Hát véleményem szerint ezek egyáltalán nem voltak olyan jól játszva.(azt nem vettem figyelembe, hogy mi lett a vége)
1. PF miért nem 4betelsz?Ráadásul van mégegy megadó?
2.QQ-val meg túlagresszorkodsz itt.Én nem szeretem pf allinig vinni vele normál ellenfél ellen.
3.Pf ez nálam sima fold a 3betre.
5.Flopon itt visszaemeltem volna.Az ilyeneket végig kell valuebetelni.(a két párt nem riasztottad volna el)
LM: kis pocketpárokkal pozicion kívül nem +EV-s a 3bet megadás, szeritnem ezeket megspórolhatod.
pozicioban is csak akkor, ha postflop néha ellopod a potot set nélkül is.
AA-val szerintem is kell a 4bet, sőt néha egyből rá is tolnám a 3betjére, csak hogy "gyanúsabb" legyen talán, de néha megcsinálom random lappal is, de bevallom énsem tudom normálisan kezelni a 10% körül 3betelő hülyéket..
el kellene kezdeni használni valami 4bet calculatort:)
nézegettem NL600-as coaching videókat, ott meg már 150-200BB deepen allin visznek AJo-kat meg ilyeneket, kicsit nevetségesnek érzem, és egy kicsit megmondom őszintén el is vette a kedvemet az egész pókertől kb.
nézegettem NL600-as coaching videókat, ott meg már 150-200BB deepen allin visznek AJo-kat meg ilyeneket, kicsit nevetségesnek érzem, és egy kicsit megmondom őszintén el is vette a kedvemet az egész pókertől kb.
Zehy: :(
amúgy a vicc az hogy pont a "coach"-nál volt AJo, ráadásul nem is ő tolta be, hanem a másik fickó (AA), ő pedig !megadta!.
aztán kb. negyed óráig magyarázkodott, hogy hát öö nem hagyhatta hogy folyamatosan 4-5betpushokkal kiszorítsák stb stb.
és végülis igaza volt, a fickó minden emelésre reraiseltél, telejsen mindegy hogy az most hánybet volt.
Bajkevero: kimaradt a preflop szó:)
preflop láttam allin vinni AJo-t!:)
Zehy: :(
amúgy a vicc az hogy pont a "coach"-nál volt AJo, ráadásul nem is ő tolta be, hanem a másik fickó (AA), ő pedig !megadta!.
aztán kb. negyed óráig magyarázkodott, hogy hát öö nem hagyhatta hogy folyamatosan 4-5betpushokkal kiszorítsák stb stb.
és végülis igaza volt, a fickó minden emelésre reraiseltél, telejsen mindegy hogy az most hánybet volt.
Annyira hülye vagyok..... 400 handen keresztül összeszedek 2.5 beülőt, s 100 hand alatt elszórom. S nem, nem az rng a hibás, én vagyok akkora looser....
Hol néztek coachingos videokat?
Lassan lehet nekem is nézegetnem kellene, mert az utobbi idoben a képzésembe semmit nem invesztaltam..
Mit értetek izolálás alatt? (Agostini statos topicjában is feltettem, de gondolom, hogy pont ott váltott lapot, így elkerülte a figyelmeteket.) Mostanában sokszor olvasom, de pontosan nem vagyok tisztában vele. köszi.
el kellene kezdeni használni valami 4bet calculatort:)