Na igen, ez az, amikor először ad, aztán elvesz a gép :(
Annyira hülye vagyok, toronymagas chipleader vagyok, erre megadok egy 2/3 chipes all-in a TT párommmal. Mindegy, azért visszahoztam magam egy runner-runner gutshoottal :))) Akárhogy is 60 dolcsi mindenképp üti a markomat, de cél, az első hely )))
Hoppácska, FT-n találtam magam, 4. az 5ből. CL most elhuzott, de nagyjabol egyforma chipek vannak.
Az a kemény, hogy itt nem mindegy, hogy 96 vagy 460 dolcsival bucsuzok...
CL lettem :)))
Tök jó lenne, ha most akkora rutinom lenne, mint itt az MTT-seknek...
huh. szünet van, s ugye már csak 4en vagyunk...
Nekem 420k chipem van a többieknek összesen van 560. Ezt egy jó játékos már tuti elvinné. Én ilyeenkor van, hogy képes vagyok valami szarságon eltolni.
csak óvatosan:).
hajrá!
Nos végül 2. lettem. Picit el vagyok kenődve, mert elég béna játékos volt, úgy játszott hu-t, meg amikor 3-4-en voltunk, mintha FR-en lenne.
1.75 k GTD 6max freezout volt, 562 indulóval.
Medgypeti velem volt asszem az első 4ben. A HU-t azt közösen nyomtuk, msn-en kommunikáltunk :))) Köszönöm neki mégegyszer.
Nagyon kiszámítható volt az ellenfél, de végülis QQ vs. floppolt flush ellen nyomott ki. 262 dolcsit kaptam, az 1. helyért 437 járt volna..... végülis 3,5 dolcsiból csináltam :)))).
Plusz CG-ben is összehoztam 80 dolcsit. Ez nagyon jó, de lehetett volna több is. Elbénáztam pár helyen, de sose legyen kevesebb :)
Nos végül 2. lettem. Picit el vagyok kenődve, mert elég béna játékos volt, úgy játszott hu-t, meg amikor 3-4-en voltunk, mintha FR-en lenne.
Medgypeti velem volt asszem az első 4ben. A HU-t azt közösen nyomtuk, msn-en kommunikáltunk :))) Köszönöm neki mégegyszer.
Nagyon kiszámítható volt az ellenfél, de végülis QQ vs. floppolt flush ellen nyomott ki. 262 dolcsit kaptam, az 1. helyért 437 járt volna..... végülis 3,5 dolcsiból csináltam :)))).
Plusz CG-ben is összehoztam 80 dolcsit. Ez nagyon jó, de lehetett volna több is. Elbénáztam pár helyen, de sose legyen kevesebb :)