A fisheket vagy a regeket ismered?
wíkfos alázás :D
Tegnap atvoltam egy ismerosomnel, s szolt a TV. S mi van benn B+... alkoholista drogos g*ci Buci targyalasa... Többrendbeli ittas, drogos, balesetet okozo vezetes utan, 1.5 evvel kesobb megy csak a targyalas? S ennyivel megussza? Tobb evvel ezelott is volt mar nem egy balheja, s utana megis csak ott csapol valosagshowkban meg mittomenhol nagy arccal, mintha semmi se tortent volna...
A haverja, a Csaszar Elod is 100-al halalra gazolt egy rendorautot, rendor halalat okozva, s mindezt meguszta 100k HUF buntetessel. WTF!?!?!
Vicc ez az orszag, jo is hogy elhuzok. Remelem azert jol seggbek*rj*k majd, bar szvsz az ilyenhez nyulni meg ott sincs gusztusa az embernek...
Nem kell kommentelni, csak az ilyentol kinyilik a bicska zsebemben...
Na ezert nem nezek TV-t... meg a hulye reklamok miatt...
Azért azt is megnézném, hogy ha pl én csináltam volna hasonlót, akkor kb 5 évnél kevesebbet kaptam-e volna 1X alkalomra.....
Pedig neki ez már a 2. ilyen esete volt....
Vicc!!!! :S
Remélhetőleg majd minden este rész vesz a 20:00-ás suckout-on Buci. Van ott is garantált nyeremény! :)
börtön =/= fegyház, jo dolga lesz odabent, 5 honapot vigan leul
Tényleg felháborító ez az egész és a végén még jól fog kijönni belőle ez a bohóc. Ír majd egy könyvet az élményeiről, hogy miként lett jobb ember, bedobnak még egy showműsort.....
Tegnap atvoltam egy ismerosomnel, s szolt a TV. S mi van benn B+... alkoholista drogos g*ci Buci targyalasa... Többrendbeli ittas, drogos, balesetet okozo vezetes utan, 1.5 evvel kesobb megy csak a targyalas? S ennyivel megussza? Tobb evvel ezelott is volt mar nem egy balheja, s utana megis csak ott csapol valosagshowkban meg mittomenhol nagy arccal, mintha semmi se tortent volna...
A haverja, a Csaszar Elod is 100-al halalra gazolt egy rendorautot, rendor halalat okozva, s mindezt meguszta 100k HUF buntetessel. WTF!?!?!
Vicc ez az orszag, jo is hogy elhuzok. Remelem azert jol seggbek*rj*k majd, bar szvsz az ilyenhez nyulni meg ott sincs gusztusa az embernek...
Nem kell kommentelni, csak az ilyentol kinyilik a bicska zsebemben...
Na ezert nem nezek TV-t... meg a hulye reklamok miatt...
Focimeccsen valami koreográfia elemeként bedobsz egy pénztárgép szalagot a pályára -> insta 2 év
Ittas, drogos vezetés, gázolás nem egyszer -> 5 hónap
Hogy is van ez? :O
Focimeccsen valami koreográfia elemeként bedobsz egy pénztárgép szalagot a pályára -> insta 2 év
Ittas, drogos vezetés, gázolás nem egyszer -> 5 hónap
Hogy is van ez? :O
[pokerhandreplays]3663090[/pokerhandreplays]