Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Littlemage
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 20. 23:21

Hát asszem mára abbahagyom. Elkezdtek lemákolni, de durván. Runner-runnerflushhel, de úgy, hogy a turnön tolom rá, s a fogalmatlan adja...s lemákol. Nem, nem én fullosodokhisz arra, 30%-om van, ő huzza be a nyomvadt 20 %-át. no mindegy, egész jól viselem, pedig bukóban maradok így ma is. sajnos. de már kezdek fáradni is. Meg beszopom magasabb flush ellen. Meg rajtam 4szerezi fel magát a shortstack. De amugy ha nem lett volna az NL100-as negatív széria, akkor még plusszban lennék.

Neveztem egy versenyre is. 35k GTD R+A, asszem 10 dolcsi volt a beugró. JJ-vel all-in megyek, még jönneik vagy 2-en. Volt A a boardon, de senkinél nem volt. helyette egy srac 44-ehez kapott még 2-t.... királyság...rebuy, még nincs veszve semmi, bár már eleve duplázott stackez veszítettem. UTG-ben kapok KK-t. 50/100 vakoknál 1500-as stackel. Ó... cselezek egy picit, csak limp. Jönnek vagy 7en még, ajjaj mondom gond lesz. A 4444-es csávó BB-ről all-in megy, királyság, örömmel adom, asszem mindenki dobja. Mutat AA. Na mondom fasza... Nem is vettem több rebuyt, ezek szerint ez nem az én versenyem volt...

Alapvetően a héten még jócskán minuszban vagyok, reméltem, hogy ma azért nullába hozom. Aztán meglátom, lehet majd még később játszom, de picit pihenek.

Chachagirl azt írta, nem tud játszani, de most is vagy 8 asztalon tolja. Pedig pályázok a race-n a dobogós helyre :))))

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 21. 7:23

Lehet kezd kóros lenni a póker? :D:D:D Ma éjjel azt álmodtam, hogy medgypeti elindult egy 35k gtd-s ipokeres versenyen, s benn volt az első négyben CL-ként :D :D :D

medgypeti
2008. máj. 21. 8:08

Lehet kezd kóros lenni a póker? :D:D:D Ma éjjel azt álmodtam, hogy medgypeti elindult egy 35k gtd-s ipokeres versenyen, s benn volt az első négyben CL-ként :D :D :D

LOL:D
El kell indulnom egy ilyenen!

Terrorka
Válasz medgypeti kommentjére
2008. máj. 21. 10:19

Littlemage melyik terembe tolod, illetve mekkora BR -el léptél NL100 -ra?

Littlemage
Válasz medgypeti kommentjére
2008. máj. 21. 12:02

LOL:D
El kell indulnom egy ilyenen!

Menjél csak, de részesedést kérek :))) nem veszélyes, 10$ a beugró :))))

Littlemage
Válasz Terrorka kommentjére
2008. máj. 21. 12:06

Littlemage melyik terembe tolod, illetve mekkora BR -el léptél NL100 -ra?

szia! Nem léptem fel, csak kóstolgattam. Akkor olyan 1500-1700 körül lehettem. Az elején jól ment, aztán beütött pár bad beat, meg rossz játék, ugyhogy egyelőre még a kóstolgatását is abbahagyom. Nem annyira veszélyes amugy, de most épp NL50-en se tudok nyerni :D

Littlemage
2008. máj. 21. 15:02

huuha, kezd szarban lenni a haza. Az összes AK vs KK vagy QQ vagy JJ-s partyt bukom, akármelyikkel vagyok, s itt komoly beülőkről van szó. Plusz volt egy nagyon csúnya KK vs QQ is, amit bebuktam....
Persze követek el én is hibákat rendesen..... Idáig -6 BI ma...

Asszem ha a hetet kihozom nullára, már boldog ember lehetek....

Littlemage
2008. máj. 21. 17:56

Most nézem, hogy már csak 21 olvasás és a topic olvasói száma eléri a 10k-t :D :D :D A cake poker erősen elhúzott a maga 17k-ával, de a pt csak pár százzal előz meg. Lehet lobbyznom kellene az adminoknál valami közösségi pontokért a majdnem legolvasottabb topicért :D :D :D

makkkiraly
2008. máj. 21. 18:03

Most nézem, hogy már csak 21 olvasás és a topic olvasói száma eléri a 10k-t :D :D :D A cake poker erősen elhúzott a maga 17k-ával, de a pt csak pár százzal előz meg. Lehet lobbyznom kellene az adminoknál valami közösségi pontokért a majdnem legolvasottabb topicért :D :D :D

Hűséges olvasók kapnak jutalékot majd?:)

Littlemage
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. máj. 21. 18:05

Hűséges olvasók kapnak jutalékot majd?:)

Persze, hozzászólásonként jár nekik is a pont :D :D :D Külön akcióért nekik is lobbyzniuk kell :)

Élő ügyfélszolgálat