Sickoooooooooooooo
ezt mindig ki akartam probalni, regen sokat viccelodtunk vele, egy leosztas, egy vaklopas high stakesen, hit and run :)
$5/$10 No Limit Holdem
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
Hero (SB) ($798)
BB ($1,013)
Pre-Flop: ($15, 2 players) Hero is SB :9d: :2h:
Hero raises to $30, BB folds
Final Pot: $40
Hero wins $40 (net +$10)
ezt mindig ki akartam probalni, regen sokat viccelodtunk vele, egy leosztas, egy vaklopas high stakesen, hit and run :)
$5/$10 No Limit Holdem
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
Hero (SB) ($798)
BB ($1,013)
Pre-Flop: ($15, 2 players) Hero is SB :9d: :2h:
Hero raises to $30, BB folds
Final Pot: $40
Hero wins $40 (net +$10)
Ez egy patkány dolog Es egyatalan nem vicces. Ennyi év játék után meg a minimum etikai kódexel tisztában lehetnel. Sry, de ez a véleményem :(
Ez egy patkány dolog Es egyatalan nem vicces. Ennyi év játék után meg a minimum etikai kódexel tisztában lehetnel. Sry, de ez a véleményem :(
ertem, hog mirol beszelsz. de hidd el, nem ebbol csinlok sportot, hogy naponta 2x felmegyek high stakesre vakot lopni, hogy meglegyen az ebedrevalom. szerintem picit tulreagaltad ezt
ertem, hog mirol beszelsz. de hidd el, nem ebbol csinlok sportot, hogy naponta 2x felmegyek high stakesre vakot lopni, hogy meglegyen az ebedrevalom. szerintem picit tulreagaltad ezt
ha jól látom, ellopott egy nagyvakot. ez szerintem is undorító, megbocsájthatatlan bűn, minimum bitófára vele. :(
megbocsájthatatlan bűn, minimum bitófára vele. :(
Erről kb az jut eszembe, 2+2-n láttam olyat, hogy Karácsonykor egy reg ezt írta: Mindenkinek Kellemes ünnepeket, kivéve a short stackeknek.
Akitől a vakot loptad, majd ezt fogja kiírni karácsonykor: Mindenkinek Kellemes ünnepeket kivéve Littlemage-nak!
Amúgy ez sztem sem szép dolog, mint ahogy a short stack játék sem.