Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

kanrich_
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 6. 1:58

Na igen, ez az, amikor először ad, aztán elvesz a gép :(

Littlemage
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. máj. 6. 2:27

Annyira hülye vagyok, toronymagas chipleader vagyok, erre megadok egy 2/3 chipes all-in a TT párommmal. Mindegy, azért visszahoztam magam egy runner-runner gutshoottal :))) Akárhogy is 60 dolcsi mindenképp üti a markomat, de cél, az első hely )))

Littlemage
2008. máj. 6. 2:40

Hoppácska, FT-n találtam magam, 4. az 5ből. CL most elhuzott, de nagyjabol egyforma chipek vannak.

Az a kemény, hogy itt nem mindegy, hogy 96 vagy 460 dolcsival bucsuzok...

Littlemage
2008. máj. 6. 2:44

CL lettem :)))

Littlemage
2008. máj. 6. 2:46

Tök jó lenne, ha most akkora rutinom lenne, mint itt az MTT-seknek...

huh. szünet van, s ugye már csak 4en vagyunk...

Littlemage
2008. máj. 6. 2:51

Nekem 420k chipem van a többieknek összesen van 560. Ezt egy jó játékos már tuti elvinné. Én ilyeenkor van, hogy képes vagyok valami szarságon eltolni.

peterpanic
2008. máj. 6. 3:04

csak óvatosan:).
hajrá!

Littlemage
Válasz peterpanic kommentjére
2008. máj. 6. 4:21

Nos végül 2. lettem. Picit el vagyok kenődve, mert elég béna játékos volt, úgy játszott hu-t, meg amikor 3-4-en voltunk, mintha FR-en lenne.

1.75 k GTD 6max freezout volt, 562 indulóval.

Medgypeti velem volt asszem az első 4ben. A HU-t azt közösen nyomtuk, msn-en kommunikáltunk :))) Köszönöm neki mégegyszer.

Nagyon kiszámítható volt az ellenfél, de végülis QQ vs. floppolt flush ellen nyomott ki. 262 dolcsit kaptam, az 1. helyért 437 járt volna..... végülis 3,5 dolcsiból csináltam :)))).

Plusz CG-ben is összehoztam 80 dolcsit. Ez nagyon jó, de lehetett volna több is. Elbénáztam pár helyen, de sose legyen kevesebb :)

Agostini
2008. máj. 6. 7:22

Nos végül 2. lettem. Picit el vagyok kenődve, mert elég béna játékos volt, úgy játszott hu-t, meg amikor 3-4-en voltunk, mintha FR-en lenne.

Medgypeti velem volt asszem az első 4ben. A HU-t azt közösen nyomtuk, msn-en kommunikáltunk :))) Köszönöm neki mégegyszer.

Nagyon kiszámítható volt az ellenfél, de végülis QQ vs. floppolt flush ellen nyomott ki. 262 dolcsit kaptam, az 1. helyért 437 járt volna..... végülis 3,5 dolcsiból csináltam :)))).

Plusz CG-ben is összehoztam 80 dolcsit. Ez nagyon jó, de lehetett volna több is. Elbénáztam pár helyen, de sose legyen kevesebb :)

Gratulálok!

Vika
2008. máj. 6. 10:51

Gratulálok! Lehet, hogy jobban rá kellene állnod az MTT-kre, ahogy figyelem egész jól mennek, élőben és online is.

Élő ügyfélszolgálat