pf miért call a 3bet?
preflop, vagy postflop?
Uhh, huzos egy nap volt, sokat jatszottam, - bár inkabb csak este - s elég szepen nyertem is. Sajna a vegen elcsesztem pár dolgot, így a 8 helyett "csak" 7 BI+, kereken 362 EURO!!! a nyereseg. Plusz egy kis FD+némi RB ;). jatszottam egy asztalnal funnyguyyal, s Bumbanassal is. most alvás, mert 9kor vár a fogorvosom.
Sajna a vegen elcsesztem pár dolgot, így a 8 helyett "csak" 7 BI+, kereken 362 EURO!!! a nyereseg. Plusz egy kis FD+némi RB ;). jatszottam egy asztalnal funnyguyyal, s Bumbanassal is.
preflop, vagy postflop?
Ez aztán a szép eredmény! Grat!
preflop :)
Ugye, hogy nem is könnyű a trashből lett pókert megjátszani?! :)
A másodiknál elhitted neki az AQ-t? Valószínűleg jó dobás, szerintem ez szép parti volt. Kár, hogy nem mutatta meg.
Az AK-s partiról pedig Spirited videója jut eszembe, amikor azt mondja "ász-királlyal én betelek, 3betelek, mindent csinálok". :)
A kettes pókerhez a hozzáállásom: mivel kicsi a valószínűsége, hogy valakinél kettes lehet, (leginkább a BB nézhet 2x-el floppot így a végén amennyiben kilencesem van akkor még vissza is hívok, TT felett pedig megadom. Bár ilyen lappal pre emelnek, és akkor Te dobod a 62 lapokat.
Volt egy hasonló szitum.
UTG ültem hatalmas zsetonkészlettel, még a Re-buy időszakban. 67s mondtam minrézt. Négyen néztünk flopot. 277. Én csekk a következő emel fél potot, mindenki adja.
Juhéj! Turn 7, no mit csináljak, híjjak vagy maradjak kussba? A másodikat választottam. Megint kapok egy szép emelést. Ezt már csak én adtam. River J.
Mitévő legyek a pókeremmel? Hívni azt kell, mert lehet, hogy egyébként elcsekkolja. De mennyit?! Ólin szóba sem jöhet mert autofold lesz. 20%-ot mertem emelni, erre kapok egy allint.
Bukfencet vetettem örömömben. Erre egyálltalán nem gondoltam, még karácsony nem volt, névnap-szülinap már rég elmúlt. Közel akkora chipje volt mint nekem. KK volt nála.
Utána agyaltam a dolgon, hogy hogyis lehet ez. Végül is az asztalnál magasabb lapja volt, gondolhatta azt, jó lehet a kinges fulljával. Ami nem is rossz elképzelés, mert nehéz volt elképzelni rólam a hetest. Idáig csak jó lapokat mutattam be.
Amennyiben viszzemel, az még jogos lehet, lett volna. De allin! Ezt már csak az adhatja akinél JJ vagy a hetes van.
Így állok hozzá a hasonló boardokhoz.
...hogy a Szilasi Viki fizessen Neked egy házmestert!
Hát... nem tudom... de lehetett akár set is, amilyen nyomorekok ezek az rng-k :D. vagy Q-val drawja, fene tudja. Eldobtam gondoltam lesz jobb alkalom is. De ez a call, majd a ch/r-re 3bet all-in azért jelenthet eros kezet is, bár nekem se volt gyenge.