Klasszikus
Közerkölcsrongalas :D Nem kell a floppolt 2par hozza :D
$0.50/$1 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($56.60)
CO ($113.25)
Littlemage (BTN) ($94.75)
SB ($395.37)
BB ($114.28)
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Littlemage is BTN :6d: :7d:
1 fold, CO raises to $3, Littlemage raises to $9, 2 folds, CO raises to $22, Littlemage calls $13
Flop: :Ah: :Tc: :Kd: ($45.50, 2 players)
CO checks, Littlemage bets $18, CO folds
Final Pot: $63.50
Littlemage wins $61.23 (net +$21.23)
CO lost $22
szvsz...
k.va jól csinálod ;-) a handjeid pedig mindig feldobják a napom!
gl Mágus!
Nekem nem nagyon tetszenek a handjeid, eleg std-ek:(Valami valtozatossagot vihetnel a jatekodba:)
Volt 3 jó hónapod, aztán ahogy látom el is szálltál, július-augusztus kb 0 munka, meg 56s-sel 3betcall mert mit neked a weakfos gyerek, úgyis lejátszod majd; 0 alázat az ellenfelekkel szemben, stbstb
Kurva jó játékos vagy, ezért fogod majd később nagyon bánni a l'art pour l'art faszságokat, amiket csinálsz.
Tételezzük fel, hogy igazad van. Attól még van értelme?
Te valami pokeres profik erkölcsi csősze vagy? Miért akarsz ennyire segíteni? Miért zavar az, ha valaki elszáll magától a saját topikjában? Valami kárt okoz neked ezzel? Ahelyett hogy tudnál örülni a másik sikerének...
Amikor meg bukószériáról lesz szó jössz megint beírni, hogy bezzeg mennyire megmondtad előre?
Nem rólam szól ez. Miért jönnék vissza egy bukószéria után? Senki nem fog emlékezni 2 hónappal később, ha igazam volt, és egyébként sincs szükségem olcsó önigazolásokra.
A kritikám nem lesajnáló, és szerintem nem is rosszindulatú. Ha Littlemage akarja, figyelembe veszi, ha akarja nem. Folyamatos dícséretekből viszont nem lehet tanulni.
Nem rólam szól ez. Miért jönnék vissza egy bukószéria után? Senki nem fog emlékezni 2 hónappal később, ha igazam volt, és egyébként sincs szükségem olcsó önigazolásokra.
A kritikám nem lesajnáló, és szerintem nem is rosszindulatú. Ha Littlemage akarja, figyelembe veszi, ha akarja nem. Folyamatos dícséretekből viszont nem lehet tanulni.
Ejha, nem csúnya az NL50 graf, grat hozzá! Kár hogy nem tolsz ott többet, mert baromi kiváncsi lennék hogy lehet e ilyen pirosvonalat tartani (pláne az éjjeli mezőnyben) hosszútávon. Nekem az uppok szoktak igy kinézni :D , de ha Te ezt 50k handen keresztül tartanád akkor át kellene gondolnom ezt-azt..
GL!
oh mikki, a fél akadémia ide jár mulatni a handeken, ne rontsd el a szórakozásunkat :)
( megjegyzem a kismágus párszor írt utólagos kommentet a handjeihez és általában volt read vagy más ami alapján játszott, nem csak úgy callolgat össze-vissza mint ahogy gondolod)
peace & gl!