Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Vika
Válasz Littlemage kommentjére
2008. febr. 26. 17:41

nem, csak megnéztem, hogy mivel buktam be ellene.

Inkább ezt furcsállom: I have played a little with LittleMage (no pun intended) and they are an extremely loose and aggressive player

az hogy aggresszí vagyok még okés, de hogy loose? ez se a lazára, se a lúzerre nem igaz :)

ezen a szinten nincs az a pot emelés, hol legalább 3an ne néznénk flopot. Alig bírom őket kirobbantani, s még én vagyok laza? :)

Én körülbelül ugyanígy jellemeznélek. Nem vagy szuperlaza, de valamennyire laza-agresszív játékot játszol. Én a hagyományos feszes-agresszív játékot nyomom jó ideje, mostanában még inkább feszes lettem, és egyből szembeötlött a videóidat nézve már a további befeszülésem előtt is, hogy lényegesen több lappal indulsz, mint én. Én például a JQo-t legtöbbször még flopnézésre sem méltatom, Téged pedig sokszor láttalak emelni vele. Gondolom az illető srác azért írta, hogy laza-agresszív a játékod, mert látta rajtad, hogy tudatosan játszol, nem a 10 centen sokak által bemutatott "hobbijáték" követője vagy. A szórakozásból egyfolytában minden vacakkal emelgető amerikai és más egyéb nyomikat én sem laza-agresszívnak, hanem sokkal inkább idióta-baromnak jellemezném. ;) Szóval én elismerésnek venném a srác mondatait.

Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. febr. 26. 17:57

Mondjuk extrémnek semmiképpen nem mondanám a "lazaságodat", de az agresszivitásod időnként súrolja a határvonalat. ;)

Littlemage
Válasz Vika kommentjére
2008. febr. 26. 18:01

végülis lényegtelen, csak hülyeségből beírtam a google-ba. találtam játszmámat a handhistory.org-on vagy hol is. Épp szívóban volt valaki a top set vs. 2 pair-om ellen :)

Vika
2008. febr. 26. 20:00

Én nem írom be magam, mert ha találnék valamit, az tuti nem lenne hízelgő rám nézve. Van pár amerikai mókus, akik szerintem elég rendesen gyűlölnek, mondjuk időnként rá is játszok taktikai megfontolásokból. :)
Az Edge-be beírtam a nevem még hónapokkal ezelőtt, régi adatok voltak bent rólam azokból az időkből, amikor még fix limiteztem, és csak szórakozásképpen NL-eztem néha. Hát mit mondjak, rettenetes volt ránézni a besorolásomra. ;)

Vika
2008. febr. 26. 20:03

végülis lényegtelen, csak hülyeségből beírtam a google-ba. találtam játszmámat a handhistory.org-on vagy hol is. Épp szívóban volt valaki a top set vs. 2 pair-om ellen :)

Én időnként a vezetéknevemre szoktam rákeresni a guglival (mondjuk nem tucatnevem van), hát olyan találatokat ad ki Amerikából meg Ausztráliából, hogy néha lefordulok a székről, annyira röhögök. ;)

Littlemage
Válasz Vika kommentjére
2008. febr. 26. 20:17

Én is bedirtam, s kidobta, hogy 2:42 alatt usztam át anno a balcsit :D:D:D

medgypeti
2008. febr. 26. 22:17

Gratulálok!:p

Az én nevemre is érdekes találatokat ad ki:D

Vika
2008. febr. 26. 23:56

He-he! :) Nekem az egyik "usákos" névrokonom nyilatkozott valami helyi csatornának, megnéztem a neten a búráját... Hááááááát! Jobb, hogy nem igazi rokon. ;) Egy másik névrokon meg toronyugró Ausztráliában. Először azt hittem, hogy búvár, mivel az volt odaírva, hogy "diver", csak később jöttem rá, hogy ez toronyugró lesz inkább. :)

Vika
Válasz medgypeti kommentjére
2008. febr. 26. 23:58

Gratulálok!:p

Az én nevemre is érdekes találatokat ad ki:D

A lényeg, hogy valahogy "felcserepedtél". ;D
Azért gondolom a nevelt lányát Te is elpátyolgatnád, már persze ha jól sejtem, hogy ki a közismert névrokonod. ;)))

medgypeti
Válasz Vika kommentjére
2008. febr. 27. 1:01

A lényeg, hogy valahogy "felcserepedtél". ;D
Azért gondolom a nevelt lányát Te is elpátyolgatnád, már persze ha jól sejtem, hogy ki a közismert névrokonod. ;)))

A nevelt lánnyal nem büntetendő:D

Élő ügyfélszolgálat