Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2007. dec. 20. 2:09

egyszerűen nem tudok nyerni NL10en, állandóan lemákolnak. PL megy, mint atom, NL-en meg lejátszanak, túlhúznak. Mondjuk már fáradt is vagyok...

20 dolcsiból csináltam 160at PL5-PL10-en ma... erre ezen az istenverte NL-en lebukom 125-re.

Annyi AA-mat meg KK-mat verték le, hogy az valami eszméletlen. Küzdök a 2outokkal, meg a backdoor sorral... Hát álljon meg már a menet.

A hülye fejemet, miért nem feküdtem le aludni. Vagy játszottam volna ott, ahol megy.

No.. holnap viszem a kocsit műszakiztatni. Remélem átmegy. Még veszek bele izzókészletet, fékeket megcsináltattam, úgyhogy csak átmegy.

kanrich_
2007. dec. 20. 10:06

No.. holnap viszem a kocsit műszakiztatni. Remélem átmegy. Még veszek bele izzókészletet, fékeket megcsináltattam, úgyhogy csak átmegy.

az autó az mindig viszi a pénzt...én most vittem el, mert fura hangokat adtak a fékek...kiderült, hogy még a tárcsákat is cserélni kell, mert teljesen el voltak kopva...nem is értem, hogy ez hogy a fenébe történhet egyébként, mikor viszem szervízbe 15k km-enként...

Littlemage
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. dec. 20. 20:09

Hajjaj ne is mondd :) Én csak a hátsó fékpofákat cseréltem, a fékdobokat felszabályoztattam, fékhengerek cseréje ez kb 12000 meg 5000 volt a munkadíj.

Reggel megyek a kútra, s s rámvillan a radar s villog pirosan az 50. Meg akarom nézni mennyivel megyek, hát a mutató az áll, na mondom fasza. Tegnapelőtt kiszedtük a műszerfalat, mert nem volt rajt világítás, kicseréltük az izzókat, persze így se lett. Plusz még ezek szerint a kilométeróraspirált se kötöttük vissza. Picit próbálgattam szétszedni, de annyira nem akartam erőltetni. Felhívtam egyszerelőt, hogy tudna-e segíteni, azt mondta el van havazva. Na mondom fasza, 2 óra múlva jelenés van a műszaki vizsgán, azt kilometeróra nem mutat semmit. Pluszban a szélvédőmosó folyadék se teljesen jó helklyre spriccelt :) de gondoltam (meg mondták is), hogy azon a pár méteren nem számít, valószínű észre se veszik. Ettől függetlenül sík ideg voltam.

No elvittem. Elég sokat benn volt a kocsi böködték rendesen az alját csavarhúzóval. Behívtak. Azt mondták a bal oldali fényszórónak abszolút nincs képe, nézessem meg, addíg vissza se jöjjek. Aha, mondom jó. És hol? azt mondták van itt egy szervíz. Hát azt nem találtam, de bem,entem egy másikba. Igazándiból hallottam már erről, hogy be kell állítva legyen, de nekem az számított, hogy világított, s láttam az utat. Mondom mi a gond, megnéztük(ték). Hát tényleg nem volt. Kicserélték a két izzót, úgy is megnézték. semmi. azt mondták lámpacsere. vissza kpmhez. mondom mi a szitu. azt mondta az ürge, hogy akkor most mi legyen, bukjon meg a kocsi? kérdem csak ennyi hibája van? azt mondta, ami lényeges csak ennyi. Végülis szombatig kaptam haladékot. no nem akarok senkit sem untatni, nyakamba kaptam a várost - 3 után - végigmásztam 3 boltot, de egyikben sem volt. Telefon 1-2 bontóba, ott sincs. mondom fasza. meg amugy is. egyik helyen mondták, hogy nemrég adtak el egy gyárit 16k-ért. kérdem mennyiért?????
az egész autót 60kért vettem. legvégső esetben az egyik helyen lenne bele sárga, de az is 7-8000, de ugye akkor abból 2 kell. Hát ez annyira nem szimpi. Holnap még futok pár kört, esetleg körbenézek a neten. Már kezd a hócipőm tele lenni :) 2007-et írunk, azt nem lehet kapni egy elcseszett lámpát egy 22 éves autóba. Persze most azonnal, karácsony előtt. Hát lehet bebukom ezt a vizsgadíjat :) Az is 9k.

kisrapi
2007. dec. 20. 21:27

huhh...milyen típusú kocsi ez?:D

Littlemage
Válasz kisrapi kommentjére
2007. dec. 20. 21:38

Renault 11 GTL :DDD

bojanika
2007. dec. 20. 22:10

Nekem bérletem van... bebebebeeeee.... sosem romlik el.... bebebeeeebeeee

Littlemage
Válasz bojanika kommentjére
2007. dec. 22. 0:58

Ma már 5 beülőt buktam AA-val. Először valami igen csúnyát akartam írni, de inkább visszafogtam magam....

Littlemage
2007. dec. 22. 1:10

Amikor meg elszedhetném a pénzt, mert A5s-el nem megyek be a 3betelt kasszába, igaz csak 10 BB-s volt, akkor turnre lejön a szín, ráadásul úgy, hogy mindenkinek volt valamilye. elszórtam magamtól 3 bülős kasszát...

Abbahagyom, már nem tudok normálisan játszani. játszottam órákat, aztán mínuszban szállok ki. Mindennel lemákoltak, annyi riverre érkező második párral buktam ááááááááááá mindegy nem sír a szám.

Littlemage
2007. dec. 23. 2:11

A redvás anyjába amelyik bennmarad 24o-val az emelt potban, s lejön a 2 párja. Rám szállt a buzija, s le is mákol folyamatosan. Ha élőben játszanánk már a torkát elvágtam volna, az tuti.

Littlemage
2007. dec. 23. 2:17

Elnézést a stílusért....

Élő ügyfélszolgálat