Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Zehy
Válasz vinczesz kommentjére
2009. jan. 14. 17:31

Irígy vagy, félsz, hogy megelőz és különben is érezte. :D

Egyik sem, arra írtam amit kisrapi mondott, mert nem értette ez a fiss :)

cake
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 14. 17:33

str8tFD tényleg vakítóan szép

Littlemage
2009. jan. 14. 17:33

igaz,természetesen ezt flopon kellett volna betolni. azt reméltem, hogy van valakinél J, s rámtolja.

az előtte lévőben flopon az kb. fél potnyi emelés volt, sztem sok lehet missclick, vagy felrenyomtam. mire tettem? őszinte leszek, nem tudom. picit már elegem is lett, hogy megint megvan az esélye, hogy lejavultak, s szitkozodaos közepette call. amugy a turn ch miatt, nekem az jött le, hogy megijedt ő is.

Littlemage
2009. jan. 14. 17:35

ezek ipokeres meccsek voltak, sajna :D :D. Persze amugy a caken is nyomulok, tegnap is bitang jol alltam, sztem voltam +300-ban is, de aztan elojott a hulyesegem, plusz mikor mar sitoutoltam a KK-mat a faradtsagtol, abbahagytam. de így is hoztam 3 BI-t.

laca8787
Válasz Littlemage kommentjére
2009. jan. 14. 18:54

Littlemage a pacific networkön nem játszol már mert már rég láttalak?

Littlemage
Válasz laca8787 kommentjére
2009. jan. 14. 20:05

ott most egyelőre nem, de lehet vissza kellene mennem :)

kisrapi
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 14. 20:08

Az equity-d rohadtul lecsökkent a turnön ahhoz, h ott betedd a stacked

Valahogy erre próbáltam finoman utalni:D
LM, észrevettem h már floppon pározódott volt a board, egy szavam se lett volna ha ott tolod be....de turnben már egy sima pár agyon ver.....

Littlemage
Válasz kisrapi kommentjére
2009. jan. 17. 2:25

Hát... gondoltam kiprobalom ezt az uj NoiQ-t.... de egyszerűen engem utál ez a B2B.

3BI-t buktam el a köv. handekben:

AA vs, JJ en voltam a harmadik emelő, (ez volt az első handem) közel fél BI--re emeltem, 1 cakk, nyilvan nyitok, kapom a raiset easy call, s persze a flopban ott figyelt a J. Lehet rá kellett volna tolni preflop.... de ugy gondoltam, hogy így többet nyerhetek, aha...

Köv.: TT vakként, csak callolom az ellenfél hívását, flop xKx, nyilvan ch/raiselem, adja, turn T, all-in megyünk, mutat KK.

AKsflopon FD+2OC, nyilvan ollé, mutat top setet, persze nem javulok.

Aztan beleneztem A86Ax boardon AQ-val egy 6-os fullba, egy olyan arctol aki 2 körrel melotte bloff reraiselte riveren a busted drawjat.

De ami a legjobban zavar, hogy ha 2-3 asztalt nyitok meg, itt sincs hang, mint a Devilfishen anno..... erre már kérni fogom valaki segítségét...

Littlemage
2009. jan. 19. 4:56

Eléggé készen vagyok.....

hát nem is tudom.... akkora cooler+bad beat hegyeket kapok, hogy ihaj. Persze van benne rossz jatek is, en nem mondom, de 4k hand alatt kb. 7BI a különbseg. Persze van benne rossz jatek is, nem mondom...de...

No mindegy, megyek tovabb, fel nem adom.

pindrokk
2009. jan. 19. 9:10

Uccsó 300 handen igen "szerencsés" voltál. Lesz ez még jobb is!

Élő ügyfélszolgálat