:31

2 párod volt K kisérővel :)

buktar
2008. júl. 25. 10:47

hanyagolom én ezt az omahat még PLO2-n is :D :D :D

PL2 -n azért belefér! :D

kormi88
2008. júl. 25. 12:27

Én amikor kipróbáltam az omahát, egy ilyen képzelt royal flushre pakoltam be az összes pénzem. Le is mentettem mindent, hogy tudjak reklamálni. :D

Littlemage
Válasz pindrokk kommentjére
2008. júl. 26. 3:07

rövidke bejegyzés

ma több, mint 2k handet jatszottam, 70/30-as bontasban NL20/50, s kb 200 dolcsit nyertem, végre plusszosak a sessionjeim. Voltak badbeatek, de ennek ellenére jól ment. talán még holnap is játszom egy keveset, de aztan júliusban befejeztem. Elvileg vasarnap megyek horvatorszagba, de lehet csuszik a dolog, mert az egyik sofőr belázasodott.

Rake race-n valami eszméletlenn rosszul szerepelek, elégedetlen vagyok magammal. ennél többet tudnék/kellene játszanom. mondjuk hozzájárult az az elég nagy buko is...

No majd augusztusban összekapom magam :)

Most még megy egy darabig ez az NL20/NL50 kombó, aztan remélem megerősödök, s visszatérek NL50-re.

Volt egy ilyen érdekes handem....

67/19-es csavo ellen, 20-30 hand alapján.... Anyád ;)

$0.1/$0.2 No Limit Holdem
6 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG rebelm00 ($19.70)
UTG 1 Hero ($22.13)
CO akos277 ($19.69)
BTN duvie222 ($26.89)
SB ian33830 ($11.15)
BB kototamocuci ($52.70)

Pre-flop: ($0.30, 6 players) Hero is UTG 1 :As: :Ad:
1 fold, Hero raises to $0.70, 3 folds, kototamocuci calls $0.50

Flop: :6h: :5d: :3s: ($1.50, 2 players)
kototamocuci checks, Hero bets $1.50, kototamocuci calls $1.50

Turn: :Kh: ($4.50, 2 players)
kototamocuci checks, Hero bets $4.50, kototamocuci raises to $18, Hero raises to $19.93, kototamocuci calls $1.93

River: :6c: ($44.36, 2 players)

Final Pot: $44.36
kototamocuci shows: :2s: :4s:

kototamocuci wins $43.36 ( won $21.23 )
Hero lost -$22.13

Vika
2008. júl. 26. 3:54

A vasárnapi indulás jó választás, reméljük el tudtok majd indulni. Egyszer (és egyben utoljára) követtem el azt a hibát, hogy szombaton mentem Horvátországba... Legjobb a vasárnap, addigra a szombat-szombat "ritmusú" """okosok""" már levonultak, és a helyiek sem mennek a tengerpart felé, mint esetleg pénteken.

Amúgy sosem értettem, hogy az emberek 90%-a miért ragaszkodik a szombati turnusokhoz egy olyan üdülőövezetben, ahová úgyis saját szervezésben megy az autójával, apartmant a hét bármelyik napján lehet találni a legnagyobb főszezonban is legfeljebb egy-két óra alatt.

Melyik részre mentek? Amúgy pont a napokban számolgattam, hogyha valaki Split vagy Dubrovnik környékére megy, akkor jobban megéri vasárnap-vasárnap váltásban elmenni fapadossal (ebben a turnusban a legolcsóbb a jegy, míg a szombat a legdrágább természetesen :) ), ami 18 ezer környékén elvisz oda-vissza, és a reptéren bérelni egy kis kategóriás autót 7 napra, mert összegben majdnem ugyanott van, mintha leküzdené magát Dalmáciába saját autóval, és kifizetné a lassan aranyárban adott üzemanyagot a majd' 2*1000 kilométerre, valamint az itthoninál lényegesen borsosabb sztrádapénzt. Ha legközelebb megyek, akkor mindenképpen ebben a felállásban fogom tenni. Tőlem a kassai reptér csak 100 kilométer, és a gép másfél óra alatt Splitben van, ahol ugyanazzal a levegővel átveszem a bérautót, oszt' kezit csókolom... De ugyanúgy megy gép Pozsonyból és Pestről is naponta.

