postolt handek alapján mire tippelnél? :eek:
komolyan? kb. olyan kocka21 körülire, szerintem.
áááhh kocka21 nit KisMágushoz képest :D:D:D
Kedves Magus,
Szeretnem a segitseged kerni. Az idei WBCOOP-n en is nyertem SCOOP kupont, ugy mint te 2 eve. Ahogy neked akkor, nekem most egy 215 dolcsis verseny tul nagy falat lenne, nincs si sok ertelme, messze nem azon a limiten jatszom, viszont versenydollarkent nekem is jol jonne ugyanez az osszeg. Az a kerdesem, hogy ket eve nehezen ment a SCOOP kuponok atvaltasa versenydollarra? Csak mert a ppokerstarsos gratulalo levelben benne van, hogy nem valthatom be. :)
Koszi
Hehe, hat visszavettem azert mar belole ugy nagy altalanossagban. Olyan 28/22-22/18 kozott, 3-8 kozotti 3bettel.
Prof. B.: en ugye a vegen megnyertem azt a SCOOP main eventre levo belepot is, ami tobb k erteku volt. igy a sorozat legvegen ment a levelezes a ps-es arcokkal, hogy legyszi-legyszi, csereljetek be T$-ra, s vegul nagy nehezen ebbe belementek, s az egeszet becsereltem ra, talan par 215-os ticket kivetelevel. Arra mar nem emlékszem pontosan, de lehet, hogy az akademias sracok segitsegevel.
Vlemenyem szerint, ha 215-os ticketed lesz csak, akkor nem nagyon van esely ra, hogy becsereld. Jatsszd le, s bizz magadban. Ha nyersz magasabb erteku ticketet is, akkor mar van ertelme probalkozni. Persze igy is lehet, ha gondolod, sose lehet tudni, de nalam igy osszessegeben kozel 4k-rol volt szo.
Hehe, hat visszavettem azert mar belole ugy nagy altalanossagban. Olyan 28/22-22/18 kozott, 3-8 kozotti 3bettel.
Semmi extra, csak b@sztatni akartalak, hogy nincs meg, mi volt nála.:)jaja, ezt eleg fishy lett volna beirni. de amugy is utolag beirtam volna, s viccesen ideztem volna :D
Koszi az infot, a donto utan azert megprobalom. Ha nem, akkor meg kicsit felturbozom magam MTT-kre tavaszig. :)
mióta jáccol fullringet? :D