Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2008. márc. 1. 21:13

szóval tervek:
mindennap sokat (2-3k handet) játszani, s a hét végére visszahozni a könnyen elbukott pénzt. végülis ez 5 nappal számolva napi 3 beülő..

Plusz mindennap meg fogok nézni egy-egy itt készült videot, mert azt hiszem kb. ennyivel vagyok elmaradva. malacka versenyei, zolee versenyei, medgypeti uj cg-s videoja.

s most hirtelen enm is tudom, de mindenkinek gratulálok, akik szép eredményt értek el tornákon, ha jól rémlik buktar, malacka tán 2szer is, s spirited is.
Meglátom hogy alakul a hét, s a hét végén ki fogok dolgozni egy pontos(abb) tervet.

amúgy aki esetleg nem bonuszos, vagy rb-es teremben játszik, az feltétlen változtasson ezen.

Én, gagyi kis NL10-es játékosként febr. 13-ától 250 dolcsi rb-et kaptam 30%-os teremben. ill. még nem írták jóvá, de ennyi lesz. mondjuk meg is dolgoztam érte. :)

peterpanic
2008. márc. 1. 21:17

bordó lepedőt tartanak a bika elé is!:)

lehet hogy direkt ingerlő a háttér, hogy mindenki aggresszorkodjon, ők meg keresnek a rake-kel!

(természetesen nem komolyan gondoltam:)

Littlemage
Válasz peterpanic kommentjére
2008. márc. 1. 22:19

no lenyomtam egy session, fel is vettem videora, plusszos is lett, de a végén (is) csináltam pár ostobaságot, s igy kb 1 beülőt feleslegesen otthagytam.
Teszem azt egyik asztalon AA buttonról, persze mindenki fold, s az emelésemre a vakok is. mindeközben egy másik asztalon AK-val persze bukok egy fél beülőt, mert ott persze adják, s cseszik ilyenkor jönni bármi is... bezzeg amikor az ellennel vagyok QQ-val preflop all-in, akkor behuzza a nyomvadt 6 outját. no ezek miatt nem lett a video vége szalonképes, s ezért kuka töröl lett :)

De ha béna, balfék sessionöm is volt, de legalább plusszos.

Littlemage
2008. márc. 2. 12:09

sikerült a délelőtti sessionöm. felnéztem NL20-ra is, mert NL10-en nem nagyon volt jó asztal, most nem bántam meg, ott is jól ment a játék.

Bár itt ennél picit ronyóztam, srác akkor ült le.

** Game ID 1897829308 starting - 2008-03-02 11:44:42
** Grimling [Hold 'em] (0.10|0.20 No Limit - $ Cash Game) Real Money
- Flups sitting in seat 1 with $19.37
- LittleMage sitting in seat 2 with $44.17
- hoovard sitting in seat 3 with $13.21
- ChrisRokkas sitting in seat 4 with $51.43
- jullr90210 sitting in seat 5 with $5.96
- Barbukov sitting in seat 6 with $19.70 [Dealer]
Flups posted the small blind - $0.10
LittleMage posted the big blind - $0.20
** Dealing card to LittleMage: 9 of Spades, 9 of Diamonds
hoovard folded
ChrisRokkas folded
jullr90210 folded
Barbukov raised - $0.80
Flups folded
LittleMage raised - $2.60
Barbukov called - $2.60
** Dealing the flop: 8 of Clubs, 3 of Diamonds, 4 of Diamonds
LittleMage bet - $5.30
Barbukov went all-in - $17.10
LittleMage called - $17.10
** Dealing the turn: King of Diamonds
** Dealing the river: 3 of Spades
Barbukov shows: 6 of Diamonds, 6 of Spades
LittleMage shows: 9 of Spades, 9 of Diamonds
LittleMage wins $37.53 from the main pot
End of game 1897829308

végülis visszahoztam az elcseszett veszteség felét.

Littlemage
2008. márc. 2. 21:47

riohadjon meg.... pedig ez a session is nagyon jó lett még így is, de ez volt az utolsó köröm, s így megszivat az RNG. Persze, NL20-on bukjam a beülőm, s huzza be a 20%-ot. a riveren. Pedig 90%-ban visszahoztam volna a bukást, így még hiányzik 40 dolcsi, hogy nullán legyek. Ezt a partit mindig ugyanígy így játszanám, ill. már turnön all-in mennék, alig nagyobb, mint a pot emelés. ill. most is így voltam, csak az enemy rakott all-inre :)

