Jó, FE itt nincs, s ebben a helyzetben lehet, hogy rossz,de én ezeket akkor is aggresszivan szoktam megjatszani, főleg ha még valami sorhuzo is van benn.
s 104-et "kell" betennie a 218-as kasszaba, ami 47%. de 100 BB deepen mar csak 80-at a 204-es kasszaba, ami 39%, s ez a 2pár ellen pont jó, a TPT/GK vagy op ellen jó, set ellen picit sok.
de ha ezt rosszul szamoltam, javits ki., plz.
egy donkbet, raise allin nem jobb szerinted? Na ott van fe.
egy donkbet, raise allin nem jobb szerinted? Na ott van fe.
Amúgy ha sokat fogod tolni ipokeren a pokit sok asztalon akkor érdemes lehet befektetni egy minimax modba.
Nittest playa ever
Hozzáteszem, hogy PLO 6max-os statok :D :D
Gambling game
AA-k ellen
[pokerhandreplays]941221[/pokerhandreplays]
AA-k ellen
pozin kivul biztos jo 5let megadni 3 betet ugy hogy nem nut sorra + nut szinre huzol?
pf allin volt. ja, hogy az első körben: hát 2 ellenfél ellen megnézem, s en mar 2párr is rájuk tolom, mert egyertelmu, hogy mi van náluk.
Tegnap nagyon hülye voltam, már gallyra tett az omaha, TILTeltem, bazdmegcalloltam, rohadj meg, hogy megint lejavultad a nut flushömet. Lese merem irni mennyit szortam el, de egy kisebb br-t. :(
Na, gondoltam, újult erővel, okosan, dobalva essünk neki ujbol. Nagyon jól is ment, ronggyá vertem a mezőnyt, összetarháltam 10 BI-t, s nem mákoltam, hanem jó? játékkal.
Erre leülök, hogy tolom még, s mivan? Hát ez:
Vicc, basszameg, esnek a színsorok, turnön bebukom a 70-80%-okat, ami kurva jó omahaban. Jól játszom???, s mégis, grrrrr ez valami kegyetlen.
500 hand alatt elment 9 BI, holott egyet nyernem kellett volna. ez mi, kb 10 CF bebukasa 1masutan? uramatyám, nagyon elvan itt valami kurvulva.