akkor sem jobb.
lehet magyarazni utolag de attol meg maradsz spewtard
a rushok meg nem tartanak örökke
btw ilyen image ellen AAval easy call
A wikfos reg alazasat ha jol emlekszem tobben kertetek igy itt handet, vagy akar msn/skypon is. Ez amolyan "szalloige" lett. Nem feltetlen azert, mert tiszteletlen vagyok valaki irant. De teny, hogy leteznek weakfos, hivatalosan nevezve weaktight jatekosok, s ha nem hasznaljatok ki nekik a gyengeit, ezzel penzt veszitetek.
A jatek iranti alazat, stb. ezekrol ugy beszeltek, mint akik ismernek, pedig meg lehet egy tv-s sessiont se toltatok velem, nemhogy ismernetek. Megvan a jatek iranti alazatom, de vannak olyan jatekosok, akiknek orulok, hogy ott vannak az asztalomnal, masoknak viszont korantsem.
Kocka: Remelem, hogy nem fogok, bar a 30-al sincs semmi bajom, ha ugy van, meg most is beulok neha, ha nincs asztal. :). Kedvenc limitem kb. alltime :)
Kihagytam a felsorolasbol meg egy valamit:
12. Szeretnem legyozni kockat a trash handekkel nyert leosztasaiban :).
A filterek kozul csak az egyiket talaltam meg, de az is hulyesegeket mutatott. Kb. jol emlekszem az osszes 4b callomra mondjuk az elmult 3 honapbol, s az eredmenyekre is, mert kb olyan 5x csinaltam, s nem teljesen trash handekkel, ezt kiveve, s talan 1x jottem ki belole rosszul. Amugy hidd el, most calloltam eletemben eloszor 96o-val 4betet.
Spewtard? Az mi? :D Idezet chatbol: Spewtards on tournament :)
Grind mode on.
Grind mode on.
Good mod off:D
lealáztad! szép munka!
Finding the true love
Best body ever
jól sejtem, hoyg a zöld törölköző a vaku villanása előtt maximum 2 másodperccel került a hölgyeményre? :D
Akkor mostantól 69 ON?