Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2008. okt. 8. 23:39

Nagy várakozással tekintettem a mai SPT satelitre, 141-en indultunk, 5 kap csomagot, 5 pénzt.

Elég béna mezony volt, amit a mutatasokbol lattam, s en is egy akkora fossal estem ki:

***** Hand History for Game 3782124564 *****
$4000.00 USD NL Texas Hold'em - Wednesday, October 08, 09:01:28 ET 2008
Table 2786877814 (Real Money)
Seat 9 is the button
Seat 1: Finotti ( $320.00 USD )
Seat 2: yoho ( $1985.00 USD )
Seat 3: @@@stekel@@@ ( $2430.00 USD )
Seat 4: Magic2406 ( $6105.00 USD )
Seat 5: 1more ( $1190.00 USD )
Seat 6: -ORACLE- ( $1460.00 USD )
Seat 7: flushin.manu ( $4300.00 USD )
Seat 8: Littlemage ( $2930.00 USD )
Seat 9: deadmoney68 ( $1420.00 USD )
Seat 10: Tonnne ( $3815.00 USD )
Tonnne posts small blind [$20.00 USD].
Finotti posts big blind [$40.00 USD].
Dealt to Littlemage [ Ah Jc ]
** Dealing down cards **
yoho folds
@@@stekel@@@ folds
Magic2406 calls [$40.00 USD]
1more folds
-ORACLE- folds
flushin.manu folds
Littlemage raises [$180.00 USD]
deadmoney68 folds
Tonnne folds
Finotti folds
Magic2406 calls [$140.00 USD]
** Dealing Flop ** [ 6s, 5h, As ]
Magic2406 bets [$420.00 USD]
Littlemage calls [$420.00 USD]
** Dealing Turn ** [ 3s ]
Magic2406 bets [$1260.00 USD]
Littlemage raises [$2330.00 USD]
Magic2406 calls [$1070.00 USD]
Magic2406 shows [Ac, 2c ]
Littlemage shows [Ah, Jc ]
** Dealing River ** [ 4d ]
Magic2406 wins $5920.00 USD from main pot

91. lettem, a csavo meg CL. Flopon már rá kellett volna tolni, de akkor ultem ide, picit ronyoztam valami settől.

Tök szomorú vagyok miatta.

PSOP-n volt mikor CL voltam. aztan zoli folyamatosan rabolta a vakomat, s ketszer megadtam az all-injét, első split (mák), 2.-ban is jobb volt. Nem akartam elhinni, hogy 2szer 1mas utan kap Ax-et.
Aztan AT vs. A9-ben lemákoltak. Utana meg 2szer neztem bele egy AK és egy AQ-ba Ax-el. egyik preflop olléban, másik vakharc volt. A9s-el emeltem, BB adja, abszolut nem talal el a flop. mindegy, betolom, már kevés van. s nem dobta el az AK-t, őt se találta el pedig, kiestem.

Littlemage
2008. okt. 9. 2:33

Az idiota fejemet!!!!!

Miért nem tudod kivárni a sorod??? Kikészített egy fish. ilyen J4, meg ilyenekkel vert meg. Persze aprankent vandorolt hozzam a pénze, picit vissza , aztan elpattant a hur squeezelve 3betelek AKs-el, JQx a flopon, s beledonkol potot, en meg ratoltam, a k... anyjat, s nyert. meg ilyen 49-ek meg 67-ekell vertek el 3BI-es kasszakban. s ettől függetlenül lehetett volna plusszos a nap, de elcseztem, odament a napi nyeresegem, s ez megy naprol napra.
muszaj lesz kontrollalnom magam, ill. ez egy jo darabig megy is. lehet mar most is tul sokat jatszottam.

Pedig sokszor ugy erzem, hogy annyira elkaptam a fonalat, megy a jatek. csak ilyenekkel nem jkene elcseszni. nagyon nem.

3000 handnel tartottam +126 dolcsinal, 3300nál pedig -9nél... NL20-25-ön...

No mindegy, holnap is lesz nap...

