látom :D :D :D
bazz, te jó vagy...
mekkora fish ez a csóka :D
tuti kiégett szegény :D
LM most melyik hálózatban tolod?
Én 100-on toltam vele és elég jó nyerő volt.
Pola, ha jol emlékszem, rola azt mondtad, hogy jo reg. :D :D :D
Muhahaha :cool:
Insta sitoutolt a csavo.... :D :D :cool:
s.s.by kurvajó playa, 200-on is szoktam látni.
jaja, tiszta jo move-jai vannak, reppelte a semmit kb :D :D
Végülis én is toltam 200-on, de még 1k-n is :D :D Ezek szerint én még kurvábban jobb vagyok :D :D
A 37s-el pedig minden eddigin túltettél. Respect :D
300 BB deepen any2, amint látod, überkirály fasza gyereket is elég könnyü volt lehuzni :))) minek eroskodik OOP ilyen tragya lapokkal :D :D
s.s.by kurvajó playa, 200-on is szoktam látni.
A 37s-el pedig minden eddigin túltettél. Respect :D
mondtam h béna
300 BB deepen any2, amint látod, überkirály fasza gyereket is elég könnyü volt lehuzni :))) minek eroskodik OOP ilyen tragya lapokkal :D :D
Végülis ebben a lapban is iszonyatsok postflop value van. Akár egy 7-es magas flöss is lehet belőle. :)
Hát ha a full, vagy szinsor lehetőségét most véletlen nem is vesszük szamitasba, de sikerült ezek nélkül is flusht es sort is csinalnom vele EGYSZERRE. Vágod? :D :D
Az elvi lehetősége teljesen komoly, nem tudtad??? :) :). Túlragozod amugy ezt szerintem, 300 BB-nél az én véleményem szerint akkora implied odd-sod van, hogy ihaj. Ilyen deepen a pozicio nagyon felértékelődik, majdhogynem fontosabb, mint a lapod. Legalabbis szerintem.
Nyilvan a pozicio ellenere sem a legjobb lap a 37s, s amugy nagyon nem is jatszottam ra, de gondoltam, most megnézzük, hogy mi a szitu. Ill biztam abba, hogy deepen postflop lejatszom pozibol, nos erre nem volt szükségem, szerintem ő ugyanezt gondolhatta OOP- nem jött be - s önként lapatolta be a pénzt.
Amugy abszolut nem ertem a srac jatekat, ilyen deepen en meg OP-al sem megyek szivesen tönkre, nem hogy Q magassal. Ahogy elnézem a ch/f-ot neki is sokat kell még gyakorolnia. ;)