Agitator
Válasz Powerotti kommentjére
2009. jún. 23. 12:58
Ma is tanultam vmit...
Akkor ezek szerint 26,19% potodds < LM 27,58% esélyével szemben, megvan az odds a callra...
Ez a kedvenc mondatom, hogy megvolt az odds a callra :D :D :D
kisrapi
Válasz Agitator kommentjére
2009. jún. 23. 13:00
Ez a kedvenc mondatom, hogy megvolt az odds a callra :D :D :D
Jobb szereted azt hallani, hogy bocs, de éreztem?
Agitator
Válasz kisrapi kommentjére
2009. jún. 23. 13:08
Jobb szereted azt hallani, hogy bocs, de éreztem?
Nem, ezt mondani szeretem :D :D
Littlemage
Válasz Zehy kommentjére
2009. jún. 23. 15:14
LM, te komolyan a pókerből élsz vagy van vmi jól menő vállalkozás amiből finanszírozod ezt a hobbidat?
Teljesen komolyan abból éldegélek, hogy a nálam rosszabb és (szerencsétlenebb :D :D) játékosoktól nyerem el a pénzüket.
Amugy volt egy időszaka az életemnek, úgy febr-marc körül, mikor rengeteg sklansky dolcsit gyűjtöttem, úgy tünik, hogy most valtom be ;)
Zehy
Válasz Littlemage kommentjére
2009. jún. 23. 15:22
Amugy volt egy időszaka az életemnek, úgy febr-marc körül, mikor rengeteg sklansky dolcsit gyűjtöttem, úgy tünik, hogy most valtom be ;)
Ettől még nem kellene átvenni azokat a move-okat amiket akkor láttál a fissektől. Vagy ennyire megtetszettek? :)
tentaculata
Válasz Zehy kommentjére
2009. jún. 23. 15:23
LM, te komolyan a pókerből élsz vagy van vmi jól menő vállalkozás amiből finanszírozod ezt a hobbidat?
Szerintem LM az egyik legkomolyabb bónusz vadász itt, én néha csak pislogok, hogy mikért mennyit kapott... + ha még nem fog J6-tal oop ccozni 4 beteket... :D:D
Zehy
Válasz tentaculata kommentjére
2009. jún. 23. 15:26
Szerintem LM az egyik legkomolyabb bónusz vadász itt, én néha csak pislogok, hogy mikért mennyit kapott... + ha még nem fog J6-tal oop ccozni 4 beteket... :D:D
Ok, de ennyi grind után legalább már az alapokkal tisztában lehetne :D
Littlemage
Válasz tentaculata kommentjére
2009. jún. 23. 15:26
+ ha még nem fog J6-tal oop ccozni 4 beteket... :D:D
Héééé, az nem én vagyok :D :D :D
Zehy
Válasz Littlemage kommentjére
2009. jún. 23. 15:27
Héééé, az nem én vagyok :D :D :D
Az agyon is veri a 67-edet! :)