Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Arsen
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2011. okt. 16. 13:19

villain callja még borzasztóbb mint hero move-ja. most lehet közellenség leszek, de nekem igazából ez a tiszteletlenség nem tetszik a másik játékosok irányába. persze eleve hiba lenne azt gondolni mindenki ugyanúgy gondolkozik a pokerről. egyáltalán nem bántásból írtam, csak ez jár a fejemben ahányszor látok ilyen "weakfos-alázás"-szerű hsz-eket.

gl a továbbiakban!

bandus
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2011. okt. 16. 13:34

sick hand :D

biztosan elküldöm melegebb éghajlatra azt aki ilyet képes letolni...

ugyanakkor ha valaki annyit nyer amúgy, hogy 2bi-t simán feláldozhat az image érdekében, akkor jóneki.. :) most meg még be is jött :)

tomy123
Válasz Littlemage kommentjére
2011. okt. 16. 13:43

6. kisgali olvassa, lathatja, hogy a rangem any2 :D Vicc, de nem hagyhattam ki :)

Ezt eddig nem tudta? :D
Amúgy olvassa?

vinczesz
Válasz Arsen kommentjére
2011. okt. 16. 14:26

most lehet közellenség leszek, de nekem igazából ez a tiszteletlenség nem tetszik a másik játékosok irányába.

Nem leszel az, osztom a véleményed.

Habár ismerem LM-t és tudom, hogy milyen humora van. Nem bántásból írja ő ezeket, ennek ellenére én viccből se nagyon szoktam ilyeneket írni.

GL!

kocka21
Válasz vinczesz kommentjére
2011. okt. 16. 15:43

Egyszer már írtam, most is ugyanazon a véleményen vagyok: remélem nem az lesz a vége, hogy megint NL30-as hand-eket fogsz postolni.

Nálam egyébként van egy olyan note, hogy LM style-ban játszik. Néhány NL200-as Ongame reghez csak ennyi van beírva. Róluk igazából nem is nagyon van más note, mert ez mindent összefoglal.

Szépek ezek a hand-ek, de szívesen látnék mondjuk egy 100k hand-es mintán egy ilyen szűrőt:
- preflod did called 4bet = true
- hand value = trash

és erre megnézném, hogy mennyi a bb/100-ad. Én olyan -500bb/100 - -1500bb/100-ra tippelek

A többi reg alázását meg én sem értem. Minek papolunk akkor az egóról, meg a játékkal szembeni alázatról. Ezzel az erővel le lehet menni a sarki késdobálóba is ultizni, és elmagyarázni a kissé ittas vastag fuxos ellenfeleknek, hogy mennyire nem értenek a kártyához.

Shaikon
Válasz kocka21 kommentjére
2011. okt. 16. 15:51

Egyszer már írtam, most is ugyanazon a véleményen vagyok: remélem nem az lesz a vége, hogy megint NL30-as hand-eket fogsz postolni.

Nálam egyébként van egy olyan note, hogy LM style-ban játszik. Néhány NL200-as Ongame reghez csak ennyi van beírva. Róluk igazából nem is nagyon van más note, mert ez mindent összefoglal.

Szépek ezek a hand-ek, de szívesen látnék mondjuk egy 100k hand-es mintán egy ilyen szűrőt:
- preflod did called 4bet = true
- hand value = trash

és erre megnézném, hogy mennyi a bb/100-ad. Én olyan -500bb/100 - -1500bb/100-ra tippelek

A többi reg alázását meg én sem értem. Minek papolunk akkor az egóról, meg a játékkal szembeni alázatról. Ezzel az erővel le lehet menni a sarki késdobálóba is ultizni, és elmagyarázni a kissé ittas vastag fuxos ellenfeleknek, hogy mennyire nem értenek a kártyához.

Korrekt hozzáálás.

R1per2
Válasz Littlemage kommentjére
2011. okt. 16. 16:41

10. Sztetek az ellenfelnek jo volt a callja? Hanyszor lesz itt elol. Kb csak ellenem volt jo, de itt is rendelkeztem eq-vel . Lejott a flush, parotodott a board, neki nincs is szinbol lapja.

Bvb 4bet partiban AA overpárt kellett volna dobnia? :eek:
Ha sok a 4bet rangében a blöff, akkor pusholnék, bár akkor sem ezzel a lappal, valami blockerrel, én sem értem mire jó ez a call mindössze 110bb deepen.

qwertibie
Válasz R1per2 kommentjére
2011. okt. 16. 16:52

... én sem értem mire jó ez a call mindössze 110bb deepen.

215 inkább

Gabson
Válasz qwertibie kommentjére
2011. okt. 16. 16:55

215 inkább

akkor sem jobb.

R1per2
Válasz Gabson kommentjére
2011. okt. 16. 17:05

uh tényleg, mondjuk én akkor sem dobnám, kb. megfelel egy 3bet partinak 100bb deep. Ilyenkor azzal foglalkozom, hogy gyengébb párokkal kifizessen, vagy blöffből rámemeljen. Jobb lapoktól nem tartok, kifizetem. Megérdemli ha lejött neki ilyen preflop játék után :D
Most gondol el, ezzel a 4bettel akkorára növeli a kasszát, mintha egy sima emelt pot lenne 30bb deep. Te foglalkoznál a tptk vagy overpároddal azon, hogy lejött e neki turnre a flushe, vagy setet floppolt?

Élő ügyfélszolgálat