Nincsen flushod :). Bár az én omaha tudásom nagyon csekély de azt tudom , hogy kézből kell 2 lapot felhasználni a boardból pedig 3-at. Neked így két párod van, neki pedig nagyobb két pár.Javítsatok ki ha tévedek
Itt volt mindened, csak flush nem! :)
2 párod volt K kisérővel :)
hanyagolom én ezt az omahat még PLO2-n is :D :D :D
Én amikor kipróbáltam az omahát, egy ilyen képzelt royal flushre pakoltam be az összes pénzem. Le is mentettem mindent, hogy tudjak reklamálni. :D
rövidke bejegyzés
ma több, mint 2k handet jatszottam, 70/30-as bontasban NL20/50, s kb 200 dolcsit nyertem, végre plusszosak a sessionjeim. Voltak badbeatek, de ennek ellenére jól ment. talán még holnap is játszom egy keveset, de aztan júliusban befejeztem. Elvileg vasarnap megyek horvatorszagba, de lehet csuszik a dolog, mert az egyik sofőr belázasodott.
Rake race-n valami eszméletlenn rosszul szerepelek, elégedetlen vagyok magammal. ennél többet tudnék/kellene játszanom. mondjuk hozzájárult az az elég nagy buko is...
No majd augusztusban összekapom magam :)
Most még megy egy darabig ez az NL20/NL50 kombó, aztan remélem megerősödök, s visszatérek NL50-re.
Volt egy ilyen érdekes handem....
67/19-es csavo ellen, 20-30 hand alapján.... Anyád ;)
$0.1/$0.2 No Limit Holdem
6 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG rebelm00 ($19.70)
UTG 1 Hero ($22.13)
CO akos277 ($19.69)
BTN duvie222 ($26.89)
SB ian33830 ($11.15)
BB kototamocuci ($52.70)
Pre-flop: ($0.30, 6 players) Hero is UTG 1 :As: :Ad:
1 fold, Hero raises to $0.70, 3 folds, kototamocuci calls $0.50
Flop: :6h: :5d: :3s: ($1.50, 2 players)
kototamocuci checks, Hero bets $1.50, kototamocuci calls $1.50
Turn: :Kh: ($4.50, 2 players)
kototamocuci checks, Hero bets $4.50, kototamocuci raises to $18, Hero raises to $19.93, kototamocuci calls $1.93
River: :6c: ($44.36, 2 players)
Final Pot: $44.36
kototamocuci shows: :2s: :4s:
kototamocuci wins $43.36 ( won $21.23 )
Hero lost -$22.13
A vasárnapi indulás jó választás, reméljük el tudtok majd indulni. Egyszer (és egyben utoljára) követtem el azt a hibát, hogy szombaton mentem Horvátországba... Legjobb a vasárnap, addigra a szombat-szombat "ritmusú" """okosok""" már levonultak, és a helyiek sem mennek a tengerpart felé, mint esetleg pénteken.
Amúgy sosem értettem, hogy az emberek 90%-a miért ragaszkodik a szombati turnusokhoz egy olyan üdülőövezetben, ahová úgyis saját szervezésben megy az autójával, apartmant a hét bármelyik napján lehet találni a legnagyobb főszezonban is legfeljebb egy-két óra alatt.
Melyik részre mentek? Amúgy pont a napokban számolgattam, hogyha valaki Split vagy Dubrovnik környékére megy, akkor jobban megéri vasárnap-vasárnap váltásban elmenni fapadossal (ebben a turnusban a legolcsóbb a jegy, míg a szombat a legdrágább természetesen :) ), ami 18 ezer környékén elvisz oda-vissza, és a reptéren bérelni egy kis kategóriás autót 7 napra, mert összegben majdnem ugyanott van, mintha leküzdené magát Dalmáciába saját autóval, és kifizetné a lassan aranyárban adott üzemanyagot a majd' 2*1000 kilométerre, valamint az itthoninál lényegesen borsosabb sztrádapénzt. Ha legközelebb megyek, akkor mindenképpen ebben a felállásban fogom tenni. Tőlem a kassai reptér csak 100 kilométer, és a gép másfél óra alatt Splitben van, ahol ugyanazzal a levegővel átveszem a bérautót, oszt' kezit csókolom... De ugyanúgy megy gép Pozsonyból és Pestről is naponta.
isztriai félsziget első körben. ez teljesen improvizálos lesz, nincs szállásunk se még. elmegyünk valahova, s ha addig maradunk, amíg meg nem unjuk :)
ezt a repcsis dolgot nem néztem. alapban 2 céges auto, 2 céges üzemanyaggal mentünk volna. Sajnos az egyik nem tud jönni, így csak az egyik lesz céges ( azt nem is tudom most hirtelen az üzemanyaguk az egyforma-e....) szóval az utazas költsége még így is kb. az ut 1/10-edébe fog kerülni. csak a pályamatrica, meg az egyik auto benzin-e.
nekem az első tengerparti élményem ho. volt, egy 3 napos leruccanás, tiszta tescos buli volt, de nagyon álveztem, biztos ehhez hozzátartozik az is, hogy nekem ez volt az első :)))
isztriai félsziget első körben. ez teljesen improvizálos lesz, nincs szállásunk se még. elmegyünk valahova, s ha addig maradunk, amíg meg nem unjuk :)
ezt a repcsis dolgot nem néztem. alapban 2 céges auto, 2 céges üzemanyaggal mentünk volna. Sajnos az egyik nem tud jönni, így csak az egyik lesz céges ( azt nem is tudom most hirtelen az üzemanyaguk az egyforma-e....) szóval az utazas költsége még így is kb. az ut 1/10-edébe fog kerülni. csak a pályamatrica, meg az egyik auto benzin-e.
nekem az első tengerparti élményem ho. volt, egy 3 napos leruccanás, tiszta tescos buli volt, de nagyon álveztem, biztos ehhez hozzátartozik az is, hogy nekem ez volt az első :)))
játszottam ma is, hihetetlen, hogy milyen emberek ellen buktam be 100 dolcsit.... 67/12, meg ilyenek, K2-vel adja az elég komoly raiset, s leszalad neki 2 db 2-es.....
no hát azért összességében nem volt rossz a buko ellenére, párszor adtam meg hülyeségeket, kifizettem az összes setet, fullt.
már lassan készülődnöm kel.