Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Márkó
Válasz Littlemage kommentjére
2009. dec. 13. 11:49

látom :D :D :D

Én 100-on toltam vele és elég jó nyerő volt.

Littlemage
Válasz Márkó kommentjére
2009. dec. 13. 12:21

bazz, te jó vagy...
mekkora fish ez a csóka :D
tuti kiégett szegény :D

hát beleszédült az tuti :)))

LM most melyik hálózatban tolod?

ez a pacin volt, még nov-ben nem fejeztem be a 200-as reloadot, s azt kellene. amugy a fő terültem most Everest.

Én 100-on toltam vele és elég jó nyerő volt.

Amúgy biztos, mas hülyeséget nem csinalt, de ez kb. akkora benazas, amiket en szoktam csinalni, ha nagyon belelendülök :D :D Azt a 2 BI-t a 100 dolcsis 78/4-es fishrol rantotta le, aki előtt volt 200 is, sajna tolem is vandolorlt hozzá, rommá alázott ilyen Q4 es tarsaival. De azert visszaszedtem a fishtol is, meg tole is.

Polacheck
2009. dec. 13. 23:38

Pola, ha jol emlékszem, rola azt mondtad, hogy jo reg. :D :D :D

Muhahaha :cool:

Insta sitoutolt a csavo.... :D :D :cool:

s.s.by kurvajó playa, 200-on is szoktam látni.

A 37s-el pedig minden eddigin túltettél. Respect :D

Littlemage
Válasz Polacheck kommentjére
2009. dec. 14. 2:02

jaja, tiszta jo move-jai vannak, reppelte a semmit kb :D :D

Végülis én is toltam 200-on, de még 1k-n is :D :D Ezek szerint én még kurvábban jobb vagyok :D :D

300 BB deepen any2, amint látod, überkirály fasza gyereket is elég könnyü volt lehuzni :))) minek eroskodik OOP ilyen tragya lapokkal :D :D

pindrokk
2009. dec. 14. 7:17

mondtam h béna

LM hozta a formájátXD

Polacheck
Válasz pindrokk kommentjére
2009. dec. 14. 7:24

mondtam h béna

Az egy másik volt.

Polacheck
2009. dec. 14. 7:25

300 BB deepen any2, amint látod, überkirály fasza gyereket is elég könnyü volt lehuzni :))) minek eroskodik OOP ilyen tragya lapokkal :D :D

Végülis ebben a lapban is iszonyatsok postflop value van. Akár egy 7-es magas flöss is lehet belőle. :)

Littlemage
2009. dec. 14. 13:57

Végülis ebben a lapban is iszonyatsok postflop value van. Akár egy 7-es magas flöss is lehet belőle. :)

Hát ha a full, vagy szinsor lehetőségét most véletlen nem is vesszük szamitasba, de sikerült ezek nélkül is flusht es sort is csinalnom vele EGYSZERRE. Vágod? :D :D

Polacheck
2009. dec. 14. 14:03

Hát ha a full, vagy szinsor lehetőségét most véletlen nem is vesszük szamitasba, de sikerült ezek nélkül is flusht es sort is csinalnom vele EGYSZERRE. Vágod? :D :D

Az a baj, hogy nem tudom, hogy ezt viccből írod-e vagy komolyan...

Littlemage
2009. dec. 14. 14:51

Az elvi lehetősége teljesen komoly, nem tudtad??? :) :). Túlragozod amugy ezt szerintem, 300 BB-nél az én véleményem szerint akkora implied odd-sod van, hogy ihaj. Ilyen deepen a pozicio nagyon felértékelődik, majdhogynem fontosabb, mint a lapod. Legalabbis szerintem.

Nyilvan a pozicio ellenere sem a legjobb lap a 37s, s amugy nagyon nem is jatszottam ra, de gondoltam, most megnézzük, hogy mi a szitu. Ill biztam abba, hogy deepen postflop lejatszom pozibol, nos erre nem volt szükségem, szerintem ő ugyanezt gondolhatta OOP- nem jött be - s önként lapatolta be a pénzt.

Amugy abszolut nem ertem a srac jatekat, ilyen deepen en meg OP-al sem megyek szivesen tönkre, nem hogy Q magassal. Ahogy elnézem a ch/f-ot neki is sokat kell még gyakorolnia. ;)

Élő ügyfélszolgálat