Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

tomy123
Válasz Littlemage kommentjére
2011. jún. 1. 17:22

Persze, ha valaki meg D-bol is eldobalja ezt a lapot, sose lesz vele floppolt sora :D

Igen, de neked utg-ből sem kell dobnod, mivel mióta elkezdtél pokerezni azóta hot run-od van :)

Arsen
Válasz tomy123 kommentjére
2011. jún. 1. 17:24

Igen, de neked utg-ből sem kell dobnod, mivel mióta elkezdtél pokerezni azóta hot run-od van :)

????

tomy123
2011. jún. 1. 17:24

4. FU, esik a 3%... vallranditas, rohadsz el, move on baby ;)

ami valójában csak 2% :D

tomy123
Válasz Arsen kommentjére
2011. jún. 1. 17:25

????

Ő ezt érti

Littlemage
2011. jún. 1. 17:45

kéne csinálni ilyen showműsort, vagy csak simán beültetni Korda mellé kommentálni :D:D:Dhehe, hat ezek ilyen handek :)

voltak eleg durva downok is, nem keresem vissza felesleges, de kb 200k hand zsinorban 100bie ev alatt, stb. most eleg jol megy, de nem is evben, hanem talan a szituknak a jo s szerencses oldalan vagyok.

Amugy tapasztaltabbakat kerdeznem, meddig tarthat egy upswing? hany k hand kb szerintetek?

Magyarfiu
2011. jún. 1. 18:19

Amugy tapasztaltabbakat kerdeznem, meddig tarthat egy upswing? hany k hand kb szerintetek?

Már ennyire várod a végét? :D Addig üsd a vasat amíg meleg.

balu999
Válasz Magyarfiu kommentjére
2011. jún. 1. 18:23

Látjátok, kibújt a szög a zsákból!!!! LM kimondta hogy voltak neki is elég komoly down-ok , csak azokról a sess-ekről nem tett be grafot.

tomy123
Válasz balu999 kommentjére
2011. jún. 1. 18:37

De tett be grafot, csak te akkor még nem voltál itt tag, ezért lemaradtál róla, keress vissza a topicba!

tomy123
Válasz balu999 kommentjére
2011. jún. 1. 18:39

Látjátok, kibújt a szög a zsákból!!!!

Ez amúgy állati :))

Littlemage
2011. jún. 1. 19:02

Már ennyire várod a végét? :D Addig üsd a vasat amíg meleg.

nem, csak azon filozok, hogy up, vagy csak siman megy a jatek. no, majd jun vegen kiderul, az mar mindenkepp ertekelheto minta lesz :D

Látjátok, kibújt a szög a zsákból!!!! LM kimondta hogy voltak neki is elég komoly down-ok , csak azokról a sess-ekről nem tett be grafot.

De tettem, voltak olyan anyazasok itt a topicba, hogy ihaj :) pl ez tobbnyire 50 volt, noiq teremben:

https://poker-akademia.com/uploads/blog_pic430436958089_.jpg

Valamikor polanak szurtam be egy grafot, mert nem hitte el a szoveget, arra emlekszem, hogy az volt, olyan 200k hand korul 100-al ev alatt, vagy csak 100k hand, de 100 bi-el ev alat, vagy ilyesmi. lehet a masik gepemen megvan , megnezem.

meg is van, rosszul emlekeztem, csak 64k hand, de vgy 70bi-el ev alatt.

http://kepfeltoltes.hu/110601/polanakev_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Élő ügyfélszolgálat