Littlemage
2008. okt. 9. 13:52

na fasza... elment 4 BI-em 166 hand alatt....
Ki***** SS ellen elverzet a KK-m és a QQ-m is, de nem engedtem el az A-os flopon, már tök ideg voltam. AJ vs AK, QJ vs KJ

annafan
2008. okt. 9. 18:33

fel a fejjel, lesz még jobb is. ;)
a Starson most lesz a Pokermagazinos freeroll, te általában szoktad tudni a jelszót, priviben elküldenéd? vagy valaki más. köszi. :)

Littlemage
Válasz annafan kommentjére
2008. okt. 9. 18:35

sajna nem tudom

mijamoto
2008. okt. 9. 21:23

Az idiota fejemet!!!!!

Miért nem tudod kivárni a sorod??? Kikészített egy fish. ilyen J4, meg ilyenekkel vert meg. Persze aprankent vandorolt hozzam a pénze, picit vissza , aztan elpattant a hur squeezelve 3betelek AKs-el, JQx a flopon, s beledonkol potot, en meg ratoltam, a k... anyjat, s nyert. meg ilyen 49-ek meg 67-ekell vertek el 3BI-es kasszakban. s ettől függetlenül lehetett volna plusszos a nap, de elcseztem, odament a napi nyeresegem, s ez megy naprol napra.
muszaj lesz kontrollalnom magam, ill. ez egy jo darabig megy is. lehet mar most is tul sokat jatszottam.

Pedig sokszor ugy erzem, hogy annyira elkaptam a fonalat, megy a jatek. csak ilyenekkel nem jkene elcseszni. nagyon nem.

3000 handnel tartottam +126 dolcsinal, 3300nál pedig -9nél... NL20-25-ön...

No mindegy, holnap is lesz nap...

Valamit ki kéne találnod ezek ellen,mert ha nem teszed,akkor itt fogsz ragadni!Szokd már meg,h igenis le fognak mákolni,nem 1szer,nem 2szer,sokszor!
Ez a poker!!!
Borzasztó nézni a szenvedésed!
Csinálj már vmit magaddal!!!!!!!!!!!!!!
Mióta nem tiltelem szét az agyam,azóta gyakorlatilag folyamatosan nő a BR-m!Teljesen nyugodtan viselem a legnagyobb buktákat is(pedig vannak ám jócskán az sngknál)!
Klasszis játékos lehetnél!Gondolkozz el egy kicsit!Megéri NL10-25-ön szenvedni,miközben már rég lehetnél egy regular NL200-on,dollár ezreket keresve!

Bocs,de ez olyan felrázós hsz-nek szántam!

GL!!!

Littlemage
Válasz mijamoto kommentjére
2008. okt. 12. 23:38

Klasszis játékos lehetnél!Gondolkozz el egy kicsit!Megéri NL10-25-ön szenvedni,miközben már rég lehetnél egy regular NL200-on,dollár ezreket keresve!

Bocs,de ez olyan felrázós hsz-nek szántam!

GL!!!

Profeta szóljon belőled ;)

Littlemage
2008. okt. 18. 13:55

Hát elég off, de már korábban kikívankozott belőlem...... van 1-2 ember, akin már se mosolyogni, se bosszankodni nem tudok... van aki nyit egy tarhálós topicot kezdesnek, utana meg osztja az eszt masnak, van akit idaig csak a bad beat topicban lattam írni, most meg hirtelen NL400-as téten osztja, van aki havonta bonusz miatt sír csak- még ha jogosan is - de izé... egyszerűen szánalmas, shame on you

Polacheck
2008. okt. 18. 14:01

Hát elég off, de már korábban kikívankozott belőlem...... van 1-2 ember, akin már se mosolyogni, se bosszankodni nem tudok... van aki nyit egy tarhálós topicot kezdesnek, utana meg osztja az eszt masnak, van akit idaig csak a bad beat topicban lattam írni, most meg hirtelen NL400-as téten osztja, van aki havonta bonusz miatt sír csak- még ha jogosan is - de izé... egyszerűen szánalmas, shame on you

Felhígul a társaság egyre jobban, de ez elkerülhetetlen, ezzel együtt kell tudni élni. Ahogy bővül az olvasótábor, úgy egyre több ilyen lesz. Körülbelül akkor indulhatott el a dolog, amikor én regisztráltam.

MScarn
2008. okt. 18. 14:08

Az Akadémia szerintem ilyen szempontból még mindig jobb, mint más fórumok. Máshol mindenütt van 1-2 ügyeletes megmondóember, itt én még nem nagyon találkoztam ilyennel (talán, mert még új vagyok). Részben ezért is tetszett meg.

Élő ügyfélszolgálat