Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

illese
Válasz kisrapi kommentjére
2008. okt. 20. 16:11

Nem lehet, hogy egy kicsit sokat ugrálsz dominált lappal?
Egy KQ szerű lap pozíción kívül egy full ringen nem biztos hogy egy emelés és megadás után feltétlen 3betelendő pozíción kívül. Egy 7-8 még inkább ha védeni akarod a vakod. Az a bajság, hogy a két ellen rangében simán benne van az AK-AQ amik ellen nagy bajban vagy. Én simán megadtam volna, majd check-raise a floppon. (az eredményen persze szerintem nem változtatott volna mer NL 20-on el nem dob egy KK-t.
Az AQ flop játék nekem nagyon nem tetszett. TP good kickerrel nem kell 200BB felett tönkremenni. Beledonkolsz potnyit. Visszatol. Én itt elengedtem volna, hacsak nem elmebeteg az ellen de egy 19/14 fullringen nem egy elmebeteg statisztikája, szóval hittem volna neki.
AK vs. JJ teljesen OK. Emelni ugye kötelző a visszaemelése után ha tudod mi van nála akkor is allin hívod a dead money miatt. IJ, reload.

bravesoul
2008. okt. 20. 16:12

igazából ha Q esik, az semmit nem változtat a helyzeten, az addigi 2 párok/setek vernek, a többit meg eddig is verted.
Egyébként egyet értek peterpaniccal, ilyen helyztben feszes figura ellen akár dobni is lehet(megnézve mennyi a raise C-bet%, és a flop aggr.%-a)
De én úgy szoktam, hogy callolom, pont az FD miatt, és ha turnben nem esik a szín, és tovább emel(meg persze normális méretűt) akkor fold.
Úgy vettem észre, FD vel meg vannak lőve ilyenkor, és nem mernek rendeset belenyitni, vagy elcsekkelik vagy valami minibetet eszközölnek...

vagy akár kiemelhetjük,ha lejött a flush :rolleyes: :)

szerintem se vészes ha dobod flopon. max AJ-t,és fd-t vered,de ahogy már leírták 1. nem lesz nála annyiszor szarabb lap
2. fd ellen se vagy oriási fav. főleg ha még párja vagy gutshotja is van hozzá.

illese
Válasz bravesoul kommentjére
2008. okt. 20. 16:26

Megnéztem még néhány handedet. Nagyon úgy tűnik, tényleg sokat ugrálsz dominált lappal pozíción kívül. Nézd meg a tracker adatbázisodat nem lehet, hogy az AT-AQ, JT-QK szerű lapjaid veszteségesek UTG+2-3-ig???

kisrapi
Válasz illese kommentjére
2008. okt. 20. 16:26

Nem lehet, hogy egy kicsit sokat ugrálsz dominált lappal?
Egy KQ szerű lap pozíción kívül egy full ringen nem biztos hogy egy emelés és megadás után feltétlen 3betelendő pozíción kívül. Egy 7-8 még inkább ha védeni akarod a vakod. Az a bajság, hogy a két ellen rangében simán benne van az AK-AQ amik ellen nagy bajban vagy. Én simán megadtam volna, majd check-raise a floppon. (az eredményen persze szerintem nem változtatott volna mer NL 20-on el nem dob egy KK-t.
Az AQ flop játék nekem nagyon nem tetszett. TP good kickerrel nem kell 200BB felett tönkremenni. Beledonkolsz potnyit. Visszatol. Én itt elengedtem volna, hacsak nem elmebeteg az ellen de egy 19/14 fullringen nem egy elmebeteg statisztikája, szóval hittem volna neki.
AK vs. JJ teljesen OK. Emelni ugye kötelző a visszaemelése után ha tudod mi van nála akkor is allin hívod a dead money miatt. IJ, reload.

Az egésszel az a baj, hogy ez 6max :D

illese
2008. okt. 20. 16:32

Az egésszel az a baj, hogy ez 6max :D

7max. De úgy tűnik littlemage fullringen játszik, csak néha kiürül az asztal. (reméljük levette őket mint a riadt majmot azért mentek el :) ).

De azért 6maxon sem kell ezeket ennyire tolni.

kisrapi
2008. okt. 20. 16:34

7max. De úgy tűnik littlemage fullringen játszik, csak néha kiürül az asztal. (reméljük levette őket mint a riadt majmot azért mentek el :) ).

De azért 6maxon sem kell ezeket ennyire tolni.

6max,(az első sorban csak az van kiírva, hogy ki a Button)
És szterintem azért van 10-ig számozva, mert az Ipoker hálózatban a 6-max asztalokat így sorszámozza, hogy a köztes számokat kiveszi.... és nem 1-6-ig...

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2008. okt. 20. 17:53

köszi a hozzászólásokat. 6maxon jatszom, s ezek ipokeres handek voltak. Ettől függetlenül tény, hogy biztos tulaggrozok néhany handet, s meg fogom nezni az említett handeket is, hogy hogy szerepelnek.

Neomorf
Válasz Littlemage kommentjére
2008. okt. 20. 18:41

HA SZERETTEK PÓKEREZNI ÉS SZERETNÉTEK INGYEN 50$-T a full tiltre vagy a partypokerre vagy a pokerstarsra és még sok másikra gyertek ide és csináljátok meg quizt és már kapjátok is a pénzt!!!!!!!!!!!!!! és még csomó befizetési bónuszt is a lényeg hogy olyan névvel és adatokkal csináljátok ami valós mert majd el kell küldeni személyít is ! csináljátok szüleitekével ha ti még nem multatok El 18! PokerStrategy: Learn online poker, poker strategy, poker forum, poker videos, poker news

eznormálisezagyerek???

illese
2008. okt. 20. 19:03

6max,(az első sorban csak az van kiírva, hogy ki a Button)
És szterintem azért van 10-ig számozva, mert az Ipoker hálózatban a 6-max asztalokat így sorszámozza, hogy a köztes számokat kiveszi.... és nem 1-6-ig...

Na így jár, aki a munkahelyéröl fórumozik és nem figyel...

Littlemage
2008. okt. 20. 19:13

annyira gyökér vagyok.... 53 perc alatt visszahoztam a bukom 2/3-át..... erre kemenykedek, meg majd riveren kibloffolom... aha.... oda 1.5 beülő amiből egyet tuti megspórolhattam volna. így maradt 6 dolcsi nyereseg...

no, majd a kov. sessionokben....

ill. most tartok egy kis ps-es 180 fos sng sessiont, mikozben remélem egyre feljebb jutok a 15k gtd-n :)

Élő ügyfélszolgálat