Amúgy végülis kaptam lámpát Gyarmaton a bontóban. Valószínű az volt a baj, hogy nem jó terelő volt benn, nem európai lámoa volttest volt.
Meg van 2 évre a műszaki. Királyság :)
Grat! :)
Nekem most legújabban a szélvédőn keletkezett egy repedés...
Amúgy végülis kaptam lámpát Gyarmaton a bontóban.
Grat! :)
Nekem most legújabban a szélvédőn keletkezett egy repedés...
Ez Füzesgyarmat vagy esetleg Balassa?
Nagyon nem volt velem s fortuna, 700 indulos tornán benn voltam az eklso 10ben. Aztán összeakadtunk valakivel, győzőtt a 4 outja. Utana meg AK vs. AA, aztan rövid uton kieses.
Az 5K-on picivel átlag alatt kezdtem az 1. szünet után. Aztán kaptam egy FD+Gutshot draws flopot, s azt megadtam az all-int, hát nem jött a 12 out....
Még egy picit CG-zek, aztán alvás...
No...Beneveztem nagy felindulásban még egy 8K gtd-ra is...
Picit gyoesan emelkedtek a vakok. :)
Aztan elszántam maga- meg kényszerítettek is :) QJo-val all-in. Ellenfélnél ott volt egy kilences pár, a másiknál AT. Flopban ott csücsül a bubim, gondoltam királyság. Aha, riverre csak megjött a 3. 9-es... Anyád :)
Hamar elvertem a freerollon nyert pénzt :)
De hát nem tudok harcolni a Fortunával, meg a 2-4 outokkal :)
Amugy ennek ellenére élveztem ezeket a versenyeket, úgy érzem jól játszottam, csak épp jöttek a bad-beatek.
Persze, 2 asztalon egyszerre fussak bele a flopolt, meg a 2outos nyomvadék all-inen lévő turnös köcsög setjébe:mad:
No meg a riverre leeső nagyobb két párja is rohadjon meg. Persze egy slowplayelt AK. Kezdek igen nagyon mérges lenni....
2008. első komolyabb játéknap
No ma játszottam, és sikerült nagyon jó kis napot zárnom.
Az utóbbi időben BR híján inkább csak PL5-ön játszottam, s ott is vegyes eredménnyel. Meg ha feljebb mentem, akkor is PL10-re, mert "féltettem" a pénzemet. NL-en túl sokszor adok meg vesztő all-in szituációkat, s a nem megfelelő BR miatt már féltem NL-en játszani, mert akár egyetlen leosztás alatt oda lehet az egész beülőm, ill. nem mertem volna megadni esetleges all-ineket, félve attól, hogy veszítek, s oda a pénzem. no ezt sikerült rendesen túlragoznom. De ma felmerészkedtem, s arattam :)
3035 leosztas 460 perc játék, s 13 BI plusz. Sajnos a vége felé akadt pár bad beatem. A csúcs kb. 17 BI plusz volt. Egyszerre 5 asztalon játszottam maximum, mert ennyit enged a rendszer. Tavaly még engedett 8at...
Gondolkodtam azon, hogy milyen célokat kellene felállítani. Kezdetnek azt hiszem a 30$/nap lenne.
S legalább 2K leosztás / nap.
De ezeken még csiszolni szeretnék.