Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2007. dec. 23. 2:23

Amúgy végülis kaptam lámpát Gyarmaton a bontóban. Valószínű az volt a baj, hogy nem jó terelő volt benn, nem európai lámoa volttest volt.

Meg van 2 évre a műszaki. Királyság :)

kanrich_
2007. dec. 23. 12:36

Grat! :)
Nekem most legújabban a szélvédőn keletkezett egy repedés...

kenedy
2007. dec. 23. 13:13

Amúgy végülis kaptam lámpát Gyarmaton a bontóban.

Ez Füzesgyarmat vagy esetleg Balassa?

Littlemage
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. dec. 23. 14:34

Grat! :)
Nekem most legújabban a szélvédőn keletkezett egy repedés...

Köszi. Hát azzal még lehet baj, az ilyen hideg-meleg hatására, lehet nőni fog....

de reméljük nem fog :)

Littlemage
Válasz kenedy kommentjére
2007. dec. 23. 14:36

Ez Füzesgyarmat vagy esetleg Balassa?

Nem. Győr-Mososn- Sopron vagy Veszprém megye, valahol a két megye határa körül van, most nem vágom melyikben inkább :)

Littlemage
2007. dec. 24. 0:17

Nagyon nem volt velem s fortuna, 700 indulos tornán benn voltam az eklso 10ben. Aztán összeakadtunk valakivel, győzőtt a 4 outja. Utana meg AK vs. AA, aztan rövid uton kieses.

Az 5K-on picivel átlag alatt kezdtem az 1. szünet után. Aztán kaptam egy FD+Gutshot draws flopot, s azt megadtam az all-int, hát nem jött a 12 out....

Még egy picit CG-zek, aztán alvás...

Littlemage
2007. dec. 24. 1:16

No...Beneveztem nagy felindulásban még egy 8K gtd-ra is...

Picit gyoesan emelkedtek a vakok. :)

Aztan elszántam maga- meg kényszerítettek is :) QJo-val all-in. Ellenfélnél ott volt egy kilences pár, a másiknál AT. Flopban ott csücsül a bubim, gondoltam királyság. Aha, riverre csak megjött a 3. 9-es... Anyád :)

Hamar elvertem a freerollon nyert pénzt :)

De hát nem tudok harcolni a Fortunával, meg a 2-4 outokkal :)

Amugy ennek ellenére élveztem ezeket a versenyeket, úgy érzem jól játszottam, csak épp jöttek a bad-beatek.

Littlemage
2007. dec. 27. 2:55

Persze, 2 asztalon egyszerre fussak bele a flopolt, meg a 2outos nyomvadék all-inen lévő turnös köcsög setjébe:mad:

Littlemage
2007. dec. 27. 3:37

No meg a riverre leeső nagyobb két párja is rohadjon meg. Persze egy slowplayelt AK. Kezdek igen nagyon mérges lenni....

Littlemage
2008. jan. 5. 1:34

2008. első komolyabb játéknap

No ma játszottam, és sikerült nagyon jó kis napot zárnom.

Az utóbbi időben BR híján inkább csak PL5-ön játszottam, s ott is vegyes eredménnyel. Meg ha feljebb mentem, akkor is PL10-re, mert "féltettem" a pénzemet. NL-en túl sokszor adok meg vesztő all-in szituációkat, s a nem megfelelő BR miatt már féltem NL-en játszani, mert akár egyetlen leosztás alatt oda lehet az egész beülőm, ill. nem mertem volna megadni esetleges all-ineket, félve attól, hogy veszítek, s oda a pénzem. no ezt sikerült rendesen túlragoznom. De ma felmerészkedtem, s arattam :)

3035 leosztas 460 perc játék, s 13 BI plusz. Sajnos a vége felé akadt pár bad beatem. A csúcs kb. 17 BI plusz volt. Egyszerre 5 asztalon játszottam maximum, mert ennyit enged a rendszer. Tavaly még engedett 8at...

Gondolkodtam azon, hogy milyen célokat kellene felállítani. Kezdetnek azt hiszem a 30$/nap lenne.

S legalább 2K leosztás / nap.

De ezeken még csiszolni szeretnék.

Élő ügyfélszolgálat