Szvsz vannak érvek mindkettő mellett de ha az egyik nagy fish én is IP adnám ezt gaysqz-t. OOP viszont biztos dobnám az ods ellenére is ha nem mindkettő fish az kivétel :)
FWF mondja egy videóban (boosdoener - ep 1.) amikor hielko flat-el nl400-on 89s-el a CO-ban egy utg emelést, bu flatel szintén, SB sqz-el, utg lecallozza a 3betet), hogy rengeteg játékos ilyenkor calloz preflop, amit nem tart jó játéknak. azzal indokolja ő, hogy ahhoz képest, hogy a kassza milyen nagy lesz már a flop-on és hogy lesz str8draw-nk vagy fd-nk, nem számít olyan sokat, mert kevés mozgásterünk lesz már. az esetek nagy részében valakit el fog találni a flop, és ha minket nem talál el teljesen, nagyon nehéz lesz folytatni postflop. szerinte túl nagy invesztíció preflop, mivel túl ritkán fogunk sort vagy flush-t floppolni (és reverse implied is lehet). ilyen 10-es sqz % esetén inkább shippelné (azt nem tudom hogy csak akkor e ha utg nem flatelné le a sqz-t szintén), mivel az ilyen handeknek ugye jó az eq-jük egy nem egészen feszes get it in range ellen.
nem azt mondom, hogy amit egy kócs mond azt kötelező elhinni, (sőt hiba is lenne), csak nekem itt valahogy ez az argumentáció jobban tetszik, és jobban tudok azonosulni vele.
Ez tökéletesen igaz, egyetértek. Normál méretű 3betet nem is szerencsés callolni vele szerintem sem ilyen szituációban. Itt viszont egy min 3bet volt, arra még bőven jó ez a lap.
Jah lehet :) a 65s fold sose lesz +os
Keveritek a handeket. Ő még a 56s-ről beszél ami borzalmas. A T9s std.
bemakoltam, ennyi :)
Megnyert handet nem kell magyarazni :D
OP ellen jo a 6-os, 5-os, 4-es, bd flushrol nem is beszelve. potodds kb annyi mint az equity, s neha lesz nala AK, AQ is. Nem mondom, hogy mintaleosztas, pf amugy nem igen szoktam ekkorakat callozgatni. Bemakoltam, ennyi, de azert volt jocskan equitym is.
Megnyert handet nem kell magyarazni :D
OP ellen jo a 6-os, 5-os, 4-es, bd flushrol nem is beszelve. potodds kb annyi mint az equity, s neha lesz nala AK, AQ is. Nem mondom, hogy mintaleosztas, pf amugy nem igen szoktam ekkorakat callozgatni. Bemakoltam, ennyi, de azert volt jocskan equitym is.
Eleg rosszul jottek ki a lepesek, ertsd nagyon sokat buktam / eleg szarul is jatszottam sok esetben :S/, igy gondoltam megnezem az 50es mezonyt.
Kis tulzassal atgazoltam rajtuk :cool:.
Eleg rosszul jottek ki a lepesek, ertsd nagyon sokat buktam / eleg szarul is jatszottam sok esetben :S/, igy gondoltam megnezem az 50es mezonyt.
Kis tulzassal atgazoltam rajtuk :cool:.