Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2011. szept. 11. 17:30

Klasszikus

Közerkölcsrongalas :D Nem kell a floppolt 2par hozza :D

$0.50/$1 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG ($56.60)
CO ($113.25)
Littlemage (BTN) ($94.75)
SB ($395.37)
BB ($114.28)

Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Littlemage is BTN :6d: :7d:
1 fold, CO raises to $3, Littlemage raises to $9, 2 folds, CO raises to $22, Littlemage calls $13

Flop: :Ah: :Tc: :Kd: ($45.50, 2 players)
CO checks, Littlemage bets $18, CO folds

Final Pot: $63.50

Littlemage wins $61.23 (net +$21.23)

CO lost $22

JociBalboa
2011. szept. 11. 17:31

szvsz...

k.va jól csinálod ;-) a handjeid pedig mindig feldobják a napom!

gl Mágus!

danfiu
Válasz JociBalboa kommentjére
2011. szept. 11. 17:37

Nekem nem nagyon tetszenek a handjeid, eleg std-ek:(Valami valtozatossagot vihetnel a jatekodba:)

mikki86
2011. szept. 11. 17:39

Volt 3 jó hónapod, aztán ahogy látom el is szálltál, július-augusztus kb 0 munka, meg 56s-sel 3betcall mert mit neked a weakfos gyerek, úgyis lejátszod majd; 0 alázat az ellenfelekkel szemben, stbstb

Kurva jó játékos vagy, ezért fogod majd később nagyon bánni a l'art pour l'art faszságokat, amiket csinálsz.

R1per2
Válasz mikki86 kommentjére
2011. szept. 11. 18:02

Tételezzük fel, hogy igazad van. Attól még van értelme?
Te valami pokeres profik erkölcsi csősze vagy? Miért akarsz ennyire segíteni? Miért zavar az, ha valaki elszáll magától a saját topikjában? Valami kárt okoz neked ezzel? Ahelyett hogy tudnál örülni a másik sikerének...
Amikor meg bukószériáról lesz szó jössz megint beírni, hogy bezzeg mennyire megmondtad előre?

mikki86
Válasz R1per2 kommentjére
2011. szept. 11. 18:40

Nem rólam szól ez. Miért jönnék vissza egy bukószéria után? Senki nem fog emlékezni 2 hónappal később, ha igazam volt, és egyébként sincs szükségem olcsó önigazolásokra.

A kritikám nem lesajnáló, és szerintem nem is rosszindulatú. Ha Littlemage akarja, figyelembe veszi, ha akarja nem. Folyamatos dícséretekből viszont nem lehet tanulni.

Gabiru
2011. szept. 11. 22:44

Nem rólam szól ez. Miért jönnék vissza egy bukószéria után? Senki nem fog emlékezni 2 hónappal később, ha igazam volt, és egyébként sincs szükségem olcsó önigazolásokra.

A kritikám nem lesajnáló, és szerintem nem is rosszindulatú. Ha Littlemage akarja, figyelembe veszi, ha akarja nem. Folyamatos dícséretekből viszont nem lehet tanulni.

Mikki86:

Hát ahogy olvasgattam az elmúlt két oldal hozzászolásait egy dolog villant át az agyamon hogy "irigység" semmi több. Topikjába azt ír mindenki amit akar, plusz nekem volt szerencsém mage stílusához közös session alkalmával és igen agresszív kemény stílusa van ami lehet egyeseknek nem tetszik de a handjeinek a nagyrésze itt a topikban eléggé olyan amit érdemes végig gondolni mert nagyon sok érdemek move és line van benne amiből profitálni is lehet.

GL Mage és csak így tovább!! :)

yodalino
Válasz Gabiru kommentjére
2011. szept. 11. 23:23

Ejha, nem csúnya az NL50 graf, grat hozzá! Kár hogy nem tolsz ott többet, mert baromi kiváncsi lennék hogy lehet e ilyen pirosvonalat tartani (pláne az éjjeli mezőnyben) hosszútávon. Nekem az uppok szoktak igy kinézni :D , de ha Te ezt 50k handen keresztül tartanád akkor át kellene gondolnom ezt-azt..
GL!

Agitator
2011. szept. 12. 11:30

Nekem van szerencsém ismerni Littlemage-t személyesen is; abszolút nincs elszállva magától, és elég keményen dolgozik azért, hogy jól menjen neki a szekér...

Macko1
Válasz Agitator kommentjére
2011. szept. 12. 18:32

oh mikki, a fél akadémia ide jár mulatni a handeken, ne rontsd el a szórakozásunkat :)

( megjegyzem a kismágus párszor írt utólagos kommentet a handjeihez és általában volt read vagy más ami alapján játszott, nem csak úgy callolgat össze-vissza mint ahogy gondolod)

peace & gl!

Élő ügyfélszolgálat