A Machete-t nehogy megnezzetek, uberlol az egesz, s nem hiszem el, hogy Robert De Niro, meg Segal elvallaltak ilyen szerepeket.....
A Machete-t nehogy megnezzetek, uberlol az egesz, s nem hiszem el, hogy Robert De Niro, meg Segal elvallaltak ilyen szerepeket.....
lehet hogy nem ertem, de jobb is :) nyilvan nem szamitottam hu de nagy valamire, de sokszor nem tudtam eldonteni, hogy akciofilmet, vagy vigjatekot nezek, a ketto kozott meg majd sirva fakadtam kisrapival hogy ez meg WTF :D. s segal utolso filmjei tenyleg nem nagy szamok, kb ugyanarra a semara epultek, de az elso 5-6 filmje nekem nagyon bejott. Robert De Nironak viszont az utoldo filmjei is jok vvoltak tobbnyire. az hagyjan, hogy 2 punci elvallal ilyen szerepet, meg hat nyilvan miamiviceos don jonson senagyon erdekel, de egyszeruen csalodtam, hogy ez a ket szinesz egyaltalan elvallalta ezt a filmet.
Valami olyasmire szamitottam, mint az expendables, nem kell tole sokat varni, egy estes film, idezve a 90-es eveket, de ezen a filmen besírtam :)
Meg Denzel Washington kotottpalyas jarmuves filmjei is jobbak voltak, pedig hat azok is....
"Szétaláztam a nitet" típusú handeket akarok látni!
"Szétaláztam a nitet" típusú handeket akarok látni!
Hát itt nekem dobtak ki a 7 bi-es kasszat :D :D
Hat pont mondtam kisrapinak, hogy 4 bi deepen fishek ellen asszem mindennel callolnom kell :D :D. azt ezutan pont kicsaptak :). szoval ez volt az elso ilyen preflop implied oddsos callom az asztalnal :)
28 hand alatt +6 BI egy asztalnal nem is olyan rossz :).
70/35-os volt az arc, s volt azert elozmeny is:
[pokerhandreplays]3001935[/pokerhandreplays]
Az uccso csajrol nem keszult fenykep, majd ha potolom - mert fogom :) - lehet felteszem oket. bár nem is inkabb a fenykep a lenyeg, hanem a sztorik, de azok mar erzesem szerint nem kaphatnak ilyen publicitast, mert atlepik azt a hatart, ill. nem is biztos, hogy szeretnem, ha fenn maradnanak a neten ezek a dolgok.
Azért a 34o-s mutatásnál azért gondolom levert a víz. :))
Az uccso csajrol nem keszult fenykep, majd ha potolom - mert fogom :) - lehet felteszem oket. bár nem is inkabb a fenykep a lenyeg, hanem a sztorik, de azok mar erzesem szerint nem kaphatnak ilyen publicitast, mert atlepik azt a hatart, ill. nem is biztos, hogy szeretnem, ha fenn maradnanak a neten ezek a dolgok.
Azért a 34o-s mutatásnál azért gondolom levert a víz. :))
Mikor jöttök haza? Élő élménybeszámolót akar a nép :)