Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Zehy
Válasz Littlemage kommentjére
2009. okt. 16. 0:04

Tegnap nagyon hülye voltam, már gallyra tett az omaha, TILTeltem, bazdmegcalloltam, rohadj meg, hogy megint lejavultad a nut flushömet. Lese merem irni mennyit szortam el, de egy kisebb br-t. :(

Na, gondoltam, újult erővel, okosan, dobalva essünk neki ujbol. Nagyon jól is ment, ronggyá vertem a mezőnyt, összetarháltam 10 BI-t, s nem mákoltam, hanem jó? játékkal.

Erre leülök, hogy tolom még, s mivan? Hát ez:

Vicc, basszameg, esnek a színsorok, turnön bebukom a 70-80%-okat, ami kurva jó omahaban. Jól játszom???, s mégis, grrrrr ez valami kegyetlen.

500 hand alatt elment 9 BI, holott egyet nyernem kellett volna. ez mi, kb 10 CF bebukasa 1masutan? uramatyám, nagyon elvan itt valami kurvulva.

Nem viccből van mindig mindenhol elmondva-leírva, h nagy a variancia. Kiemelve a nagy és, h komolyabb br is kell, mert mocskos nagy az ingadozás. Ahogy te játszod a holdemet, azt szorozd feljebb bőven, gondolom omahában sem finomkodsz.

arcsen
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 16. 0:28

Nagy a variancia, de 500 leosztas alatt 10 beulo elteres azert nagyon brutalis...
Lesz ez meg jobb is!

Littlemage
Válasz arcsen kommentjére
2009. okt. 16. 2:45

Nem viccből van mindig mindenhol elmondva-leírva, h nagy a variancia. Kiemelve a nagy és, h komolyabb br is kell, mert mocskos nagy az ingadozás. Ahogy te játszod a holdemet, azt szorozd feljebb bőven, gondolom omahában sem finomkodsz.

Jól van értem én, de akkor is. Rengetegszer toltam be, úgy, hogy megveregettem a vállam, aztán meg csak kammilláztam. volt, hogy visszanéztem, hogy jól látom?? Nyilván nem sokat tökölök, ha úgy érzem, hogy tolni kell, tolom én neki, ezért is játszom csak PLO20-on. :D :D

Nagy a variancia, de 500 leosztas alatt 10 beulo elteres azert nagyon brutalis...
Lesz ez meg jobb is!

Úgy legyen ;) ha a hónapban majd kihozom nullára a tegnapi omahas butaságomat, már elégedett leszek.

Köszi srácok, nem is nagyon szoktam rinyálni pár bad beat miatt, csak szar volt látni, hogy összegányáztam 10 BI-t, s csak úgy elfogyott, pedig nagyon ügyes voltam. :D :D

Littlemage
2009. okt. 16. 3:15

Ez de tetszett

nem nagyon szoktam ilyeneket csinálni :D :D

[POKERHANDREPLAYS]943741[/POKERHANDREPLAYS]

titcar
2009. okt. 20. 2:27

betámadtad az unibetet fiss? :D

Littlemage
Válasz titcar kommentjére
2009. okt. 20. 8:13

betámadtad az unibetet fiss? :D

Nem, miért?

Littlemage
Válasz Valetudox kommentjére
2009. okt. 31. 5:14

Hihi, toltam egy sessiont, olyan fél 12-12 között álhattam neki, s több hibaval is, de összegrindeltem vagy 800 dolcsit :D :D

Márkó
2009. okt. 31. 11:18

Hihi, toltam egy sessiont, olyan fél 12-12 között álhattam neki, s több hibaval is, de összegrindeltem vagy 800 dolcsit :D :D

Állat! :D:D

plastikman0
2009. okt. 31. 11:21

nem nagyon szoktam ilyeneket csinálni :D :D

[POKERHANDREPLAYS]943741[/POKERHANDREPLAYS]

úgylátom mindenki kezd rájönni, hogy a 89s preflop NUTs ;)

arcsen
Válasz Márkó kommentjére
2009. okt. 31. 11:22

Grat!
Legkozelebb ne hibazz, es meglesz az 1k is :)

Élő ügyfélszolgálat