Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2008. márc. 29. 1:59

Yeah, ma már elég sokat mocorogtam NL20-on, s szép kis napot zártam, +108 dolcsi. Plusz a raked handek is picit hamarabb gyűltek.

Harmadik évadnál tartok a prison breakban, az első kettő nagyon jó volt, de itt a 3. vagy 4. részben a doktornőt lefejezik. Remélem ez nem igaz, mert ez így elég gány, tökre szurkoltam, hogy összejöjjenek...

zolcsy
2008. márc. 29. 9:24

de sajna igaz..

zolcsy
Válasz zolcsy kommentjére
2008. márc. 29. 9:24

2 DVD-n megvan az egész 3. évad..

Littlemage
Válasz zolcsy kommentjére
2008. márc. 29. 11:24

Vazz... komolyan elgondolkodtam, hogy egyáltalán nézzem-e tovább... ez annyira szar volt... mármint nem a sorozat, hanem ez a jelenet....

Amikor még az előző részben mutattak csak a dobozt, de látni lehetett, hogy véres az alja.... már akkor megfordult bennem, hogy ez amolyan hetedik féle megoldás lesz, de akkor is.....

makkkiraly
2008. márc. 29. 11:26

Yeah, ma már elég sokat mocorogtam NL20-on, s szép kis napot zártam, +108 dolcsi. Plusz a raked handek is picit hamarabb gyűltek.

Harmadik évadnál tartok a prison breakban, az első kettő nagyon jó volt, de itt a 3. vagy 4. részben a doktornőt lefejezik. Remélem ez nem igaz, mert ez így elég gány, tökre szurkoltam, hogy összejöjjenek...

Na kösz a spoilert:)

Littlemage
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. márc. 29. 11:41

Na kösz a spoilert:)

hogy érted?

makkkiraly
2008. márc. 29. 11:44

hogy érted?

Úgy, hogy én még nem jutottam el odáig, hogy a doktornőt lefejeznék így meg már előre tudom:)

bihaimo
2008. márc. 29. 11:45

Csak így tovább a BR építéssel! Most már vigyázz a BR-ra, vissza lehet jönni a 0-ról is.

Littlemage
2008. márc. 29. 11:51

Úgy, hogy én még nem jutottam el odáig, hogy a doktornőt lefejeznék így meg már előre tudom:)

Bocsi.... én nem vagyok ilyen nagy sorozatnéző, most kattantam rá, azt hittem ez már csak nekem ujdonság....

Littlemage
Válasz bihaimo kommentjére
2008. márc. 29. 11:56

Csak így tovább a BR építéssel! Most már vigyázz a BR-ra, vissza lehet jönni a 0-ról is.

Köszi... bizony :)

S képzeljétek egyik teremben, ahol játszom "találtam" 137 dolcsit a számlámom. Valami RB, nem tudtam hogy ott is van, bár egyszer már került rá a semmiből egy kis plusz pénz...

Az eurolinxes bonuszra 60 napom van, ugyhogy azzal most picit le is állok, van itt a Betdirectnél egy 100 dolcsi reload bonuszom, kb 10k hand alatt NL10en kijön, lehet még hamar megcsinálom inkább azt hétvégén. s lehet csinálok merészet, s megpróbálom NL20-on kiszedni. :)

Délelőtt is játszottam picit, elég jól indult, aztán visszaestem, de végülis kb. 30 dolcsi plusszban zártam.

Élő ügyfélszolgálat