** Game ID 1898717350 starting - 2008-03-02 21:23:27
** Svarang [Hold 'em] (0.10|0.20 No Limit - $ Cash Game) Real Money
- Ebaaka sitting in seat 1 with $21.34
- Indistinct sitting in seat 3 with $18.90
- Gormare sitting in seat 4 with $16.86
- LittleMage sitting in seat 5 with $20.83
- TeraPatrick sitting in seat 6 with $18.70 [Dealer]
Ebaaka posted the small blind - $0.10
Indistinct posted the big blind - $0.20
** Dealing card to LittleMage: :5d:, :7d:
Gormare called - $0.20
LittleMage raised - $0.80
TeraPatrick folded
Ebaaka folded
Indistinct called - $0.80
Gormare folded
** Dealing the flop: :4s:,:Ah:, :6d:
Indistinct checked
LittleMage bet - $1.60
Indistinct called - $1.60
** Dealing the turn: :3s:
Indistinct bet - $2.55
LittleMage raised - $10.73
Indistinct went all-in - $14.15
LittleMage called - $16.70
** Dealing the river: :2s:
Indistinct shows: :Ts:, :As:
LittleMage mucks:
Indistinct wins $36.58 from the main pot
End of game 1898717350

S megcsináltam a videót az AHK-ról, most teljesen jó volt a camtasia. Csináltam bele meglepi címlapot :). Bár nem elsőosztályú a magyarázat benne, de azért remélem érthető. Már kúszik fel rapidsharre.

Szóval lassan remélem (kop-kop) utolérem magam. egyelőre a tervezettnél jobban halad a projekt. Ugye lebuktam 245 dolcsiról 98 dolcsira, de már ujra 205-ön vagyok.

Ja...volt egy parás leosztásom, ill 2, ahol blöfföt fogtam. ilyenkor mindig azon gondolkozom, hogy ilyen hányszor történik meg, hogy kiblöffölnek, ha gyengeséget mutatok. Ezt amugy igyekszem kihasználni, van, hogy elcsekkelem a turnt, s riveren belenyit, én meg ráemelek okosan :)

Ez nagyon cinkes volt... féltem attól az Ax-től...

** Game ID 1898701233 starting - 2008-03-02 21:17:09
** Mjollnir [Hold 'em] (0.10|0.20 No Limit - $ Cash Game) Real Money
- LittleMage sitting in seat 1 with $23.86 [Dealer]
- Mojs sitting in seat 2 with $26.77
- ChocolinoR sitting in seat 3 with $10.48
- invinc05 sitting in seat 4 with $30.45
- pubart sitting in seat 5 with $13.80
- Ebaaka sitting in seat 6 with $20.30
Mojs posted the small blind - $0.10
ChocolinoR posted the big blind - $0.20
Ebaaka posted to play - $0.20
** Dealing card to LittleMage: :5c:, :4c:
invinc05 folded
pubart called - $0.20
Ebaaka bet - $1.20
LittleMage called - $1.20
Mojs folded
ChocolinoR folded
pubart called - $1.20
** Dealing the flop: :2s:, :4s:, :3s:
pubart bet - $1.40
Ebaaka called - $1.40
LittleMage raised - $6.61
pubart folded
Ebaaka called - $6.61
** Dealing the turn: :5h:
Ebaaka checked
LittleMage checked
** Dealing the river: :8d:
Ebaaka bet - $11.40
LittleMage called - $11.40
Ebaaka shows: :Qs:, :Qd:
LittleMage shows: :5c:, :4c:
LittleMage wins $39.26 from the main pot
End of game 1898701233

Ez is jól esett, bár fltem a flush, vagy full lehetőségtől...

** Game ID 1898705518 starting - 2008-03-02 21:18:37
** Tom Dumb [Hold 'em] (0.05|0.10 No Limit - $ Cash Game) Real Money
- faith72 sitting in seat 1 with $5.05
- LittleMage sitting in seat 2 with $11.17
- arsole sitting in seat 3 with $10.55
- Benukas sitting in seat 4 with $7.22
- gazfish sitting in seat 5 with $12.25 [Dealer]
- CRAZYTRAIN81 sitting in seat 6 with $16.20
CRAZYTRAIN81 posted the small blind - $0.05
faith72 posted the big blind - $0.10
** Dealing card to LittleMage: :8s:, :7s:
LittleMage raised - $0.40
arsole folded
Benukas folded
gazfish folded
CRAZYTRAIN81 called - $0.40
faith72 called - $0.40
** Dealing the flop: :9c:, :5c:, :7d:
CRAZYTRAIN81 checked
faith72 bet - $0.10
LittleMage raised - $0.75
CRAZYTRAIN81 called - $0.75
faith72 folded
** Dealing the turn: :7h:
CRAZYTRAIN81 bet - $1.40
LittleMage raised - $3.50
CRAZYTRAIN81 called - $3.50
** Dealing the river: :3c:
CRAZYTRAIN81 went all-in - $11.60
LittleMage went all-in - $6.52
CRAZYTRAIN81 shows: :8d:,:8h:
LittleMage shows: :8s: :7s:
LittleMage wins $21.70 from the main pot
End of game 1898705518

Littlemage
2008. márc. 3. 0:15

Akkora gyökér vagyok, megint sikerült tiltre raknom magam.... 2 helyen is lemákoltak, s még 3 helyen erre elszórtam a pénzem.... most meg pisloghatok....Azért még plusszos a mai nap, de sík ideg vagyok.....

