Everest is potty. K6-al lopni akartam, AA-ba szaladtam, aztan maradt van 2M-em, emeltek, s A6-al adtam, AJ kivégzett.
Végülis a 2 versenyen összesen 200 dolcsi felett nyertem... de el vagyok kenődve, ez lehetett volna sokkal több is... sokszor hibáztam, de voltam peches is párszor., meg mákos is )
Pontosan: Everest 10k gtd 10+1 16/1081 113$
PS 80k gtd 169/1848 110$
Majd legközelebb...
Ilyen a világon nincs....
30k gtd ps...
raise-reraise utan callolok 33-al, mondván megvan még az odds, jön a 3. majdnem duplázok. nemsokara már 9k-val ücsörgök, top 20.
Qts-el IP callolok, KJX, K a színemben. Potot hív, mondom ezt adom.
turn :jött a 4.szín, betolja, itt már muszáj adnom, s nem javulok. Igaz csak 14 outom volt, mert AK-ja volt. AQ-val emelek eztuan majd TPTK és pár ellenében elvérzek, már csak a kezdőzsetonom van.
Ismét AQ, reraise, flop nem talál, csupa pici, betolom, JJ adja, potty.
Anyád. a veget lehet elaggroztam.
utana is szívas, mas versenyen, s már türelmem sincs.
közben everest is potty, AQ- nem talál, stackem harmada oda, aztan hatulrol emelek, limpelt ss ramtolja, adom, A5s vs 97, persze hogy lejavulnak, köv. kör ismét allint tol, A6-al adom, KJ ellen, persze jön a K.
ez meg már ténylg vicc kategória.....
6k gtd első leosztas, AJo, UTG-ből emelek, ketten adjak.
flop: AA9 rainbow
mondom királyság, csapdázok, check.
mögöttem check
uccsó arc all-in.
ez az, bekapták a csalit. insta call.
showdown :99... nem javulok
ismét anyád.
filmet kéne néznem inkább. de ott is cseszekszik valami, terminator lejött, aztan az uj prison breaket meg nem akarja tölteni.
hibauzenet:
nincs elég slotod uj letoltes inditasahoz.
utorrentem van, valamit allitgattam benn, hogy aktiv legyek.
ha valaki nagyon ert ehhez, lehet jol jönne egy kis segítség
de azért probálkozok.
bithumenről nem jön, ott elég gyalázatos a ratiom, ezért onnan szerettem volna. lehet oda most csak feltölthetek, fene se tudja.
bitgateről jön le szépen. amíg lejön, azért tolok egy sessiont ;)
a slot az a trackernél van :) (utorrentben nem kell állitani)
tul sok aktiv torrented van az arányodhoz képest
(szedj isohuntrol, nem kell reg, és angolul minden fentvan néha több ezer seederrel ;) )
a slot az a trackernél van :) (utorrentben nem kell állitani)
tul sok aktiv torrented van az arányodhoz képest
(szedj isohuntrol, nem kell reg, és angolul minden fentvan néha több ezer seederrel ;) )
aszfalton 0.75 az arányom :p
aszfalton 0.75 az arányom :p
nekem:
letöltés 484GB
feltöltés 363GB
igaz már 163 hete tagja vagyok az oldalnak :)