Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Vika
Válasz Littlemage kommentjére
2008. ápr. 8. 4:37

No ma elég jól hullámvasutaztam...

Meg asszem egy kicsit hangosan káromkodtam, mert a szomszéd átdörömbölt, + átkopogott.... pedig van vagy 60-as fal....

Lehet éjfél tájt nem kellene ordítva elküldeni a vérbe az enemyt :))) egyfolytában :))))

Ez nálam is gyakori probléma, volt olyan időszakom, amikor vér ciki volt elhaladni a lépcsőházban, annyit üvöltöztem éjszaka, időnként törtem-zúztam.
Mostanában visszafogtam magam, igaz ez azzal jár, hogy a leghülyébbeket vagy a legpofátlanabbakat a chatben osztom, ami korábban egyáltalán nem volt szokásom. Viszont így legalább nem kell leszegett fejjel mozognom a házban, legfeljebb a mikros amerikaiak tartanak bunkó parasztnak, az meg nem tud érdekelni, nekem is megvan a társadalmukról a véleményem.

Littlemage
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 8. 8:45

Oksi, dobj majd egy mailcímet.

No igen, csak az a srác alapban szótlan, a légynek se tudna ártani. de szerintem tegnap ki tudott volna nyírni :))))) Hát én is láthatatlanul fogok közlekedni, meg visszafogom magam :)

Vika
2008. ápr. 8. 16:47

Oksi, dobj majd egy mailcímet.

No igen, csak az a srác alapban szótlan, a légynek se tudna ártani. de szerintem tegnap ki tudott volna nyírni :))))) Hát én is láthatatlanul fogok közlekedni, meg visszafogom magam :)

vik7676@freemail.hu

Köszi!

Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 9. 19:18

Bocs, ez most nagyon off lesz! Mi alapján lehet kiszűrni, hogy olyan cuccokat töltsek le az oldalról, amit rólam is normálisan fognak tölteni, és nem 0.5 kb/sec-mal?
Direkt olyan cuccokat választottam, amit sokan töltenek le és sokszor, de 5-ből 4 alkalommal vánszorogva töltenek le rólam. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy ezt mi határozza meg.
Más oldalakon nincs ilyen problémám. Előfordul persze, hogy alig vánszorog a "visszatöltés", de nem ilyen arányban, általában azért néhány tíz kilobájttal megy a dolog a legtöbb esetben, így jó az arányom mindenhol.

medgypeti
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 9. 20:35

Engem emiatt kis is b@sztak bitgateről, mert egyszerűen nem tudtam feltölteni...:S

Littlemage
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 9. 20:40

Hát szerintem úgy, hogy rákattintasz a seed, vagy leech-re, s akkor aszerint rakja sorba. Ilyenek pl. lost, dr. house, stb. aztán az, hogy mennyivel szedik rólad, passz. én használom az itt ajánlott greedytorrent nevu kis programocskat, 5x-ös szorzóval, de amugy nekem is. kb. 10 kb/s-al tölt fel. Bár nekem a leggagyibb ADSL-em van, ezért sztem nekem sokkal többel nem is mehet fel.

Littlemage
Válasz medgypeti kommentjére
2008. ápr. 9. 20:44

Engem emiatt kis is b@sztak bitgateről, mert egyszerűen nem tudtam feltölteni...:S

Én is majdnem ráfáztam, mert az általam letöltött első seasonok a kutyának se kellettek, szerencsére a TILT-et azért töltögették rólam, kb. az mentett meg :))).

Más. Vika milyen programot használsz? Én utorrentet. Pl. én beszoktam jelölni, hogy ne az egész seasont szedje le, mert úgy nagyon gáz lenne, hogy jön lefelé a cucc, mondjuk 130k-val, felfelé meg jó esetben 10-el. Az állományok fülön tudod jobb egérgombbal kijelölni, hogy az adott file-ok közül melyikeket, s azokat is milyen prioritással töltse le.

Littlemage
2008. ápr. 9. 20:53

Ma jól megküzdöttem az MB-vel. Azért ez durván idegesítő, hogy a kártyára kifizetési limit az kénye kedve szerinte változik... ma nekem 0.5 és 260 között ugrált. Én 300-at akartam volna MB-ről kiutalni Visa kártyára. Sajnos, amikor 260-at elérte, reméltem, hogy megy még feljebb. Nem ment. Így 2 részletben utaltam ki, 2.85 dollar plusz költséggel. A próbálgatások között megnéztem pár ALias részt. :)) Asszem rá kell szoknom a bankszámlára való utalásra, ott nem szívózik...

Vika
2008. ápr. 9. 21:12

Hát szerintem úgy, hogy rákattintasz a seed, vagy leech-re, s akkor aszerint rakja sorba. Ilyenek pl. lost, dr. house, stb. aztán az, hogy mennyivel szedik rólad, passz. én használom az itt ajánlott greedytorrent nevu kis programocskat, 5x-ös szorzóval, de amugy nekem is. kb. 10 kb/s-al tölt fel. Bár nekem a leggagyibb ADSL-em van, ezért sztem nekem sokkal többel nem is mehet fel.

Persze, ezekkel tisztában vagyok, mindig sorrendbe teszem a dolgokat. A problémám az, hogy például leszedtem a "Ház doktor" jelenleg "legnépszerűbb" részét, bár megnézni nem fogom, mert nem érdekel, csak gondoltam jó lesz majd javítani az arányt. Na most ezt sikeresen 0.5 kb/sec körül töltik rólam (nem egy emberről van szó), pedig elég brutál a netemnek a feltöltési sebessége, és egy sima ADSL-kapcsolattal sem létezik, hogy ilyen lassan szedjenek le rólam. Ugyanez a helyzet az NCIS legfelkapottabb részével is, amit szintén csak ilyen megfontolásból szedtem le.

Ráadásul a legnagyobb gondom, hogy az engem érdeklő sorozatokat nem tölti rólam a kutya sem, éppen ezért kellene nagyon a plusz aránynövelés a fenti sorozatokkal.

És mondom, az a fura, hogy az összes torrentes oldalon 8 körül van pluszban az arányom, pedig töltögetek le rendesen, itt meg boldog lehetek majd, ha nem rúgnak ki.

Na jó, ezen segíteni úgysem tudunk, ahogy látom a Bitgate-nél egy kicsit lutri a dolog ilyen szempontból.

Vika
2008. ápr. 9. 21:14

Én is majdnem ráfáztam, mert az általam letöltött első seasonok a kutyának se kellettek, szerencsére a TILT-et azért töltögették rólam, kb. az mentett meg :))).

Más. Vika milyen programot használsz? Én utorrentet. Pl. én beszoktam jelölni, hogy ne az egész seasont szedje le, mert úgy nagyon gáz lenne, hogy jön lefelé a cucc, mondjuk 130k-val, felfelé meg jó esetben 10-el. Az állományok fülön tudod jobb egérgombbal kijelölni, hogy az adott file-ok közül melyikeket, s azokat is milyen prioritással töltse le.

Szintén utorrentet használok, és én is csak egy részt szoktam egyszerre bejelölni.

Élő ügyfélszolgálat