Yeah, ma már elég sokat mocorogtam NL20-on, s szép kis napot zártam, +108 dolcsi. Plusz a raked handek is picit hamarabb gyűltek.
Harmadik évadnál tartok a prison breakban, az első kettő nagyon jó volt, de itt a 3. vagy 4. részben a doktornőt lefejezik. Remélem ez nem igaz, mert ez így elég gány, tökre szurkoltam, hogy összejöjjenek...
de sajna igaz..
2 DVD-n megvan az egész 3. évad..
Vazz... komolyan elgondolkodtam, hogy egyáltalán nézzem-e tovább... ez annyira szar volt... mármint nem a sorozat, hanem ez a jelenet....
Amikor még az előző részben mutattak csak a dobozt, de látni lehetett, hogy véres az alja.... már akkor megfordult bennem, hogy ez amolyan hetedik féle megoldás lesz, de akkor is.....
Yeah, ma már elég sokat mocorogtam NL20-on, s szép kis napot zártam, +108 dolcsi. Plusz a raked handek is picit hamarabb gyűltek.
Harmadik évadnál tartok a prison breakban, az első kettő nagyon jó volt, de itt a 3. vagy 4. részben a doktornőt lefejezik. Remélem ez nem igaz, mert ez így elég gány, tökre szurkoltam, hogy összejöjjenek...
Na kösz a spoilert:)
hogy érted?
Csak így tovább a BR építéssel! Most már vigyázz a BR-ra, vissza lehet jönni a 0-ról is.
Úgy, hogy én még nem jutottam el odáig, hogy a doktornőt lefejeznék így meg már előre tudom:)
Csak így tovább a BR építéssel! Most már vigyázz a BR-ra, vissza lehet jönni a 0-ról is.