Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 6. 20:08

3k gtd-ről is sikerült kipottyannom még ITM előtt. SBről SSként gondoltam lopok egyet BB-től ATo-val, de megadta AK-val, s nem jött a tizesem.

De a CG valami vadállatul jól megy. Illetve követek elhibákat, meg van szívás is, de tudom kompenzálni a játékommal. Huuuúúú ez komolyan hangzik :D :D :D.

Ja, s most látom, hogy befeszültem 20 VPIP alá :)))

Vika
2008. máj. 6. 21:17

Látatlanban???? ;)

https://poker-akademia.com/vBulletin/multi-table/2866-1-75k-gtd-6max-mtt-hu.html

Ezer bocs, ma nem vagyok teljesen magamnál. ;)

Vika
2008. máj. 6. 21:19

3k gtd-ről is sikerült kipottyannom még ITM előtt. SBről SSként gondoltam lopok egyet BB-től ATo-val, de megadta AK-val, s nem jött a tizesem.

De a CG valami vadállatul jól megy. Illetve követek elhibákat, meg van szívás is, de tudom kompenzálni a játékommal. Huuuúúú ez komolyan hangzik :D :D :D.

Ja, s most látom, hogy befeszültem 20 VPIP alá :)))

Ezt mondom neked már mióta. ;)

Egyébként gyönyörű eredménysor, gratulálok hozzá!

Slash
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 6. 21:59

Örülök, hogy beindult a szekér a Cashgameben:)

Csak így tovább!!

bihaimo
Válasz Slash kommentjére
2008. máj. 6. 23:20

Grat! Most már remélem megragadsz NL20-on :-)
Hogy áll a BR-od?
Mikor lépjek feljebb szerinted? Most 680$-750$ között liftezek kb. 2 hete.

medgypeti
Válasz bihaimo kommentjére
2008. máj. 6. 23:22

Grat! Most már remélem megragadsz NL20-on :-)
Hogy áll a BR-od?
Mikor lépjek feljebb szerinted? Most 680$-750$ között liftezek kb. 2 hete.

Az már bőven elég NL20-ra.

bihaimo
Válasz medgypeti kommentjére
2008. máj. 6. 23:28

Az a gond ahol én játszom (ongame,bwin) nincsenek NL20-as asztalok csak NL25-ös és oda még soványnak érzem BR-om...

Littlemage
2008. máj. 6. 23:36

Köszi! :)

Szerintem elkezdheted, csak állíts fel egy szabályt, hogy teszem azt ha 600 dolcsi alá mész, akkor irány vissza NL10, S felépíted megint 700-750-ig, s akkor újra megpróbálhatod. De ezt mindenképp tartsd be, nehogy lejjebb menj bukoba. Ha így csinálod, nem lehet baj a BR-oddal.

medgypeti
2008. máj. 6. 23:36

Az a gond ahol én játszom (ongame,bwin) nincsenek NL20-as asztalok csak NL25-ös és oda még soványnak érzem BR-om...

Miért ott játszol?

Littlemage
Válasz medgypeti kommentjére
2008. máj. 6. 23:38

No igen, ez jó kérdés. Bwinnél ezerszer jobb helyek vannak, anyagilag is. amennyre én tudom ;)

Élő ügyfélszolgálat