Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Polacheck
Válasz Littlemage kommentjére
2009. dec. 14. 14:55

Az elvi lehetősége teljesen komoly, nem tudtad??? :) :). Túlragozod amugy ezt szerintem, 300 BB-nél az én véleményem szerint akkora implied odd-sod van, hogy ihaj. Ilyen deepen a pozicio nagyon felértékelődik, majdhogynem fontosabb, mint a lapod. Legalabbis szerintem.

Nyilvan a pozicio ellenere sem a legjobb lap a 37s, s amugy nagyon nem is jatszottam ra, de gondoltam, most megnézzük, hogy mi a szitu. Ill biztam abba, hogy deepen postflop lejatszom pozibol, nos erre nem volt szükségem, szerintem ő ugyanezt gondolhatta OOP- nem jött be - s önként lapatolta be a pénzt.

Amugy abszolut nem ertem a srac jatekat, ilyen deepen en meg OP-al sem megyek szivesen tönkre, nem hogy Q magassal. Ahogy elnézem a ch/f-ot neki is sokat kell még gyakorolnia. ;)

Nem ment tönkre. Egyébként sejtem, hogy milyen imaged lehetett az asztalnál, az alapján gondolom jogos a játéka.

MOD: Egyébként ne érts félre. Ha azt írtad volna, hogy "nézzétek, ezt is bemákoltam basszameg", akkor egy jót röhögtem volna. De nem magyarázd be nekem, hogy a pre callban van value ezzel a lappal.

Bajkevero
Válasz Polacheck kommentjére
2009. dec. 14. 15:06

Ettol a 37s-tol elhull ereimben a ver :)

Ahhoz, hogy pre megerje csak a kovetkezoknek kell egyidejuleg fennallnia:
1. Button engedelmesen pre csak megadjon
2. Kijojjon a szined
3. Masnal ne legyen magasabb szin
4. Ne essen le egy ujabb pikk
5. Epp ezen a boardon gondolja ugy SB, hogy valamelyik utcan dobat veled.

Oriasi mazlid volt, hogy minden osszejott.

Littlemage
2009. dec. 14. 15:17

Nem ment tönkre. Egyébként sejtem, hogy milyen imaged lehetett az asztalnál, az alapján gondolom jogos a játéka.

MOD: Egyébként ne érts félre. Ha azt írtad volna, hogy "nézzétek, ezt is bemákoltam basszameg", akkor egy jót röhögtem volna. De nem magyarázd be nekem, hogy a pre callban van value ezzel a lappal.

jo b+, nem ment tönkre, csak bebukott egy 400 BB-s kasszat Q highal Qjo-al a kezeben, olyan boardon, ahol 9-es volt a legmagasabb lap.
Nyilvan tisztaban vagyok vele, hogy kb milyen rangeel emelt OOP 2 ellenfél ellen preflop.

kurvara jogos lehetett a jateka monoton boardon flopon ch/c 2 ellenfel ellen, turn ch/r-el... gondolkozz mar el egy kicsit... ennek semmi köze nincs az imagemhez.... aztan meg az a 2BI-t biztos csak ugy odajött hozzám player transferrel, nem????

Egyébként meg nincs igazad, ez nem bemakolas, jobb voltam, kurva sok outtal mellettem.

Value, miért szerinted nem lett???? Ha azt nem látod át, hogy deepen változik a játék, akkor egy duplázás utan sitoutolj, mert nagyon megütheted a bokadat, ahogy az überfasza 200-as jatekossal is megesett....

Pont az ilyenek miatt maradtam ott ennél az asztalnal, mert poziciom volt 300 BB-s csókára, s elég ha csak egyszer hibazik. hát hibázott, de igen nagyot. Velem kezdett ki, ennyi :D :D

matusow88
2009. dec. 14. 15:21

ennyi. :D nem kell téged félteni. folytasd csak mage mester. :D

Littlemage
Válasz Bajkevero kommentjére
2009. dec. 14. 15:22

Ettol a 37s-tol elhull ereimben a ver :)

Ahhoz, hogy pre megerje csak a kovetkezoknek kell egyidejuleg fennallnia:
1. Button engedelmesen pre csak megadjon
2. Kijojjon a szined
3. Masnal ne legyen magasabb szin
4. Ne essen le egy ujabb pikk
5. Epp ezen a boardon gondolja ugy SB, hogy valamelyik utcan dobat veled.

Oriasi mazlid volt, hogy minden osszejott.

1. egyertelmu, hogy limp/callon van, s csak noveli a lapom erejet a multiway pot :D :D
2. elég a sorom is ;)
3. az cooler lenne.
4. ez benne volt, itt lehet is hiba a megjatszaban, de mivel jo jatekos, ezert a turn ch/r utan kötelező a river bet, s hagytam, hogy csinalja.
5. ez mázli.

Polacheck
2009. dec. 14. 15:32

Egyébként meg nincs igazad, ez nem bemakolas, jobb voltam, kurva sok outtal mellettem.

Komolyan nem tudom, hogy viccelsz-e. De tényleg. Remélem igen.

Littlemage
2009. dec. 14. 15:39

Komolyan nem tudom, hogy viccelsz-e. De tényleg. Remélem igen.

Feladom :)

Valetudox
2009. dec. 14. 15:42

"Ezek szerint én még kurvábban jobb vagyok"

Jah tole lattunk eddig 1 ilyet, toled meg naponta erkeznek az ilyen bejegyzesek a topicba ahol sajat magad altal is rossznak tartott jatekot tolsz es mergelodsz, hogy elszortad a casht. Azert mert csinalt egy hibat nem jelenti azt, hogy nem jo jatekos. Es az, hogy sikerult egy floppolt flusht behuzni az nem jelenti azt, hogy te kurvajo jatekos lennel.

Hozzateszem ha az ember tudja, hogy postflop letudja jatszani az enemyt akkor azert nem veszes 37s el bemenni es nyerni. Mondjuk en inkabb HU potban toltam volna mint multiway

Littlemage
Válasz Valetudox kommentjére
2009. dec. 14. 15:55

az a resze pont poén volt :)

Littlemage
2009. dec. 23. 12:28

Hooooolddd

I beat the micros :D :D

2.5k hand, +24 BI

Az EV szerinti 16 is igen impozans ;)

Élő ügyfélszolgálat