Szzzeeeeeeppppp!!!
Menekulok is Juniustol 200NL-re, oda csak nem jossz utanam... :D
Áááá, még csak fel-fel nézegetek :) De azért most este is hoztam a formát :cool: Asszem életem eddigi csúcspotja.
***** Hand History for Game 982484653 *****
$100.00 NL Texas Hold'em - Thursday, May 15, 08:53:59 2008
Table Quilino (No DP) (Real Money)
Seat 3 is the button
Seat 3: lolslavey ( $174.85 )
Seat 5: JohnnyDrama08 ( $138.25 )
Seat 6: INeedUrChipsFish ( $145.60 )
Seat 8: inaice ( $231.00 )
Seat 10: GioMoniez ( $99.50 )
JohnnyDrama08 posts the small blind [$0.50].
INeedUrChipsFish posts the big blind [$1.00].
** Dealing down cards **
Dealt to INeedUrChipsFish [ :4c: :Ac: ]
inaice folds
GioMoniez folds
lolslavey folds
JohnnyDrama08 raises [$3.50]
INeedUrChipsFish raises [$10.00]
JohnnyDrama08 calls [$7.00]
** Dealing Flop ** [ :7c:, :Ad:, :4s: ]
JohnnyDrama08 checks
INeedUrChipsFish bets [$11.00]
JohnnyDrama08 calls [$11.00]
** Dealing Turn ** [ :As: ]
JohnnyDrama08 checks
INeedUrChipsFish bets [$30.00]
JohnnyDrama08 raises [$116.25]
INeedUrChipsFish calls [$86.25]
** Dealing River ** [ :9s: ]
INeedUrChipsFish wins $273.50 from main pot
JohnnyDrama08 shows [:6s: :5s: ]
Én is szeretem a turnon az ilyen easycall szitukat. :)
Nekem ez nagyon ritka mostanában. Megyek én (túlságosan) szorgalmasan:) a kézbepárokkal, de túl kevés a flopset. Mindenesetre nagy Gratula! Volt vér a pucádban a 100NL-hez.;)
Szegény srác vesztére beesett a backdoor flöss :) Grat.
Tegnap este( éjjel, még beültem, sajnos vesztő session lett, éreztem is magamon, hogy fáradt vagyok, meg túl sok asztalon akartam egyszerre játszani. Most játszottam egy 1.5 órás sessiont, 1-2 bakival, plussz volt pár lemákolás ellenem, de így is 132 dolcsi plusszal zártam. visszahoztam a tegnapi "veszteséget" ( alapvetően azért bőven plusszos volt a tegnapi nap).
Nagyon durva látni, hogy 80 dolcsi az órabérem :D :D :D. Amúgy én csak tanácsolni tudom, hogy igyekezzen mindenki feljebb lépni, mert én nem nagyon látok különbséget NL10/20 és NL50 között. Kevesebb az idióta, persze azért akad itt is, de aki stabil nyerő kisebb téten, az szerintem NL50-en is simán megállja a helyét. Legalábbis most ez a benyomásom, remélem így is marad.
Azt azért észrevettem, hogy vannak notorius 3betelők, akik 10-14%-al 3betelnek. Nos őket 1-2 ilyen akciójuk után keményem büntettem 4bettel, volt, hogy any 2 carddal, amivel először raiseltem :D :D :D Hisz amikor már 3-4. alkalommal csinálta, nem hiszem el, hogy mindig ennyire jó lapja van.
Aztán megfotam 1-2 squeeze-t is, s volt, hogy én is eleresztettem néhányat. Azért ilyenkor OOP már parázós cbetelni, amikor éppen semmim sincs, mert ugye ilyenkor a fél stackem már benn van... no de aki mer, az nyer :). Persze azért megnézem kik ellen megyek.
Vannak nagyon feszes játékosok is 10 körüli vagy netán 10 alatti VPIP-vel, ők általában lopni se nagyon szoktak, ill. nem is nagyon védik a vakjukat, ill, ha reraiselnek, akkor tuti, hogy erős kezük van.
Sajnos notes-okat nem nagyon írok, még nagyon nem is tudom ki a regular, s ki nem( ill. a 4 nap után meglévő handszám alapján igyekszem beazonosítani), de azért majd próbálok erre is hangsúlyt fektetni.
Fosztogass szorgolmasan, csak így tovább :)
Fáradtan inkább ne ülj le játszani, nekem az ilyen sessionök 60-70%-a vesztő. Biztató hallani, hogy NL50-en is lehet nyerni, bár én egyelőre örülnék a NL20-nak is. Melyik teremben alázod a népet?
Fáradtan inkább ne ülj le játszani, nekem az ilyen sessionök 60-70%-a vesztő. Biztató hallani, hogy NL50-en is lehet nyerni, bár én egyelőre örülnék a NL20-nak is. Melyik teremben alázod a népet?
Gratula lassan ideje lesz nevet változtatni "Bigmage"-re :-) Örülök. hogy ilyen szépen haladsz hisz emlékeim szerint 0-ról álltál fel, így még inkább becsülendő!
Így tovább!
Lenne egy kérdésem ma történt meg az eset: gombon ültem kezemben QQ standard raise-re,utána 3bet én? Gondolom AA-val kézben cél a preflop all-in-ba keveredés a cél, KK nem tudom én szerintem call, QQ fogalmam sincs, JJ-val fold.
Szerinted?
Bár nem gyakori szitú, de érdekes , Jah és FR.