Littlemage
2008. márc. 3. 0:17

komolyan... mekkora egy balfék vagyok, a plusz 120 dolcsiból lett vagy plusz 40... megyek aludni.

Feltöltöttem az ahk-s videot.

Littlemage
2008. márc. 3. 0:27

Még hamar számolok egy gyorsat.

kb 4k handet jatszottam, ezalatt lett kb 400 raked handem, pluszz 500 pontom.

Ha 15X-es a bonusz, akkor kb 4000 rh-et kell összeszednem, ami 10x ennyi.
tehat azalatt összeszedek 5000 pontot, amiért még vehetek 125 dolcsi bonuszt, meg ugye hozzájön a 250. S azért nagyon remélem, hogy ezen felül nyerni is fogok, tehát mondhatni ha végzek itt, akkor kb. meg lesz a BR-om a NL20-ra.

Csak az ilyen ostobaságaimat kellene elkerülnöm, amit most is csináltam!!!!

Vika
2008. márc. 3. 1:19

Gyakran teszed magad tiltre, ezen valahogy változtatni kellene. Iszonyatosan nagyok a kilengéseid. Kicsit nagyobb önmérséklettel még ilyen alacsony limiten is nagyon jól tudnál keresni (lényegesen jobban, mint én, mert több benned a "kakaó", jobb játékos vagy nálam). Én úgy tudom mostanában elkerülni a gyakori tilteket, hogy feszesebben játszom. Egyetértek Kanrich véleményével abban, hogy kár túljátszani a szitukat alacsony limiten. Sok a hal, úgyis kifizetik a nutodat is sokszor, felesleges belemenni erősen kérdéses szitukba. Már persze szerintem.

Én is visszahoztam a rossz szériámból adódó bukómat, igaz kellett hozzá a mai 10 ezres freeroll-on egy szerényebb fizetős helyet, mert a cashgame-ben ma is olyan szériám volt, hogy jobb lesz elfelejteni minél hamarabb. Szerintem a royalflush-ön kívül mindenem bebukott volna az elmúlt két napban (azt meg nem kaptam), mondjuk nut fullom bukott is póker ellen.

Fel a fejjel!

Littlemage
Válasz Vika kommentjére
2008. márc. 3. 7:47

Kicsit nagyobb önmérséklettel még ilyen alacsony limiten is nagyon jól tudnál keresni (lényegesen jobban, mint én, mert több benned a "kakaó", jobb játékos vagy nálam). Én úgy tudom mostanában elkerülni a gyakori tilteket, hogy feszesebben játszom. Egyetértek Kanrich véleményével abban, hogy kár túljátszani a szitukat alacsony limiten. Sok a hal, úgyis kifizetik a nutodat is sokszor, felesleges belemenni erősen kérdéses szitukba. Már persze szerintem.

Fel a fejjel!

köszönöm a bíztatást, igyekszem :) Azért azt nem jelenteném ki, hogy ennél, vagy annál jobb játékos vagyok, csak akiket nagyon lezúzok, vagy tényleg halálosan ostobák :) Ezek néha kapnak is ilyen kommentet video közben is :)

Sajnos tegnap megadtam pár nagyon durva emelést a riveren, s ilyen backdoor sorok jöttek le, s a saját hülyeségem miatt borult el az agyam, s persze elkezdek minden asztalon oriasiakat emelni, miközben elég durván szidom őket halomra :)))) s vannak páran akik ezt kihasználták.

szóval az már, amikor lemákolnak, s jól játszottam, annyira nem is idegesít, vagy a lapütközések, hanem amikor én vagyok a hülye. Pl. az AHK-s videóban is pont QQ-val beleszaladtam egy KK-ba..... nem rinyáltam miatta, bár bosszantott :)

remélem Neked is helyrebillen a dolog :) S mivel előhoztad, ezt a ki a jobb témát, rászűrtem szeptembertől :) Hát... it kettőnk csatájában én maradtam alul s emlékszek is kifejezetten 2 db pár vs. overpár küzdelemre, meg amikor egyszer elborult az agyad :))) AQ-val flopon all-in mentél, s én adtam, akkor még csak A magasod volt, s jött a 3 out :) Itt picit be is pöccentem :) Hihi, pár sör árát buktam Neked :)

Élő ügyfélszolgálat