Littlemage
Válasz Vika kommentjére
2008. júl. 26. 8:46

isztriai félsziget első körben. ez teljesen improvizálos lesz, nincs szállásunk se még. elmegyünk valahova, s ha addig maradunk, amíg meg nem unjuk :)
ezt a repcsis dolgot nem néztem. alapban 2 céges auto, 2 céges üzemanyaggal mentünk volna. Sajnos az egyik nem tud jönni, így csak az egyik lesz céges ( azt nem is tudom most hirtelen az üzemanyaguk az egyforma-e....) szóval az utazas költsége még így is kb. az ut 1/10-edébe fog kerülni. csak a pályamatrica, meg az egyik auto benzin-e.

nekem az első tengerparti élményem ho. volt, egy 3 napos leruccanás, tiszta tescos buli volt, de nagyon álveztem, biztos ehhez hozzátartozik az is, hogy nekem ez volt az első :)))

Vika
2008. júl. 26. 10:17

isztriai félsziget első körben. ez teljesen improvizálos lesz, nincs szállásunk se még. elmegyünk valahova, s ha addig maradunk, amíg meg nem unjuk :)
ezt a repcsis dolgot nem néztem. alapban 2 céges auto, 2 céges üzemanyaggal mentünk volna. Sajnos az egyik nem tud jönni, így csak az egyik lesz céges ( azt nem is tudom most hirtelen az üzemanyaguk az egyforma-e....) szóval az utazas költsége még így is kb. az ut 1/10-edébe fog kerülni. csak a pályamatrica, meg az egyik auto benzin-e.

nekem az első tengerparti élményem ho. volt, egy 3 napos leruccanás, tiszta tescos buli volt, de nagyon álveztem, biztos ehhez hozzátartozik az is, hogy nekem ez volt az első :)))

F.sza hely nagyon a horvát tengerpart úgy ahogy van, bár szerintem minél inkább délebbre megy az ember, annál jobb. ;) Zadar környékétől egészen más hangulata van az egésznek, csak hamisítatlan mediterrán éghajlat van már onnantól.

A szállással biztosan nem lesz gondotok, legutóbb teljesen spontán mentem én is, körülbelül 5 perc kellett hozzá a megérkezéstől, hogy találjak egy pöpec apartmant alig néhány tíz méternyire a tengerparttól egy meredekebb részen, a magaslat miatt egészen gyönyörű kilátással.

Amit én nézegettem, az 18 ezres repülőjegy (elvileg egész nyáron minden vasárnapi járatra ilyen összeget írtak koronából átszámolva), amire azt mondják, hogy benne van minden költség, valamint 230 euro körül lehet bérelni kis kategóriás autót 7 napra, ezt ugye a reptéren adják oda, és ott is kell értelemszerűen letenni. Persze ha céges költségre tud menni az ember, az egészen más tészta, úgy megéri leszenvedni magatokat akár még öten is egy autóban.

Jó időtöltést! (Jut eszembe, volt valami hír pár hónapja, hogy Horvátországban egy rakás pókerautomatát helyeznek üzembe, amelyeken online módon lehet játszani más emberekkel. Nehogy elkapjon a gépszíj, és eltilteld a költőpénzedet! ;D )

Littlemage
Válasz Vika kommentjére
2008. júl. 26. 11:41

játszottam ma is, hihetetlen, hogy milyen emberek ellen buktam be 100 dolcsit.... 67/12, meg ilyenek, K2-vel adja az elég komoly raiset, s leszalad neki 2 db 2-es.....

no hát azért összességében nem volt rossz a buko ellenére, párszor adtam meg hülyeségeket, kifizettem az összes setet, fullt.

már lassan készülődnöm kel.

Élő ügyfélszolgálat